24 noiembrie 2014

Posted by Zdwuby | File under : , , , , , , , , , , , , , , ,
Cand eram acasa si mama ii trimitea pachet fratelui meu erau saptamani in care spunea “nu vreau si snitele, m-am saturat de snitele” si eu eram ceva gen “serios? Cum se poate satura cineva de snitele?”
De cand sunt la camin am aflat si raspunsul: mananca o luna snitele rece sau incalzite la microunde! Da, clar ti se ia de snitele, sau cel putin de snitele reci/incalzite la microunde.
Uneori, mai ales dimineata si cand vin acasa, zau ca imi e dor de casa. Adica stiti ca m-am alintat destul de rau in ultimul timp acasa si dimineata mereu ma trezeam cu cafeaua calda adusa de mama in dormitor, cand ajungeam acasa mancarea era calda, ma astepta pe masa doar sa mananc. Acum, aici, trebuie sa imi fac eu toate chestiile astea si e destul de aiurea, bine, incep sa ma invat, nu pot spune nu, dar totusi, era mai bine acasa. Acum imi fac cafeaua de seara si o pun intr-o cana termos sa o am facuta dimineata cand ma trezesc, dar mancarea tot trebuie sa mi-o incalzesc eu cand ajung de la facultate, sa imi spal vasele dupa si asa mai departe.
E bine in schimb un lucru: am inceput sa ma adaptez aici suficient incat sa nu imi mai fac patul, sa nu mai imi strang mereu lucrurile de pe birou si etc. Incep sa ma simt acasa aici, dar totusi, uneori chiar ar fi bine sa fie mama aici sa ma astepte cu mancarea calda cand ajung dupa 6-8-10 ore de facultate sau dimineata cand abia reusesc sa ma dau jos din pat sa ma astepte cu cafeaua calda, aburinda, cu mirosul ala imbietor. 

6 comentarii:

  1. Nicaieri nu e ca acasa.Cred ca doar in asemenea situatii apreciem valoarea parintilor, in special a mamei.Succes!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar da, se pare ca si in cazul asta este adevarata vorba "trebuie sa pierzi ca sa poti sa apreciezi"

      Ștergere
  2. Si mie imi place sa fiu asteptata cu masa calda cand vin de la serviciu. Cand nu e mama acasa imi cumpar ceva din oras, detest sa gatesc cand sunt super obosita, nu mai am niciun chef de asta. Si da, ador snitelele. :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu ar trebui sa mananc numai in oras, nici chiar asa nu imi permit :)) Si eu, dar dupa ce aproape toata luna octombrie am mancat snitele reci si/sau reincalzite luna asta nu am avut pofta deloc, dar cred ca saptamana viitoare o sa vreau :))

      Ștergere
  3. Au trecut aproape 10 ani de cand am plecat de acasa si nu mai stiu cum e sa te astepte mama zilnic cu ceva caldut si bunut. Ca si tine, am ajuns sa-i apreciez pe ai mei cand am plecat la facultate. Acum cand ajung acasa, o data la 3-4 luni, ma simt ca in Rai. :)) Cateva zile mi-s cea mai rasfatata si profit de asta. :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu acum la inceput ma duc acasa la doua saptamani, au fost si weekenduri consecutive in care am fost, dar nu stiu, am momente in care parca imi e dor

      Ștergere