23 iunie 2015

Vesnica mea problema de care m-am decis sa scap vara asta? Sau cel putin, sa incerc sa scap de ea. Nimeni nu imi da varsta pe care buletinul spune clar ca o am. Bine, incercand sa privesc totul intr-o forma pozitiva, ma gandesc ca daca acum nimeni nu imi da varsta pe care o am si scad pe putin aproximativ 3 ani, daca si atunci cand voi avea 30-35 lumea imi va da cu 4-5 ani mai putin o sa fie ideal, nu? Cum vreau sa scap de problema asta? Simplu, m-am decis sa merg la birou cu rochii casual pentru ca sunt comode si pentru ca ma fac sa par o persoana serioasa si matura.
Si oh da, chiar m-am pus pe treaba, adica, da, stiu, nu am prea multe rochii in garderoba, dar deja am dat comanda de 2, au ajuns de ieri si chiar trebuie sa specific ca nu mica mi-a fost mirarea cand am vazut ca arata exact ca pe site. Hai sa vi le arat si voua, sa imi spuneti ce parere aveti:
Pe aceasta am ales-o sa merg cu ea maine la birou

Iar pe aceasta am luat-o tot cu gandul de merge in ea la munca, dar apoi am zis ca ar merge mai mult pentru iesit, insa nu exclud inca posibilitatea de a merge si la birou cu ea.
Si astazi m-am decis sa mai dau comanda de inca 2-3 rochii casual. Da, am vorbit serios, chiar vreau sa imi schimb garderoba, bine, asta nu se va intampla peste noapte, desigur, chiar daca trasportul este rapid. Asta nu inseamna ca o sa renunt la tricourile mele largi[sau nu] si la blugi, in niciun caz, asta nu se va intampla curand, garantat, defapt nu se va intampla niciodata, blugii si tricourile mele raman la locul lor, doar ca pe langa ele o sa asez cate haine care sa ma faca sa par o persoana matura si responsabila si serioasa si care are varsta pe care o indica buletinul si permisul si orice alt act pe care este trecuta data de nastere sau CNP-ul. 

2 comentarii:

  1. Pt office ar merge mai bine o fusta creion neagra, camasute sa tot schimbi si un blazer sau taior, depinde cat de formal vrei sa fii.
    zic si eu acu....:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu este ceva foarte formal, dar vreau sa imi adaug un aer de maturitate si seriozitatea, poate asa imi da si mie lumea macar 18-19 ani, daca nu se poate chiar pe toti :))

      Ștergere