24 iunie 2015

Pentru inceput, firma e securities Romania este broker introducer pentru Stock.com, ceea ce ii permite trazactionarea pe pietele de capital cu usurinta prin oferirea celor mai bune conditii clientilor, prin asistenta financiara, cat si prin suportul online permanent disponibil in peste 10 limbi. Stock.com este lider pe piata europeana, fiind un broker autorizat si reglemenatat. Trader-ii care aleg acest site sunt protejati de legile europene care guverneaza institutiile financiare, de autoritatile care functioneaza in fiecare tara, iar depozitele acestor se supun regulamentului de pe pietele pe care opereaza. Astfel clientii beneficiaza de siguranta si de transpartenta experientei de tranzactionare.
Termenul “piata de capital” este unu  termen general folosit pentru a descrie o piata in cadrul careia sunt vandute sau/ si cumparate instrumente financiare.
Cei din echipa e-securities stiu ca o informatie valoroasa primita/ exploatata la momentul oportun reprezinta cheia succesului si ca in aceste conditii cu siguranta nu trebuie sa suporte amanare. Din acest motiv clientii e-securities Romania beneficiaza de o transmitere cat mai rapida a mesajului, cei din echipa facand din asta o prioritate in strategia de comunicare, fiind constienti de faptul ca timpul este o resursa cu adevarat scumpa si rara pentru oamenii de afaceri ce aleg e-securities.

Echipa e-securities si-a facut un scop prin eficientizarea tranzactionarilor prin prestarea de servictii financiare de inalta calitate, prin transparenta oferita, prin modelele de gestionare a riscului si prin asistenta permanenta a biroului. Oricine este binevenit, fiind o companie de money manangement ofera educatie financiara clientilor indiferente daca acestia au sau nu au experiente pe piata de capital, fie daca sunt institutionali sau retail. Indiferent de aceste situatii, incepatori sau nu, echipa de analiza financiara se afla in permanenta legutra cu clientii pentru a le putea oferii suportul necesar pentru a ajunge la performantele dorite. Pentru aceasta indrumare sunt folosite materiale educationale formate din analize tehnice, grafice si tutoriale, realiate intr-o maniera cat mai sugestiva, astfel incat clientul sa fie o persoana informata si orientata catre business, dar care are in acelasi timp o doza de curiozitate si este dispus sa isi mareasca orizonturile la care se reparta pana in acel moment. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu