24 decembrie 2014

V-as spune ceva poetic si frumos, dar nu o sa fac asta. Da, sunt Grinch anul asta! Glumesc, normal ca nu sunt Grinch, imi place Craciunul, normal, mi-ar fi placut si mai tare daca era zapada afara, dar e ok, e Craciunul. Sau defapt, maine e Craciunul. Pana diseara nu stiu daca o sa mai trecpe aici si probabil nici maine nu o sa fiu foarte mult fimp pe aici, dar cred si sper ca o sa ajung macar pe facebook sa va mai arat si “cant” diverse lucrui specifice sarbatorii.
Pana atunci, sper ca ati fost cuminti pentru ca asa cum ne spune si Andra in noua ei melodie, care este defapt o adaptare in limba romana a piesei “Santa Claus is coming to town” , Mos Craciun vine in oras. Daca nu o sa va ocoleasca, si sigur nu o sa o faca, sper sa va bucurati cu adevarat de intentie, de gestul in sine de a oferii si sa nu puneti accentul pe materialitatea cadoului, ci pe ceea ce simbolizeaza cu adevarat el.
Craciun Fericit alaturi de familie, de cei dragi si sa va distrati, macar o zi pe an sa nu va concentrati pe nimic altceva, doar pe relaxare si pe sarbatoare in sine, toate grijile si toate problemele v-au ocupat suficient timp de-a lungul anului zi de zi, macar maine sa nu le bagati in seama. Craciun Fericit si inchei cu un colind:


4 comentarii:

  1. Craciun Fericit Ralu! :) sa iasa totul frumos si fericirea sa fie alaturi de tine mereu!:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Sarbatori fericite in continuare, draga Raluca. :* Multumim de urari a fost un Craciun perfect, asa cum mi l-am dorit. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc!
    Anul Nou cu sanatate si multe bucurii!
    La multi ani!

    P.S. Nici acum nu-i zapada?! ;)

    RăspundețiȘtergere