12 iulie 2015

Posted by Zdwuby | File under : , , , , , , , , , , , , ,
M-am dezobisnuit de scris, stau cu pagina alba in fata, eventual scriu 2-3 cuvinte si apoi ctrl+a (select all) si delete, si dupa de la capat, iar stau cu pagina alba in fata, iar mai scriu 2-3 cuvinte, iar ctrl+a si delete si tot asa. Dar era o vorba, ca orice invat are si dezvat. Eu cum sunt un viitor inginer fizica m-a invatat inca din liceu ca orice actiune are o reactiune, deci se aplica, orice invat are ca reactiune un dezvat. Matematica m-a invatat ca distantele sunt egale, daca trebuie sa fac 50m pana in bucatarie, tot 50m trebuie sa fac si din bucatarie pana in dormitor, de aici eu deduc ca si dezvatului ii corespunde o reactiune numita invat. M-am invatat cu blogul, m-am dezobisnuit de scris, o sa ma obisnuiesc din nou. Are sens si pentru altcineva in afara de mine? Sper ca da...
De ce m-am dezvatat? Pentru ca, foarte simplu, stau toata ziua si ma uit la filmei seriale, am terminat un serial de 6 sezoane in 2 saptamani, da, fiecare sezon avea doar cate 13 episoade, dar a cate 40 minute, un calcul rapid inseamna ca am vazut fix 52 de ore in 2 saptamani, daca mai punem ca am dormit si minim 11 ore, desi au fost si 12 si 14, dar sa facem o medie de 11, inseamna 154 ore dormite, sa punem ca am iesit afara cate 4-5 ore in fiecare seara 56-70 ore, daca le adunam pe astea 3 ne da un total de aproximativ 269 din 336 s-au dus doar pe somn si serial practic, si in rest am mai mancat, am mai dormit dupa amiaza, am mai facut diverse, am mai vazut cate 1-2 filme pe langa serial. Si m-am invatat asa. M-am invatat sa ma trezesc, sa mananc putin eventual, sa beau putina cafea si dupa sa ma bag pe seriale pana cand ies afara, cand ma intorc de afara mai vad 1-2 episoade si iar somn.
Dar gata, ma reapuc de scris si ma apuc de facut ceva util, trebuie sa ma apuc sa fac ceva util, sa invat ceva, sa fac ceva folositor, sa nu mai pierd timpul asa aiurea. 

4 comentarii:

  1. Dupa ce ai scris timp de un an (mai mult sau mai putin), dupa ce ai invatat timp de un an (mai mult sau mai putin) cel mai indicat e sa vizionezi seriale. :) Sa vizionezi, sa iesi, sa dormi, sa mananci... :) Si sa scrii pe blog, daca mai ai energie. :)
    Succese!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. M-am invatat sa lenevesc, imi place sa lenevesc, sa stau in pat si sa fac cat mai putine miscari :)) dar gata, am rezolvat, mai "zac" asa putin si dupa ma apuc de treaba, incep sa invat cate ceva, incep sa fac cate ceva util, lucrez, din astea:))

      Ștergere