13 februarie 2015

Niciodata nu o sa fi multumit de timpul in care iti este adusa comanda la un restaurant. De ce? Simplu, pentru ca exista doua situatii posibile: prima cand ti se aduce comanda in 5-10 minute, cand se intampla asta esti morocanos ca “normal, au mancarea facuta de o saptamana, doar au incalzit-o la microunde”, si normal ca nu esti multumit de asa ceva, o sa mananci, dar o sa bolborosesti in continuare; a doua situatie este cand astepti 20-25 minute, atunci te isterizezi, adica cum, de ce nu iti aduce nimeni comanda, ce restaurant e ala? Nici macar nu e asa plin, au angajat numai niste incompetenti. Si normal, o sa mananci si aici cand primesti comanda, dar o sa bolborosesti in continuare.
Si in concluzie nu esti multumit de timp, nu, nu exista timp de mijloc, astea sunt cele mai intalnite situatii, ori prea repede, ori tarziu, si tu ca si client o sa fi in permanenta nemultumit. Trebuie sa recunosti ca asa se intampla de fiecare data.

Solutie? Nu exista o solutie, pur si simplu asa functioneaza restaurantele, ba ca e aglomerat, ba ca iti pregatesc sau doar incalzesc mancarea, asa functioneaza sistemul asta, asa a functionat din totdeauna si asa o sa functioneze in continuare.

4 comentarii:

  1. Nu am fost prea des in ultimul timp,dar eu sunt multumita .Numai in Sibiu la un local de fite,am asteptat destul,mancarea proasta si adusa aiurea,zicea ginerele meu,cu ale lui feluri.La mine nu s-au incurcat,ca am vrut mancare nu prostii.,ca sa nu-ti spun de pret.Zici ca ne-au dus in Italia sa mancam si ne-au adus inapoi.Asta a fost o exceptie.Un weekend placut!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu nu merg prea des, dar de-a lungul timpului si din experienta proprie sau observata, cam astea doua sunt concluziile :))

      Ștergere
  2. In ultimul timp am primit mancarea comandata mult prea repede: pizza, snitel, gulas in nici 5 minute. Cu toate asta pareau foarte proaspete, atunci facute. Asta ma face sa cred ca s-au dus vremurile cand clientii asteaptau pana mureau de foame sa fie serviti prin restaurante. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ies asa des, dar in Bucuresti eu nu am intalnit inca astfel de locuri :))

      Ștergere