22 noiembrie 2014

Posted by Zdwuby | File under : , , , , , , , , , , , ,
Exista momente cand cedezi din diverse motive si vrei sa faci un lucru pe care apoi l-ai regreta, stii ca vei regreta, dar totusi vrei sa o faci, simti ca ar putea exista cumva o “minune”, chiar daca esti constient ca nu o sa fie nimic diferit si apoi o sa regreti. Dar exista si momente in care acele regrete de dupa acel telefon sau dupa acea discutie in care spui ca ajunge si ca nu mai vrei si blochezi numarul, blochezi facebookul, blochezi tot ce se poate, stergi numere, stergi tot. Apoi exista din nou acele momente de slabiciune si incerci sa le rezisti, dar cedezi, esti slab, apoi observi ca nu ai cum sa suni, nu ai pe ce, numarul deja nu mai este salvat in memoria ta, nici in memoria telefonului, nici in istoricul apelurilor, nici in istoricul mesajelor, nici in nimic, pur si simplu nu mai e nicaieri. In momentul ala nu stii daca sa te urasti sau sa te bucuri ca ai avut un moment rational suficient de puternic incat sa faci pasul respectiv. Iar intr-un final ajungi din nou la un moment rational si iti spui ca ai procedat corect, trecutul e trecut si trebuie sa ramana trecut si punct. 

6 comentarii:

  1. "Tot ce e mai frumos repede trece..." - zice Andreea în cântec. Pentru că oamenii de azi sunt prea grăbiţi şi zoresc momentele frumoase, de parcă ar vrea să le alunge, nu să le păstreze. De-asta şi trec atât de repede. Este nevoie de multă, multă răbdare, de înţelepciune şi de dorinţa tare de a clădi ceva, nu doar de a "fura" nişte clipe şi... atât. E ca şi cum ai "ciuguli" doar nişte firimituri...
    Părerea mea...

    RăspundețiȘtergere
  2. nu pot sa zic ca vai ce-mi place melodia dar e super faina chestia aia de inceput.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie imi place pentru ca aproximat 80% din piesa se potriveste in cazul meu

      Ștergere
  3. Felicitari pentru ca ai avut puterea sa lasi trecutul in spate. Pentru ca ai avut curajul sa pui punct la ceva ce nu ducea nicaieri. Uneori comitem astfel de gesturi, cum ar fi sterstul numarului de telefon al cuiva care ne-a dezamgit, din implus. Iar impulsurile sunt apanajul tineretii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. M-am chinuit mult pana am lasat acel impuls sa se intample, dar am facut bine :)

      Ștergere