26 aprilie 2014

Nu stiu sigur daca sa-mi cataloghez papagalul ca fiind destept sau diabolic sau enervant. Cred ca e putin din toate. Are un obicei domle…daca e lumina aprinsa si/sau muzica pornita(nu conteaza volumul) si el vrea sa doarma…pai tipa atat de tare incat ii stingi lumini si ii opresti muzica pentru ca altfel nu te poti intelege cu el. Acum aproximativ o luna aveam eu de lucru foarte mult si stateam pana tarziu sa termin…2-3 dimineata…si normal ca lasam lumina aprinsa ca altfel ajungeam cu funduri de sifoane la ochi, bine, se presupune ca oricum ar trebui sa port ochelari, dar nu o fac…si imi lasam si muzica sa mearga, asa pe fundal, nu tare, dar te intelegi cu nebunul? Nu te intelegi, normal ca nu! Si dupa 12 incepeai si ne auzeai cum tipam unul la altul. Da, ce, eu nu am voie sa innebunesc sau cum? El tipa sa-i sting lumina, eu tipam la el sa taca, el tipa mai tare la mine, eu tipam iar la el sa taca si tot asa...zici ca eram doi retardati. Dupa aproximativ 3-4 nopti din astea in care ne certam ca prostii care tipa mai tare mi-am pus castile pe urechi sa nu-l mai aud ca tipa, pentru ca da, tot tipa din cauza ca era lumina aprinsa.
De ce va spun asta acum si le legatura are cu dilemea mea cu care am inceput articolul? Pai, da, incep o fraza cu pai! Aseara am avut din nou o noapte din asta mai lunga, gen am stat pana pe la 3 jumatate-4 fara ceva dimineata sa termin ce aveam de facut, mi-am pus castile pe urechi si mi-am vazut de treaba, apropo are cineva idee cum au putut castile mele sa ajunga asa daca eu nu le-am facut ghem niciodata? Sau macar stie cineva cum le pot indrepta?


Revenind, am stat pana pe la 4 fara ceva cu lumina aprinsa, a mai tipat el, il auzeam si prin casti, dar nu l-am bagat in seama si surprinzator s-a linistit, nu a avut decat 3-4 episoade din astea in care a tipat. Dar ce credeti ca imi pregatea? Am adormit pe la 4 si jumatate....ghiciti la cat mi-a dat trezirea diabolicul meu Miky?  La 6 jumatate! Ma intreb daca nu cumva aseara, cand era el asa cuminte si nu tipa deloc, isi facea planul pentru cum sa mi-o intoarca. Si mi-a intors-o! El nu a dormit noaptea, eu nu am dormit dimineata. Asa ca revin...nu stiu daca este extrem de destept si diabolic sau doar enervant.


12 comentarii:

  1. :)) Neaparat trebuie sa cadeti la pace, asa nu se mai poate. Convietuirea cu el incepe sa devina din ce in ce mai dificila... Un compromis salvator?
    Si da, cred ca deja ai rezolvat singura dilema. Cate putin din toate. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar foarte dificila...si eu care ma gandeam cu cateva luni in urma ce o sa fac cand o sa ma mut fara el...Inca incerc sa gasesc acel compromis :))

      Ștergere
  2. Ti-am propus la un moment dat sa-l facem friptura :p.
    Alta data parca am apreciat nazbatiile lui :).

    RăspundețiȘtergere
  3. :)))) el nu e doar papagalul tau, el este colegul tau de camera ... daca tu nu tii cont de dorintele lui si de somnul de frumusete, iti dai seama ca de fiecare data cand vei dormi iti va pregati ceva, nu? :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cand o spui asa incep sa ma bucur ca are aripi si nu maini ca cine stie cum ma trezeam dimineata :))

      Ștergere
  4. "nu stiu daca este extrem de destept si diabolic sau doar enervant."
    Cred ca din toate cate putin !:)
    Zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  5. Oh! :)) Cred ca e destept si rasfatat! Si cine i-o fi permis totul?! ;) Sau... are o... personalitate puternica! :)
    Nu stiu cum se rezolva cu firele... :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. L-am si rasfatat, nu spun nu, dar cand era mai mic, acum a inceput sa si-o ia in cap si si-a dezvoltat o personalitate foarte puternica :))

      Ștergere
  6. cred ca ii e dor de tine, sa il rasfeti :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Are un mod tare neplacut de a-si exprima sentimentele in cazul asta :))

      Ștergere