21 aprilie 2014

Nu vreau sa incep cu ceva negativist, adica nu vreau sa ma iau de nimeni, este totusi a doua zi de Paste. Daaar asta nu inseamna ca nu pot sa scriu despre ceva ce mi se pare funny si ciudat in acelasi timp, nu?
Aseara am gasit un articol interesant, sa’i spunem asa, pe YODA, el e vechi, dar eu aseara l-am vazut. Am vazut titlul si sincer mi-a starnit curiozitatea. Titlul suna ceva gen „Asa o sa arate pizza in 2020. Ai avea curajul sa o mananci?” Si ma gandeam eu asa cu mintea mea semi-obosita....ce poate sa se schimbe asa tare la o pizza in 6 ani inca sa nu am curajul sa o mananc? E mancare, e bun. Intru pe link si ma duce la articolul cu pricina...ghiciti cum arata pizza in 2020? Gen asa:



Dar ma intreb de ce au pus aia in titlu 2020 ca cica e realizabil deja, de anul asta. Poate in urmatorii 6 ani o sa fie dotate toate pizzeriile si toate gospodariile cu o astfel de inventie. Aaa da, inca nu v-am spus despre ce e vorba. Ei bine, este vorba despre o imprimanta. Da! Pizza din imaginea de mai sus este facuta de o imprimanta. Si nu e pe hartie, este o imprimanta 3d pentru mancare si are si un nume interesant Foodini. Si aparent „Foodini poate fi o solutie pentru cei care se grabesc, singurul timp "cheltuit" dupa "printarea" pizzei (de exemplu) fiind cel in care produsul se coace la cuptor. Singurul impediment al dispozitivului este ca ingredientele nu pot fi combinate, "imprimanta" trebuind spalata dupa care fiecare mixtura
Cum ar veni iti e lene sa faci ceva de mancare, nu ai chef sau bani sa iesi in oras si te duci in dormitor sau in bucatarie sau unde il tii ascuns pe Foodini sa’ti printezi ceva de mancare.
Inca nu stiu cum sa cataloghez treaba asta....pe de-o parte mi se pare amuzant, dar pe alta putin ciudat. Sa va mai spun ca imprimanta 3d pentru ciocolata exista de vreo 2 ani si se tot modernizeaza? Uitati ce modele face:


4 comentarii:

  1. Poti sa ma bati, sa ma ce vrei tu sa ma :))))) ... eu pe asta NU O CRED! :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) eu mai astept pana in 2020 sa ma pronunt, cine stie poate atunci o sa am si eu una la fel ca tot omul :))

      Ștergere
  2. Pe mine nu ma mai mira nimic. In ritmul in care progreseaza tehnologia orice e posibil.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti dai seama ca daca in doar 6 ani toata lumea o sa aiba una in bucatarie...peste 16 ani toata lumea o sa aiba una portabila :)) Gen ti se face foame in metrou, scoti mini-impimanta din buzunar si hop mancarea :))

      Ștergere