20 noiembrie 2014

Serios vorbesc, trebuie sa va pregatiti! Vin sarbatorile! Ceea ce inseamna ca pe langa faptul ca vine Mos Craciuuuun, la randul tau, cel mai probabil, trebuie sa devii Mos Craciun, ceea ce inseamna ca trebuie sa incepi sa pui banii la saltea, mai ales daca mai ai si rude pe care le cheama Stefan/Stefania si derivate sau Vasile si derivate. Eu intru in categoria celor care au. Pe langa faptul ca vine Craciunul si trebuie sa cumpar cadouri pentru parinti si pentru fratele meu, lui trebuie sa ii mai iau un cadou si in fiecare an eu am aceiasi dilema: ce cadouri cumpar? Nu cred ca exista ocazie pentru care sa stiu ce cadou sa cumpar. Anul asta ma gandesc totusi la o chestie, dar nu prea ma pricep. Fratele meu isi doreste de ceva timp navigatie pe masina, nu prea stiu exact ce trebuie sa aiba o navigatie ca sa fie buna. Dupa mine ar trebui sa fie pur si simplu draguta ca aspect, dar presupun ca nu asta este singurul criteriu asa ca am inceput si am tot cautat accesorii auto in speranta ca voi gasi ceva calitativ si foarte important pentru statutul meu umil de student: ieftin.
Am un prieten cam obsedat de masini pot spune, bine, defapt este obsedat doar de o anume marca auto, dar stie toate accesoriile posibile si imposibile, aparute si neaparute inca pe piata, pentru marca si masina lui, dar stie sa dea si sfaturi pentru alte marci, alte masini, asa ca l-am intrebat pe el si mi-a spus ca exista n’spe mii de navigatii ieftine, dar nu toate bune, multe sunt tepe, ca exista alte n’spe mii de navigatii scumpe, dar nu neaparat calitative, la fel, multe sunt tepe. Si dupa ce mi-a tinut un discurs de cam jumatate de ora despre cate modele de navigatii exista si depsre avantaje, dar si dezavantajele lor, s-a gandit sa imi spuna si ca el si-a cumparat ultima navigatie, de care este foarte multumit, de pe net, mai exact de pe comenzi.ro . Initial am crezut ca glumeste, dar neavand alta optiune am intrat pe site-ul lor si chiar nu a glumit, se pare ca site-ul, defapt firma, are o veche de aproximativ 11 ani si nu am gasit recenzii negative. Am intrat, am gasit si navigatia care sa imi placa, iar pretul era ok, dar pentru bugetul meu de student aflat si in criza de timp, nu prea mai am timp sa strang bani acum, era putin ridicat, dar mi-am amintit o chestie, e noiembrie, trebuie sa fie black Friday, m-am uitat sa vad daca au si ei reduceri, si se pare ca pregatesc cateva reduceri considerabile, sper ca si la produsul pe care il doresc eu, dar chiar daca nu o sa fie, si nu o sa gasesc alt produs similar la reducere, pot sa platesc si in rate. 










Acum ramane doar sa dau comanda, inainte, totusi, o sa cer consiliere, daca tot imi ofera platforma gratuit aceasta posibilitate de ce sa nu profit de ea, mai ales daca nu ma pricep, nu? O sa cer consiliere sa vada daca produsul ales de mine este ok, iar daca nu, o sa ii rog sa imi aleaga unul mai bun, iar apoi o sa astept frumos, in banca mea, sa vina Craciunul sa ii pot da cadoul, iar apoi sa sper ca o sa ii placa. Pentru baieti e ok sa le cumperi chestii de masini, nu? Adica incep sa cred ca ei chiar iubesc masinile mai mult decat persoanele. 

3 comentarii:

  1. eu cel mult mă voi numi spiriduş... nicidecum Moş! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, e un sentiment placut sa faci cadouri. Iar accesoriile auto se potrivesc pentru ambele sexe.

    RăspundețiȘtergere