23 septembrie 2016

Incep articolul o intrebre de 20p: Cat de des ma razgandesc eu? Hai sa raspund tot eu: extrem, prea des, exagerat. Cum am spus, am multe de povestit de vara asta, incep cu faptul ca am fost la sala, am luat o pauza de o luna din diverse motive, o sa reiau de luni 3 octombrie, dar nu asta este principalul. De ce am vrut eu sa merg la sala? Pentru ca am vrut sa cresc in masa musculara, parca prea ma zbura vantul pe strada si puteai sa te scarpini intre dinti cu bratele mele. M-am hotarat, m-am dus frumos, mi-am luat echipament de sala, fitness forta tot ce trebuie, imi fac si abonament la sala, totul ideal si perfect.

Si cand zic ca mi-am luat echipament de sala ma refer ca m-am urcat frumos in masina, m-am dus la un magazin cu din astea sportive si m-am intors de acolo cu tot ce tine de echipament de sala de la pantaloni si tricouri/maieuri la sosete adidasi si manusi de sala, urmeaza manusile de box saptamana viitoare cand imi fac din nou abonament. Dar normal ca na, fiind vara cand am inceput mersul la sala ( nu ca acum ar fi prea iarna) mi-am luat pantaloni scurti si pantaloni trei sferturi. Si a inceput prima parte din chinul cu mersul la sala: da-i si epileaza-te la 2-3 zile. Dupa ce ca ajungeam acasa tarziu ca ma duceam la sala in pauza de masa de la munca ajungeam de nu voiam sa vad decat pat in fata ochilor nuu, normal ca nu. Am ajuns sa am mereu blande/bubite pe picioare de la epilator pana cand m-am enervat, dupa 2 saptamani m-am apuca sa caut unde pot sa imi fac epilare definitiva bucuresti ca deja era prea mult, nu mai suportam sa am atatea bubite de la epilator.
Asta a fost doar prima problema, urmeaza a doua, care are legatura cu intrebarea de la inceputul articolului. M-am hotarat ca trebuie sa mananc bine daca tot ma duc la sala, nu? Si i-am dat o luna juma cu sala si cu mancare fara numar, 3-4 mese pe zi, toate sa contina carne evident. Am reusit sa ma ingras si sa ma ingras muscular nu in burta, am pus 3kg intr-o luna, am ajuns la frumosul si rotundul numar de 50kg pe care il tinteam. Acum ce fac? Dupa ce am facut pauza o luna de la sala din cauza unor factori externi m-am decis ca ‘bai parca m-am cam ingrasat, hai sa trecem la slabit”. Si i-am dat eu asa usor cu din ce in ce mai putina mancare, dar mesele tot mai consistente daca sunt mai rare. Cineva mi-a spus ca am innebunit, ca pana acum le ziceam ca vreau sa ma ingras si nu discut nimic, acum le zic ca vreau sa slabesc, mi-au zis chiar sa incerc si chestii de genul LPG Cellu M6 Bucuresti,  ca scap si de celulita fara sala si de toate, dar normal ca nu, eu o zi vreau sa ma ingras o zi vreau sa slabesc, ce e asa anormal aici nu inteleg. Aparatul arata interesant ce e drept, nu pot spune nimic.
Si da, as vrea sa stau asa si totul sa se rezlve, dar nuuu, normal ca nu. Eu merg pe principiul: nu tin diete, nu fac nimic, eu doar vreau. Partea cu sa ma ingras am tinut dieta defapt, carne asezonata cu carne si niste garnitura de carne cu desert de carne. Acum la slabit, ei bine sunt doar la ideea e de vreau sa slabesc.

Maine cred ca o sa vreau iar sa ma ingras, dar ma mai gandesc pana atunci.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu