17 august 2017

Ocaziile speciale trebuie marcate cu un cadou, iar cand acesta vine din partea unei persoane dragi, bucuria este nemarginita. Un cadou poate sa insemne extrem de mult atat pentru cel care il daruieste, cat si pentru cel care il primeste si trebuie sa fie o dovada a faptului ca cele doua persoane se stiu foarte bine si isi cunosc gusturile. Daca vrei sa faci un cadou inspirat, cu personalitate, afla, in continuare, cateva idei despre cum ai putea sa ii surprinzi pe cei apropiati in functie de anotimpul in care te afli.
Iata ce cadouri poti face in functie de sezon:
1. Iarna
Anotimpul rece este, cu siguranta, sezonul cadourilor, datorita atmosferei festive data de toate sarbatorile ce se celebreaza iarna. Astfel, printre multimile de cadouri pe care le primesti sau le faci in fiecare an, ai nevoie de ceva cu care sa impresionezi si sa iesi din tipare. De exemplu, poti gasi cosuri pentru Craciun de la Vin Expert, ca sa faci un dar pe care toti il vor aprecia extrem de mult. Fiind o bautura foarte consumata pe timpul iernii, vinul incinge spiritele si da pofta de viata, mai ales ca sortimentele din gama Vin Expert sunt dintre cele mai alese si mai rafinate.
2. Primavara
Daca ai cunostinte care isi sarbatoresc ziua de nastere primavara, trebuie sa le faci un cadou care sa le aduca zambetul pe buze. La propriu! O programare la o sedinta stomatologica la dr Melnic este un dar perfect pentru cei care tin foarte mult la aspectul lor fizic sau isi doresc sa arate bine pentru sezonul care urmeaza. Printre serviciile puse la dispozitie se numara estetica dentara, ortodontia, edondontia, implantologia etc. Un astfel de cadou va fi, cu siguranta, oportun chiar si cu ocazia sarbatorilor pascale, pentru ca este extrem de practic, deosebit si merita sa i-l faci unei persoane apropiate, la care tii foarte mult.
3. Vara
Cand spui vara, spui DISTRACTIE si RELAXARE! Astfel, un cadou ideal pe care il poti face in acest sezon este unul de pe urma caruia poti profita atat tu, cat si persoana careia ii este destinat. De exemplu, daca ziua iubitei tale este vara, o poti surprinde cu o vacanta in doi intr-o locatie exotica, pe care sa nu o mai fi vizitat pana acum. In mod sigur, stii unde i-ar placea  sa mearga si ce i-ar placea sa vada. Ai grija la detalii si planifica totul dinainte, pentru a va simti minunat impreuna si pentru ca acest cadou sa fie unul cu adevarat special.
4. Toamna
Unul dintre cele mai colorate anotimpuri, toamna, aminteste de anii copilariei, plini de mirosuri si arome care mai de care, venite de la fructele si legumele cu care te rasfatau bunicii. Astfel, daca iti doresti sa faci un cadou simplu, dar care sa aiba un impact imens, ii poti darui persoanei dragi un cos cu fructe si legume. Acest cadou este potrivit chiar si atunci cand nu se sarbatoreste un eveniment anume si poate reprezenta doar o atentie din partea ta, ca dovada a faptului ca cel sau cea care il primeste inseamna foarte mult pentru tine.

Vrei sa impresionezi? Atunci inspira-te din aceste cateva sugestii si ai succesul garantat. Tine cont de gusturile ficaruia si, in acest fel, vei reusi sa faci un cadou perfect.

3 comentarii:

  1. Foarte bune idei! Multumesc de articol. Pentru cine mai cauta, eu tocmai ce i-am cumparat iubitului meu un set de pe adona.ro chiar au o sectiune dedicata pentru cadouri. Sper sa ajute pe cineva!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ca e vara, ca e iarna, o simpla seara petrecuta impreuna la un film poate fi mai mult decat cadoul perfect. Tocmai asta am facut in ultimul weekend, am ales un film ce stiam ca o sa ii placa, am comandat o pizza de pe https://presto-pizza.ro/ am cumparat un vin ceva mai scumpicel decat de obicei si a fost minunat. Nu va mai complicati oameni buni

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma gandeam sa ii cumpar sotiei o bijuterie draguta si selecta de pe https://www.ioana-preda.ro/ , am inteles ca ii plac foarte mult... doar ca citind articolul parca si un cos de craciun suna foarte bine! nu ma pot decide :))

    RăspundețiȘtergere