22 decembrie 2014

Posted by Zdwuby | File under : , , , , , , , , , , , , , , ,
Esti in pana de idei pentru cadourile de craciun? Daca da, da-mi voie sa iti spun ca ar fi cazul sa apelezi la “urgente” pentru ca deja e tarziu, e 22, mai ai mult prea putin timp la dispozitie, pune-ti creierasul la contributie, suna-ti toate cunostintele( mai putin cele pentru care trebuie sa iei cadoul, normal) si treci la cumparaturi.
Pentru cei care sunt in criza de idei si vor sa imi cumpere un cadou, daca chiar nu aveti idee ce imi doresc, sau ati vorbit deja si imi iau altii acele cadouri, va puteti uita aici: 

Da, imi doresc o lenjerie de pat 3d, mi se par geniale. Mai ales asta de mai sus, dormi pe o pajiste impreuna cu lebadele indragostite si chestiile siropoase, dar peisajul mi se pare genial. Si tot spunea cineva la postarea cu corpul de iluminat ca ar merge si un cearsaf nou, ei bine, mi-am ales si cearsaful nou.
Da, unii o sa spuneti ca este prea extravagant, prea tipator, dar mie exact chestiile astea imi plac, care iti “sar in ochi” din prima, cand intri in camera asta o sa fie primul lucru pe care o sa il vezi si o sa il vezi in permanenta cat stai acolo, o sa ia fata de absolut orice altceva.
Desigur, asta ar fi un cadou de ultim moment bun pentru mine, pentru altii nu cred ca se aplica, sau cel putin nu pentur o gama atat de larga de persoane, pentru ca normal ca exista persoane carora le place, ca altfel nu ar exista sute de modele, nu? Daca persoana pentru care vreti sa luati cadoul abia acum nu este pe stilul asta extravagant si colorat, puteti sa incercati lucrurile clasice: bomboane, flori si decoratiuni clasice de sarbatori, globulete cu peisaje care ninge in momentul in care il agiti, braduleti care lumineata si altele de genul asta.

Pana una alta, fug si eu sa iau cateva cadouri de ultim moment pentru ca ei bine, acum mi-am dat seama ca si eu mai am cateva persoane pe “lista celor cuminti” 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu