8 martie 2016

Pentru cei care ma urmaresc si pe facebook [atat pe pagina personala, dar mai ales pe cea officiala a blogului] poate va amintiti ca intr-o perioada puneam poze cu mine de la birou in camsa, uneori, de cele mai multe ori si la cravata, cu o descriere de genul, sau doar descrierea uneori, fara poza, “Work hard until you don't need to introduce yourself” sau cel la care voiam sa ajung de fapt: “If you want to get somewhere in life, dress and act like you’re already there.” Ei bine, pot spune, cu foarte multa mandrie chiar, ca de o luna sunt director la firma la care m-am angajat in vara. Si acum teoretic as avea motiv sa merg la munca la camasa si cravata, nu? Hai sa va arat totusi o poza cu mine in aceste costumatii, nu cele de pe facebook, ca alea sunt deja pe facebook, si da, este o poza facuta in oglina.



Culoarea camasii variaza de la alb la negru, trece prin albastru gri si roz si asa mai departe, iar sacolul de cele mai multe ori este optional. 
Dar normal ca un post ca asta vine si cu mult mai multa munca si responsabilitate, dar cu tupeu si cu capul mereu sus mergem inainte si o scoatem la cap, nu? Bine, timpul meu liber are mult de suferit in privinta asta, pentru ca am un orar destul de nasol la facultate, si chiar si la program de part-time este foarte obositor, plec dimineata la 8-9 si ma intorc seara la 6-8, zilnic, dar dupa 5 zile din astea vine weekendul si il astept in fiecare saptamana cu bratele deschise si cu nerabdare, da, pentru ca in mare planul meu de weekend este sa dorm continuu, dar cum facultatea spune: Vrei sa dormi in weekend? Nuuu, ia de aici niste teme, mai ia de aici si niste referate, hai mai baga si niste referate, asa, sa nu te plictisesti acasa. Dar totusi e ok, ne descurcam noi, nu? Cum ar spune cineva “somnul este pentru cei slabi”. Da, programul asta dauneaza totusi vietii mele sociale, dar am facut oarecum un pact cu colega de camera, ca in fiecare luni seara iesim undeva la un suc, bine, fie, recunosc, defapt iesim la o bere sau la un vin, asta asa ca sa ne luam avant pentru saptamana ce abia incepe, dar care stim ca o sa fie cel putin la fel, daca nu mai  stresanta si obositoare decat precedenta, si asa putem sa spunem si noi ca mai iesim din casa si socializam.
Oh si chiar daca nu am timp liber si din astea, vrea sa imi fac si abonament la sala si sa ma apuc si de alergat dupa ce imi fac putina rezistenta la sala si se mai incalzeste afara. Da, stiu, am innebunit, nu am timp de nimic si toata lumea imi sare in cap ca nu ies si nu fac nimic, ca vreau doar sa vad un serial si dupa sa dorm cand ajung acasa seara, sau doar sa dorm direct, dar eu consider ca daca o sa fac putin sport o sa am parte de o oarecare rutina si disciplina in viata mea. Asta este conceptia mea: ca sportul, sub orice forma, sala, alergat sau ceva organizat gen karate, box sau altele, pe langa faptul ca este sanatos, iti ofera o anumita disciplina. Si eu am nevoie de asa ceva in viata mea in prezent pentru ca sunt un adevarat haos la capitolul asta. Dar le luam pe rand si ajungem sa le avem pe toate din nou in ordine, nu? Trebuie.


12 comentarii:

  1. Ma sperii!!!!! :))) pai stii ce hippy day dreamer eram la varsta ta? :)
    Felicitari pt post, evident ca o sa iti iasa toate! :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si pe mine ma sperii uneori, dar nici sa fiu o persoana prea sociabila nu merge, dauneaza grav rau de tot somnului meu :))

      Ștergere
  2. Felicitari pentru avansare! :)
    Fain povestit!
    Nimic nu e imposibil chiar daca unele sunt improbabile (si cu tine nu e cazul) :) Sa reusesti tot ce iti doresti!

    RăspundețiȘtergere
  3. Chiar nu prea mai stiam nimic despre tine.Stiam ca esti studenta si la un moment dat, erai tare suparata.Toate au trecut si te-ai aruncat in vartejul vietii.Bravo pentru serviciu,pentru scoala,pentru sport si chiar pentru bere sau vin.Te stiu de cativa ani,dar am fost convinsa ca esti un om bun,chiar daca tu nu te prezentai mereu asa.Daca imi permiti un sfat;trebuie sa fi ordonata si disciplinata in viata,altfel te obosesti si ai mai putine realizari.Asta tu hotarasti!Te pup si la cat mai multe realizari!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte adevarat si am constatat asta lovindu-ma de pragul de sus, din acest motiv vreau sa incerc sa imi organizez timpul si disciplinez viata cu ajutorul sportului, sa vedem ce iese:)) Nici eu nu prea mai stiu nimic de mine, prea multa alergare, prea mult timp pierdut, prea putine chestii de povestit nepotilor :))

      Ștergere
  4. Iti doresc o primavara frumoasa,plina de veselie! :-)

    RăspundețiȘtergere
  5. Felicitari pentru postul obtinut! Iar de timpul liber nu-ti fa griji, intotdeauna noaptea e mai faina pentru o iesire, mai ales cand a doua zi trebuie sa te duci la munca (iti zic din propria experienta). Si'apoi, o sa avem destul timp pentru odihna la batranete, nu?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce pot spune, da, e obositor, dar da, merita:)) Saptamana asta am incercat sa fiu si o persoana sociabila si sa zicem ca am cam iesit zilele astea:)) Oh da, abia astept momentul ala, sa stau degeaba si sa vina banii oricum [pensia] :))

      Ștergere
    2. Gandeste pozitiv, mai ai in jur de 40 si ceva de ani pana la pensie :)) eu asta fac zilnic si sper ca ma va motiva intr-un fel :))

      Ștergere
    3. La mine e invers:)) Daca s-ar putea m-as pensiona si maine:))

      Ștergere