23 septembrie 2014

De ceva timp tot zic ca scriu articolul asta si mereu am amanat din diverse motive, motive care m-au tinut departe de blog iar aproape o saptamana. Inca un motiv pentru care nu imi place toamna! Dar poate e mai bine asa, ca se leaga lucrurile frumos.
Acum ceva timp mi-a dat Aniela Deby un mesaj pe facebook sa ma intrebe de blog si apoi ma intreaba daca nu vreau carti de vizita. Prima mea reactie a fost ceva de genul “nu am blogul chiar atat de mare sa ii fac carti de vizita”, dar apoi mi-a dat toate detaliile campaniei si am zis ok, ma bag si eu.
La o saptamana dupa ce am trimis mail catre cei de la TipoMedia cu detaliile pe care le vreau specificate pe cartile de vizita le-am si primit. Mie imi place cum au iesit, mi-am ales un model foarte simplu pentru ca am zis ca e timpul sa ma mai maturizez si eu putin, nu?


Si cum am zis la inceput, poate e mai bine sa fac articolul asta acum pentru ca se potriveste oarecum, adica peste cateva zile, sambata mai exact, ma mut la Bucuresti, si ma mut cu cartile de vizita la purtator. Probabil o sa dau una fiecarei persoane noi pe care o intalnesc. 

6 comentarii:

  1. Bobocel in ale studentiei si blogger cu carte de vizita, frumos start in toamna :) Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu prea ne-ai povestit,dar tragem si noi concluzii.Eu am fost o buna prezicatoare si uite un nou student! Felicitari si mult noroc !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am povestit din diverse si diverse motive, daca vreti va pot explica situatie in privat pe facebook. Dar da, de astazi sunt student :)
      Multumesc frumos :)

      Ștergere