25 august 2014

Anumite functii ale creierului mi se par extrem de dubioase, spre exemplu creierul meu memoreaza versurile melodiilor care nu imi plac. Da, de nicaieri incepe sa-mi sune in minte melodia “vara mea” a lui Nicole Cherry, melodie extrem de redusa din punctul meu de vedere..adica e ok ca si ritm, dar versurile mi se par cam mediocre si fara sens....dar de nicaieri si fara sa vreau incepe sa imi sune in minte “asta e vara mea/ne dam la rochita si sanda”. Acum nu inseamna ca nimanui nu ii place melodia, sunt multi care o apreciaza...si sincer si eu ca ritm si melodie, versurile strica tot, insa. Spre exemplu : “Are 40 de grade, deși nu e bolnavă” whaaat? Sau altul: “Sper să ajungă mai repede/Acum că s-au copt cireșele” din nou whaaat? Care e logica? Sau alta si mai si “Dar n-are timp vara să vină primăvara/Stă puțin că vine toamna, nu pleca!” asta e un mare what the fuck? Si nu mai continui ca as ajunge sa pun versurile integral aici. Da, mi se pare o melodie mediocra, fara sens si totusi mi-a ramas intiparita in minte dupa ce am ascultat-o de cateva ori involuntar, voluntar am ascultat-o prima data. Parca si parodia facuta de cei de la Zu suna mai bine, evident, nu spun ca e geniala nici aia, dar suna mai bine parodia decat melodia in sine, din nou, termenul de comparatie sunt versurile



4 comentarii:

  1. la fix cu melodiile ''wow''! serios...si cu cata patima le mai canta artistii nostri!
    creierul meu insa ma protejeaza! le uit numele, fetzele, tot! si il intreb pe Vlad intruna: cine mai e si asta?? on& on! :))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Creierul meu se pare ca memoreaza toate tampeniile si nu inteleg de ce:(

      Ștergere
  2. Nu stiu cum e originalul dar parodia :)))) are logica: se canta despre masa si mancare, nu se amesteca ciresele cu fierbinteala. :)

    Din cauza acestui "gen" cred ca am pierdut cateva piese romanesti bune dar mai bine sa le aflu mai tarziu pe acestea decat sa ma strepezesc total de la "rochita si sanda". :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu din curiozitate ascult, mai ales ca prima melodie a lui Nicole Cherry mi-a placut, asta in schimb...

      Ștergere