9 august 2015

Posted by Zdwuby | File under : , , , , , , , , , ,
Exista anumite evenimente in viata care sunt importante pentru fiecare persoana in momentul in care le traieste personal, degeaba aude in stanga si in dreapta, nu o sa aiba nici o valoare pana cand nu o sa traiesc acel moment, pana cand nu o sa ajunga in acea etapa.
Acum am ajuns si eu in alta etapa, una importanta, dupa mine cel putin. De o saptamana si jumatate m-am angajat, am primul meu job real cu program de 8 ore pe zi, 5 zile pe saptamana, salariu la sfarsit de luna si tot tacamul.
Este ceva foarte entuziasmant pentru mine, ceva foarte wow, a trecut o saptamna si jumatate, dar inca mi se pare ceva interesant sa am din nou un program fix, sa am o alarma care sa sune in fiecare dimineata la aceiasi ora, sa am o rutina zilnica, sa am un birou al meu, sa am un scaun foarte smecher al meu. Da, cel mai tare la munca imi place scaunul meu. Oh, hai sa va arat o poza cu biroul daca tot am ajuns la el: 


Si cam atat pentru astazi. Am innebunit foarte multa lume cu noul meu job cu chestii gen “hei, uite asta e biroul meu/scaunul meu/cheile mele/balconul/etc/etc/etc” , si probabil o sa o mai fac o perioada, dar pe langa ce o sa ii innebunesc pe ei in privat, o sa povesc si aici, cel putin pana cand nu o sa mi se mai para asa wow, dar probabil nu o sa fie curand, inca ma incanta toate chestiile astea mici.

4 comentarii:

  1. Iti zic acum: sa-ti fie cu spor! e cea mai inteligenta miscare asta a ta: sa te bucuri de toate lucrurile astea mici, care te fac sa vii cu placere la munca! :) astept pareri dupa prima lunca:)
    cum te impaci cu diminetile scurte? :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cam foarte greu cu diminetile scurte, dar trebuie sa ma obisnuiesc la un moment dat, nu?:)) O sa vina si parerile de la sfarsitul lunii :)

      Ștergere
  2. Mult succes iti doresc! Entuziasmul tau este de-a dreptul molipsitor! Desi varsta pe care o ai spune ca esti (aproape) adult, felul tau de a fi contrazice ideea. Te bucuri ca un copil de lucruri marunte. Sa nu pierzi asta, copile!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos:) Varsta la mine nu se aplica foarte des, in majoritatea timpului prefer sa nu ma comport asa cum ar trebui la varsta mea, maturizarea aia completa inca mi se pare departe de mine:))

      Ștergere