11 ianuarie 2015

Posted by Zdwuby | File under : , , , , , , , , , , , ,
Desi eu refuz cu tarie sa recunosc ca ma maturizez, ca viata isi urmeaza cursul firesc si eu nu raman etern un copil, apar situatii care imi demonstreaza ca ei bine, nu e asa cum cred eu. De ce spun asta? Am vorbit astazi cu C. si imi spunea planurile lui de a isi reamenaja casa. El sta la casa, nu la apartament, si initial voia sa se mute la Bucuresti, tot asa, sa isi faca o alta casa, dar cum economia este asta care este, si cum el inca nu a terminat nici macar facultatea s-a decis ca pentru un moment doar sa isi renoveze actuala casa. Nu are inca nimic concret in plan, nu s-a apucat de lucru. A spus ca vrea sa isi aseze intai ideile pe hartie, sa faca un total aproximativ si dupa sa se apuce de treaba efectiv. Nu are idei de schimbari foarte majore, vrea sa isi schimbe usa principala, usa de la garaj pentru ca nu i se mai deschide electric si vrea sa schimbe si tigla, vrea sa puna o tabla tip tigla suceava.
Singura “problema” pe care o mai are este ca nu gaseste un electrician bun sa ii repare usa de la garaj asa ca o sa fie nevoie sa faca o investie mai mare si acolo si sa o schimbe. Mi-a aratat si mie ce a gasit pana acum si sincer mi se pare chiar ok, atat calitativ cat si ca pret. De tigla o sa dea comanda prima, de pe  acoperisuri-traditionale.com, imediat cum se incalzeste putin afara ca sa poata sa o si puna. S-a gandit sa puna prima data tigla pentru ca este cea mai mare schimbare si este important sa o faca in timp util, cu vremea de afara nu se stie niciodata, chiar daca o sa treaca ninsorile, e posibil sa vina ploi si asa mai departe.

Sincer abia astept sa vad ce o sa ii iasa. A facut un prototip online si arata chiar interesant cu toate modificarile astea. Da, sunt modificari mici, dar aceste modificari mici sunt de efect si schimba complet infatisarea casei.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu