24 iunie 2017

Posted by Zdwuby | File under : , , , , , , , , , ,
Prietena ta cea mai buna tocmai a devenit mamica? Fa-ti simtita prezenta cu un cadou special, menit sa marcheze un moment deosebit, o adevarata realizare in viata celei cu care imparti o multime de amintiri.
Viziteaz-o pe tanara mamica intr-o zi deosebita, in care merita sa fie felicitata pentru faptul ca a adus pe lume un bebelus. Daca nu stii cum sa o surprinzi, mai jos, ai 5 sugestii de cadouri inedite dintre care sa alegi. Cu siguranta, vei reusi sa o impresionezi pana la lacrimi!
Iata 5 idei ingenioase de daruri perfecte pentru o mamica!
Esti in dilema si nu stii ce ar trebui sa alegi din multitudinea de accesorii si hainute specifice bebelusilor? Iti doresti sa faci un cadou util, insa, in acelasi timp, care sa ramana o amintire placuta peste ani? In cele ce urmeaza, vei putea descoperi cateva propuneri interesante pe care sa le iei in considerare atunci cand mergi in vizita la prietena care abia a nascut:
1. Cu siguranta, tanara mamica si-a achizitionat toate piesele de mobilier necesare in camera bebelusului ei. Asta inseamna ca nu are rost sa investesti intr-un patut ori o masuta pentru infasat, caci, mai mult ca sigur, a achizitionat tot ceea ce trebuie inainte sa nasca. Totusi, nu vei da gres daca alegi sa ii oferi mamicii o lenjerie pentru patutul nou-nascutului. Daca iti doresti o lenjerie de calitate, vezi modelele aici si alege-o pe cea mai frumoasa dintre ele pentru bebelusul prietenei tale.

2. In mod cert, indiferent cate hainute ar avea un bebelus, trebuie sa stii ca niciodata nu vor fi prea multe. Copiii se dezvolta incredibil de repede, asa ca orice costumas chiar si cu o marime in plus, este bine primit. Alege sa ii oferi prietenei tale un set frumos ambalat, in care sa se regaseasca o caciulita, botosei, un costumas, dar si sosete si manusi. Un dar ca acesta va fi primit cu bucurie!

3. Investeste intr-o bijuterie oferita cu drag pentru cea mai buna prietena si bebelusul ei. Daca nou-nascutul este o fetita, opteaza pentru o pereche de cercei din aur, micuti si finuti, ideali pentru un bebelus. Totusi, ai putea sa ii faci o surpriza si mamicii, oferindu-i o pereche de cercei din argint. Gasesti aici https://www.ariki.ro/bijuterii-argint/cercei-argint modele interesante de cercei de argint pe care sa ii faci cadou prietenei tale.

4. Un cos cu produse cosmetice de ingrijire pentru bebelusi reprezinta o idee de cadou cu care nu vei da niciodata gres. Asigura-te ca darul tau este unul complet si include o gama variata de produse speciale pentru sugari: ulei si crema de corp, pudra de talc, sampon si gel de dus concepute numai si numai din ingrediente naturale. Asadar, iata o sugestie inedita la care merita sa te gandesti.

5. Un balansoar pentru interior este un cadou cu adevarat special pe care il poti oferi tinerei familii. Bebelusii sunt foarte incantati de leaganele confortabile, care au diverse jucarii si aplicatii muzicale incluse. Mamica iti va fi recunoscatoare, intrucat bebe va sta linistit in leagan, in timp ce ea se poate ocupa de alte responsabilitati.


Iata 5 idei inedite de cadouri pe care sa le oferi prietenei care abia a nascut. Cu siguranta, va fi impresionata de gestul tau!

3 comentarii:

  1. Am și eu câteva idei: albumul bebelușului, un steacker de perete cu rame foto încorporat, un metru de perete pentru a-l măsura pe bebe pe măsură ce crește, o carte senzorială, apă termală, un tort (handmade) din scutece etc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Idei foarte bune si practice, le-am notat pentru prima ocazie :)

      Ștergere
  2. Sticker trebuia să scriu. Scuze!

    RăspundețiȘtergere