8 octombrie 2014

V-am spus? Nu v-am spus, dar va spun. Stiu ca deja incep sa o dau in “jurnal de student din provincie”, dar chestiile astea sunt noi pentru mine si vreau sa le impartasesc cu voi, cei care ati mai ramas pe aici dupa lungile perioade de absenta.
In postarea precedenta va povesteam despre prima mea “ratacire” sau mai bine spus cautare din Bucuresti, astazi vreau sa va spun ca duminica am primit primul pacheet. Da, in primul weekend nu am dat fuguta acasa, dar vinerea asta ma duc, va povestesc si asta la momentul potrivit, revin, in primul weekend am ramas aici si cum de la mine din oras este un autobuz special pentru studenti si pentru pachete care vine pana aici, aproape de caminul meu, nu pana in gara, mama mi-a trimis mancarica prin autobuzul respectiv. Sa incep prin a spune ca parcarea de la Carrefour Orhidea e imensa? Pentru ca, ei bine, chiar este imensa si nu aveam idee unde vine autobuzul si nici nu prea cunosteam pe nimeni acolo si ma gandeam ca nu sunt unde trebuie, dar apoi mi-am dat seama ca nu are pe unde sa intre in parcare prin alta parte asa ca l-am asteptat acolo, l-am pandit sa vad pe unde vine si am facut bine, acolo a si oprit defapt.


Si cam atat pentru un moment...mai revin cu detalii..cel mai probabil tot cu informatii despre noua mea viata si noile mele experiente, daca intre timp apar si alte subiecte mai interesante stiti ca nu pierd ocazia sa le dezbat aici.

4 comentarii:

  1. Cum sa lase mama fata fara mancarica ? Eu stiu o mamica ce face treaba asta si la doi ani dupa facultate,ca e tot fata mamei. Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai nu?:)) Trebuie mancarica si trimite chiar multa sa se asigure ca nu fac foamea pe aici :))

      Ștergere
  2. Tare frumoasa si aventuroasa e viata de student. Bucura-te de fiecare clipa caci este nepretuita!
    E foarte bine ca exista un asemenea autobuz care sa-ti faca viata mai usoara. Ca tot discutam noi de ce si unde mananci acum ca nu mai esti acasa. :))

    RăspundețiȘtergere
  3. E foarte util acest autobuz, ma scuteste de un drum luung pana la obor :))

    RăspundețiȘtergere