25 mai 2015

Vad in jurul meu foarte multa superficialitate. Toata lumea pune accent pe aspect, doar ca se rezuma la aspectul exterior, la haine in special si la accesorii. Nu sunt de acorc cu treaba asta, mai ales ca moda a inceput sa foarte dubioasa, mai ales la baieti, am vazut baieti cu blugi mai mulati decat fetele, si cu colanti gen fusta si cu tot felul de accesorii ridicole. Dupa simpla si umila mea parere zambetul este cel mai frumos accesoriu, asa ca decat sa dai milioane pe haine si tot felul de briz brizuri inutile mai bine ii dai pe albirea dintilor, care oricum sunt galbeni de la cele 4 cafele pe zi si cele 2 pachete de tigari, ca altfel nu e cool, daca nu ai si aceste “accesorii”.
Am aflat recent ca medicul stomatolog Florin Lazarescu a scris impreuna cu alti 6 medici care fac parte din echipa de medici de la Cabinetul Stomatologic Trident o carte in limba engleza.
Pe coperta cartii publicata de editura Quintessence apare Ada Condeescu, actrita in varsta de 26 de ani care a debutat in filmul premiat cu Ursul de Argint la Festivalul de la Berlin in 2010, “Eu cand vreau sa fluier, fluier”, si care este pacineta doctorului Florin Lazarescu.

Sincer, ma gandesc sa ma duc si eu, adica am spus mai sus despre cafea si tutun ca niste accesorii cool, dar si eu beau cafea aproape in fiecare dimineata, si ar fi util. M-am uitat mai mult pe site-ul celor de la trident si am vazut ca au preturi avantajoase si clientii lor au parte de diverse beneficii si par a lucra bine, nu am gasit inca recenzii negative despre ei. Si asta este un lucru foarte important, adica toata lumea ar trebui sa stie deja ca albirea dintilor reprezinta un factor foarte mare derisc daca nu este realizata cum trebuie. Indiferent ca o faci acasa, cu benzi de albire, pasta sau cel, sau la un cabinet care nu se pricepe, se poate distruge foarte usor smaltul dintilor, se pot inflama gingiile si se poate ajunge la formarea cariilor, daca mai aveti si sensibilitate dentara, deja lucrurile devin si mai complexe.


2 comentarii: