22 februarie 2014

Posted by Zdwuby | File under : , , , , , , , , , , , , ,
Recent cineva m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog sau de ce scriu asa rar, de ce nu ma mai iau de nimic, de ce nu mai recomand nimic, de ce nu mai povestesc nimic din filozofiile lui C. (care apropo s-a simtit in al 19’lea cer cand a auzit ca si-a amintit cineva de el) de ce nu mai comentez pe alte bloguri cum faceam inainte, de ce disparitia asta treptata.
Ei bine...raspund aici pentru toti cei care se intreaba asta. Nu am disparut, nu vreau sa dispar, sunt inca aici, mai rar, e adevarat, dar sunt inca aici, sunt si pe facebook, poate putin mai des decat pe aici, dar ideea este ca nu am disparut. Sau cel putin nu voit. Doar ca... de la un timp se aduna tot mai multe de facut si timpul este tot mai scurt. Nu credeam ca scoala o sa-mi ocupe vreodata atat de mult timp sau ca o sa-mi dau silinta atat pentru ceva legat de scoala, dar inevitabil...o fac. Da, stiu ca ar fi plictisitor pentru voi sa vorbesc despre stresul meu sau despre revoltele mele in ceea ce priveste clasa a 12’a, bacul si toate cele legate pe subiectul asta...asa ca din lipsa de alte subiecte si de timp mai lipsesc.
Si nu glumesc, chiar am programul incarcat....ore pana la 2-3 zilnic, 3 zile pe saptamana cate 2 ore si dupa amiaza...si intre...mate si fizica cat cuprinde si mai se insereaza si romana din cand in cand cu diverse texte argumentetative idioate sau cu diverse comentarii. Si in ultima perioada inserez si niste site’uri ca trebuie sa’mi fac atestatul si la info cica. Si apoi streses si cu simularile alea enervante. O gramada de stres, putin somn, multa fizica, multa mate, mediu romana si uite asa se duce timpul meu liber.

Cand prind cate o portita libera intru si pe blog, la mine, sau la voi si recuperez cate putin, dar...aparent o perioada o sa tot fie absenta asta a mea pe blog...mai deasa sau mai rara, depinde de situatie si de moment.
Si in premiera, anul asta e singurul an in care spun asa ceva, dar....hai cu toamna! Vreau sa scap odata de tot stresul asta si de toti nervii astia, vreau sa trec de bac si de admitere, sa ma mut si gata. Da, stiu, la facultate o sa fie la fel de greu sau muuult mai greu, dar momentan vreau sa ajung acolo sa vad asta...pana atunci vreau doar sa scap de stresul bacului si al admiterii.

Si tot cu ocazia asta imi cer scuze fata de cei care considera ca i-am uitat pentru ca nu am mai ajuns pe blogurile lor sau ca nu am mai avut activitate aici.

7 comentarii:

  1. toti stim ca pregatesti un bac, ca esti un copil ce chiar vrea sa faca ceva cu viata lui, asa ca avem cu totii ingaduinta si rabdare! i-ti tinem pumnii, a treaca vara mai repede in partea ta de lume! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Bafta si tine mine, Nu exista obstacol peste care, inarmat cu ambitie si devotament, sa nu poti trece!

    RăspundețiȘtergere
  3. Lasa ca vii tu cand poti. Eu zic ca mai bine sa lasi orice vizite si mai ales comentarii, ca nu merita fiindca acum cel mai important e sa termini liceul cu bine si sa intri la facultate. Blogul nu fuge nicaieri. Nici al tau, nici ale noastre. ;)
    E drept, te inteleg pentru ca nici eu nu prea am timp, dupa cum vezi. Vin mai rar. Dar totusi vin.
    Te pup! Si spor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu pot sa renunt la blog, simt ca lipseste ceva, dar totusi nu pot mai mult decat o fac acum...efectiv timpul nu-mi permite. Da, as putea sa scriu noaptea, dar crede-ma ca la 11- 11 si ceva pic in pat si nu ma mai ridici de acolo :))
      Multumesc frumos:)

      Ștergere
  4. Si eu scriu rar de tot cu toate ca nu dau bacul. Dar atunci cand scriu ii vizitez si ma straduiesc sa comentez pe la toti cei care isi rup din timpul lor pretios si isi lasa un gand la articolul meu. Mi se pare de bun simt. Nu mereu pot spune ceva, e adevarat...dar intentia conteaza. :))
    Eu cand am examen (ca am ) nu stau pe fb si nici pe bloguri. Pur si simplu invat non stop. Dar nu invat cu 4-5 luni inainte, e adevarat. Tu esti de felicitat, esti foarte responsabila si vei reusi cu brio in tot ceea ce iti propui. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Macar acum sa-mi dau si eu interesul ca in restu' anilor de liceu...:))) Si nici acum nu e agitatie generala, doar la mate si la fizca pentru ca acolo ma intereseaza:d Probabil in perioada in care o sa fie bacul, saptamana sau saptamanile alea o sa-mi inchid si eu facebookul sau nu o sa mai intru pe el si la fel si pe blog, dar pana atunci o sa incerc sa-mi reiau activitatea sa scriu si eu macar de 2-3 ori pe saptaman...ca zilnic e clar ca nu pot :))

      Ștergere