19 iunie 2015

Sesiunea s-a terminat, vacanta a inceput, numaratoarea inversa spre “escapada” noastra a inceput, distractia a inceput, totul a inceput acum, mai putin sesiunea, ea am spus tare si clar ca s-a terminat si asa trebuie sa ramana, terminata, o sa dau detalii despre cum s-a terminat sesiunea asta intr-un articol viitor.
Ideea este ca noi ne-am cumparat deja biletele de la agentia de turism aerolines.ro si am aflat ca au si un concurs foarte fain. Si cum noi suntem dornici de orice inseamna distractie pe moca, un “castiga un city break la Istanbul” a fost tot ce voiam sa auzim ca sa simtim ca ne merge bine vara asta. Ne-am inscris desigur in concurs, am zis ca si unul din cele 3 trollere de voiaj de la VALIGERIA sau un voucher de 300 Lei nu ne-ar strica, daca nu chiar marele premiu. Noi suntem oricum fani orice inseamna concurs cu premii, cand mai avem si avantaje daca suntem multi cu atat mai bine. Ca in acest concurs se pare ca fiecare participant iti multiplica numarul sanselor de castig daca se implica in rezolvarea a cat mai multe taskuri din concurs. Cu alte cuvinte un concurs pe placul nostru, din regulament pare ok, cand ne-am luat biletele nu am avut probleme, intr-un cuvant agentia pare ok.
Si pentru ca noi in general, dar mai ales vara, suntem niste optimisti convinsi, deja am inceput sa ne gandim “si ce sa vizitam prima data cand ajungem in Istanbul?” Cineva a sugerat Moscheea Sultanahmet (Moscheea Albastra) 

Eu am zis ca vreau sa vad Biserica Sfanta Sofia (Hagia Sophia)


Si tot asa am ajuns la o lista de cel putin 20 de obiective de vizitat si in Istanbul. Incepusem sa ne gandim deja sa renuntam la Italia vara asta sa mergem doar in Istanbul, daca o sa castigam, si daca nu, sa ne cumparam bilete pentru Turcia si sa mergem in Italia vara viitoare, altii au propus ca de ce sa nu mergem in amandoua daca tot castigam Istanbulul si platim doar Italia, daca nu castigam lasam Italia cum a fost initial si mergem vara viitoare in Istanbul si tot asa, am ajuns sa ne facem n’spe mii de planuri de vacanta si noi inca nu am reusit sa iesim din tara, dar, da, existsa un mare DAR, avem deja bilete pentru Italia, deci suntem pe drumul cel bun, acum ramane doar sa ne facem AMR’ul zilnic. 

8 comentarii:

  1. Wow, cate proiecte de vacanta, care mai de care mai tentant. Mie, in Istanbul, cel mai mult mi-a placut Dolmabahce, un palat de inspiratie europeana, cu o gradina luxurianta, situat chiar pe malul Bosforului. Ti-l recomand cu drag!
    Astept impresiile din sesiune. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am notat:)) acum mai ramane doar sa ajungem si acolo, daca nu, la anul garantat:))

      Ștergere
  2. ai baut cafea inainte sa scrii articolul? ca m-ai facut cu capul de la atata turuiala! :) sau e doar foarte tarziu...? :) a ramas Italia?

    RăspundețiȘtergere
  3. Şi eu aş vrea să vizitez Hagia Sophia... orice ai alege, vacanţă plăcută să ai!

    RăspundețiȘtergere