28 iunie 2017

Saptamana aceasta vine cu temperaturi ce vor depasi 37 de grade Celsius. Este cea mai calda saptamana de vara, de pana acum. De aceea, pe langa masurile de precautie in ceea ce priveste expunerea la soare, este important sa ne adaptam si, in acelasi timp, sa nu lasam caldura extrema sa ne afecteze viata de zi cu zi. Te vom ajuta sa iti creezi o mica oaza de racoare, chiar in confortul propriei locuinte.

Iata x modalitati pentru a te bucura de vara, fara ca temperatura sa iti faca probleme!

  • Profita de spatiul disponibil.
Imagineaza-ti ca esti intr-un spatiu deschis, in mijlocul naturii, unde te simti ca in vacanta. Vantul iti da o senzatie de racoare, iar toata caldura orasului parca dispare. Nu trebuie doar sa visezi la acest peisaj, caci il poti aduce chiar in propria ta curte, fara prea mult efort.


Daca te gandesti ca este mult prea dificil sa incepi amenajarile gradinii, afla ca nu este nevoie. Poti sa apelezi la o firma specializata, care va face totul pentru tine, de la proiectarea gradinii, pana la instalarea sistemelor de irigatii si montarea gazonului. Poti intra aici pentru a face rapid un plan.

  • Detaliile fac diferenta.


Dupa ce ai pus la punct elementele esentiale, iti poti lasa imaginatia sa lucreze si sa te gandesti la design. Poti opta pentru o tematica naturala, cu scaune si mese din lemn. Daca acest stil nu ti se potriveste, poti face din gradina ta un adevarat spatiu elegant. Tu alegi cum va arata produsul final! Totusi, tine minte sa incluzi in plan si elemente care sa creeze umbra si racoare, cum ar fi umbrele de soare si multe plante.

  • Inaugureaza noua ta gradina!

Acum ca ai reusit, trebuie neaparat sa inaugurezi noul spatiu asa cum se cuvine. Cheama-ti prietenii la un garden party ca la carte, chiar la tine acasa. Daca doresti, poti sa faci chiar si o petrecere tematica, in functie de modul in care ai ales sa amenajezi gradina. Poti comanda mini prajituri pe cofetariaarmonia.ro pentru a-ti surprinde placut invitatii cu mici surprize delicioase.
De asemenea, pregateste un open bar cu bauturi fresh, precum limonada cu diverse fructe, sangria sau cocktailuri. Astfel, vei sta departe de caldura orasului si te vei bucura, simultan, de compania celor dragi.

  • Profita de noul spatiu toata vara!


In momentul in care esti norocoasa posesoare a unui asemenea spatiu, poti fi sigura ca esti in siguranta, indiferent de temperaturile de afara. Asadar, evita sa faci drumuri lungi prin oras la orele pranzului, cand soarele este cel mai puternic, hidrateaza-te corespunzator si petrece cat mai mult timp in noua ta gradina.


5 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Balconul poate fi la fel de practic, gandire inginereasca :))

      Ștergere
  2. Gradina am,dar azi am sapat florile si legumele.De maine ma pot delecta cu o carte in balansoar.Pe weekend ne adunam la un gratar.Cand sa ma ocup si de caldura?

    RăspundețiȘtergere
  3. Multa limonada de lamaie pentru revigorare

    RăspundețiȘtergere