24 aprilie 2020

2020 poate este anulat, garantat este anulat de fapt, nu se pune nici la varsta, nici la nimic, nu a existat, dar cu toate astea, in 2020 eu sunt o persoana diferita, sunt un cumul de schimbari, rezultat al ultimilor ani in mod special. Si una dintre schimbari este faptul ca vreau sa impartasesc cu voi aceste schimbari, oricine are insemna 'voi', persoane vechi care poate isi mai amintesc de acest blog, persoane noi care poate acum il descopera sau poate cu tine, persoana care ai ajuns aici cautand altceva si cumva, ai dat peste acest blog sau poate chiar direct peste acest articol.
Am spus ca s-au intamplat multe schimbari in special in ultimii ani si cel mai impactant aspect din ultimul an si jumatate vreau sa-l povestesc aici, in mai multe capitole. La ce ma refer? Ma refer la chinul, pentru ca asta a fost, un chin, de a-ti cumpara un apartament, un apartament in bloc vechi, nu unul in constructii.
Vreau sa trec aici 'pe hartie' aceasta experienta pentru ca desi este inca atat de vie in memoria mea si cel mai probabil asa o sa ramana, vreau sa fie si 'expusa', negru pe alb. Si cel mai probabil o sa fie impartita aceasta poveste pe capitole principale, ceva de genul:
1. Alegerea apartamentului -> la ce trebuie sa fi atent daca nu vrei sa ai mult de tras dupa
2. Creditul bancar si ce presupune -> acte, pentru ce se plateste, ce sa iei in calcul cand alegi banca
3. Actele notariale
4. Renovarea apartamentului -> aici o sa fie o scurta comparatie intre a avea un mester sau a face singur si detalii despre cum poti face anumite lucruri singur

A local community unites to protest canceled ACT scores

ps.: Am articolul asta scris in drafts, pregatit pentru publicare, de cateva zile pentru ca am vrut sa ma asigur ca sunt gata pentru pasul asta, am vrut sa am macar un draft, o schita, pentru primul articol din mini seria cu care mi-am propus sa revin, este un subiect foarte sensibil pentru mine si pentru toate firele albe rezultate in urma acestui proces, dar intr-un final mi-am luat inima in dinti si am decis sa fac pasul acesta, sa pun negru pe alb toata experienta asta si probabil si altele, care m-au facut sa devin omul de astazi.

5 comentarii:

  1. Ma bucur sa aflu vesti despre tine! :)

    Pe net circula un banc:
    N-am putea dezinstala 2020 si instala din nou? Cred ca are un virus.

    Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ca un inginer in domeniu, sustin solutia de pe internet! Ar trebui reinstalat :))

      Ștergere
  2. Auzi, da comentariul meu când apare? Ca eu tot scriu :))
    Hai cu povestea ca nu mai am răbdare!
    Pui si poze? :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aparent este o problema generala cu ios, exista un mic 'workaround' dar nu are o rata de 100% succes, la anumiti utilizatori functioneaza, la altii nu
      Legat de poveste si poze...povestea este in curs, urmeaza, legat de partea cu pozele, o sa fie, dar nu multe pentru ca sincer nu am facut prea multe poze pe dura procesului :))

      Ștergere
    2. Restart e magic! :)
      Spor la articolul următor!

      Ștergere