17 decembrie 2014

Nu stiu cine este Corina, dar ii urez la multi ani. Mi s-a parut foarte dragut gestul prietenei ei si am decis sa scriu despre el. Aseara eram in Afi, ma plimbam, ma uitam prin magazin, din astea, si la un moment dat am lasat persaona cu care eram in magazine si am iesit putin afara. M-am dus sa ma asez pe o bonca sa nu stau in picioare, ma dureau picioarele, asta este unul dintre motivele pentru care am vrut sa ies afara, si chiar cand am ajuns langa banca vine la mine o fata si imi spune ceva de genul “este ziua prietenei mele, Corina, si vreau sa ii fac un filmulet cu 100 de persoane care ii spun la multi ani, vrei sa ma ajuti, te rog?”
Nu era chiar cea mai buna zi a parului meu sau a expresiei mele faciale, cearcanele erau la ele acasa ca de obicei, dar nu m-am gandit la asta, doar i-am zambit si i-am zis ca da, ca mi se pare super faina ideea. Mi-a explicat ca trebuie sa ma filmeze in timp ce spun la multi, i-am zis ca mi-am dat seama, dar se pare ca unii au refuzat cand au auzit partea asta.

Inca o data, super faina ideea, super tare prietena, Corina sper ca apreciezi aceste persoane din jurul tau si...la multi ani , din nou, Corina! Oricine ai fi. 

4 comentarii:

  1. La Multi Ani!!!!
    Si nu numai Corinei...... La multi ani si tie draga Ralu........ hai cu vacanta si cu zapada mai repede..... :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E vacanta de ieri la mine, maine fug acasa:x Hai cu zapada:x

      Ștergere
  2. Ce dragut! Serios! !!:))
    Hai ca mai avem un pic și vine vacanta!
    atunci o sa ai cearcăne de la petrecareala:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu, ca ma duc acasa si acasa o sa dorm :)) si eventual invat pentru cand ma intorc:(

      Ștergere