6 decembrie 2014

Oficial, da, abia acum e oficial, stau in Bucuresti. 

Da, am viza de flotant, am adresa de capitala, si nu, nu va spun la ce camera stau, ma rog, aici vad ca ii zice apartament, dar nu, nu va spun asta, sau cel putin nu va spun aici, in privat da, si nici CNP'ul nu vreau sa vi-l spun. Da, e pana la vara, dar nu conteaza, se prelungeste la toamna.
Da, stiu, e stresant, dar imi place sa impart cu voi lucrurile astea. Pentru mine astea sunt lucruri noi si importante, stiu ca v-am mai spus, probabil o sa va mai spun pentru ca asta e adevarul. Si vreau sa va mai spun si ca m-am hotarat ca indiferent de cat de aglomerat am programul sa nu ma mai ascund in spatele lui si sa il folosesc ca o scuza, asa ca o sa revin aici cum eram candva, cand scriam des si scriam tot felul de tampenii. Da, si acum tot tampenii scriu, dar mai rar, insa o sa incerc sa imi revin si sa postez cat mai des, am inceput deja, dar se poate si mai bine, chiar se poate. Adica in 2012 s-a putut sa scriu 312 articole, in 2013 s-a putu sa scriu 253, anul asta pana acum, incluzand articolul asta am doar 104. Nu imi place, nu e bine. Da, mereu am bagat scuza ca am avut treaba, ca am avut bac si acum ca am avut partiale si cursuri pana tarziu, dar exista si noapte, exista si pauze, trebuie sa existe timp si pentru ceea ce imi place, nu? Adica mai mult pentru ceea ce imi place, pentru ca da, chiar imi place sa fiu aici, sa scriu si sa va citesc, asta este modul meu de a ma relaxa si de a ma descarca. Cand nu o sa am subiecte? Ca in majoritatea timpului? O sa scriu un articol exact ca asta, fara o tema concreta, dar cumva o sa scriu. 

12 comentarii:

  1. Da, exista un timp pentru toate! :) Acum... e timpul pentru invatat (bine, nu si in vacante) :)
    Faci ceea ce trebuie pentru ca mai apoi sa faci ceea ce vrei!
    Spor!
    Sanatate si multe bucurii sa ai!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trebuie sa existe si pauze la invatat si in pauzele alea in loc sa dorm(pentru ca da, as dormii in continuu, asa aiurea am ajuns cu oboseala) pot sa mai public cate un articol si sa mai citesc cateva bloguri :)

      Ștergere
  2. Nu stiu ce e ala CNP dar vreau adresa ta de mail..... :))
    O dai si la anonimi? Chiar si la aia de te-au "învatat" muzica? :)))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonimilor care m-am invatat muzica le-o dau, cum sa nu :)) zdwuby@gmail.com o dau pe asta de gmail pentru ca in ultimele 2 saptamani yahoo-ul mi-a tot facut figuri, o folosesc la fel de des:)

      Ștergere
  3. Welcome, ca să zic aşa :)
    Spor şi la bună citire!

    RăspundețiȘtergere
  4. E perfect cum si ce scrii tu. Practic pentru asta e blogul, pentru a spune tuturor prietenilor care te citesc ce mai e nou in viata ta. Mai important sau mai putin important. Si tot perfect e ca iti place sa scrii. Pentru ca vor veni vremuri cand nu-ti va mai placea. Stiu ca nu ma crezi...acum. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa zic si eu, blogul asta e blogul meu personal=scriu ce imi trece mie prin cap :)) Da, imi place, chiar daca mereu sunt in pana de idei, imi place...si asta pentru ca scriu extrem de colocvial, scriu exact cum ma exprim si verbal, nu incerc sa "ascund" totul in spatele unor expresii pompoase

      Ștergere
  5. Deci Mosul ti-a adus o viza si multi prieteni care ii ai aici.Indiferent cat scri si cum scri ,oamenii te plac asa cum esti.O saptamana buna!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos:) chiar conteaza mult pentru mine cuvitele astea:)

      Ștergere
  6. Heeeei! scrie, in fiecare zi sunt sigura ce e ceva in Bucurestiul ala demn de a fi share-uit cu noi! :)

    RăspundețiȘtergere