26 februarie 2014

Posted by Zdwuby | File under : , , , , , , , , , , ,
“Iar stai la calculator si la tine in camera zici ca a fost tornada!” ori „toata ziua ai sta la calculator sau ai face orice altceva, dar nu ai baga de seama ca in camera ta este un dezastru total!”
Si vine deja faimoasa si tachinanta replica „da, dar invat, nu am timp sa-mi fac si patul, dar lasa ca la toamna plec si nu o sa mai deranjeze nimeni patul!”

Va ganditi bine, nu am innebunit, nu vorbesc in contradictoriu cu mine ci cu mama, care aparent este mereu nemultumita de camera mea. Mai exact de faptul ca nu-mi fac patul... si mai are un of cu lenjeria de pat. Eu nu suport cuvertura pe pat, nu imi place si punct, nu te pui cu piticul meu de pe creieras cand nu-i place ceva. Dar mama il testeaza si mereu vine la mine cu texte gen „Vine la tine X si tu ai patul asa, pune si tu ceva pe el, il lasi asa doar cu lenjeria pe el?” DA! Arata bine asa! Bine, aranjat, nu dupa ce doar m-am trezit ca atunci zici ca s-au dat luptele greco-romane acolo. Apoi vine ea cu o solutie, sa-mi cumpere alta lenjerie de pat, care sa semene a cuvertura si pe care sa o puna cand vine cineva. NU! Nici asa nu-i bine. Ar insemna prea mult efort pentru mine inutil. Am numai lenjerii de pat frumos colorate, care e problema? Sunt lenjerii pat Pucioasa majoritatea, le schimb de 2-3 ori pe saptamana, nu sunt murdare, nu miros, care ar fi problema? De ce ar fi necesara o lenjerie de pat doar pentru cazul in care vine cineva la mine in vizita? Inutil, nu e asa? Dar nuuuu.... normal ca nu... daca nu e cuvertura nu e bine! Nu ar fi bine nici daca as avea o astfel de lenjerie pe care sa o pun doar cand nu dorm. De ce? Pentru ca nu e cuvertura de pat, simplu! Si discutia de la inceput se reia zi de zi, 7 zile din 7, nu 24 de ore din 24, dar 2 din 24 tot cred ca sunt. Dar nici piticul meu de pe creier nu se lasa! Nici sa vreau eu, el tot nu vrea... nu vrea si punct, cu el nu te poti intelege orice ai face. 

12 comentarii:

  1. Ai dreptate,e camera ta si faci cum crezi.Trebuie sa mai bombanim si noi,ca altfel ...nu suntem bagate in seama.Odata i-am promis fetei mele ca nu mai ordonez dupa ea.Eram obosita,suparata si ma anunta ca vine cu cativa colegi:era la liceu.Avea"bunul obicei" sa-si puna chilotii intr-un cuier dupa usa,unde punea pijamaua ,sau hainele de casa.Au venit si spre uimirea mea au stat cu usa deschisa,ca sa mascheze dezordinea.S-a suparat pe mine,dar mi-a prins bine dupa aceea.Daca pe tine nu te dereanjeaza,e totul ok,nu?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact :)) eu ma simt bine in dezordinea mea, stiu unde gasesc totul:)) Cand vine cineva la mine ce e drept si eu mai fac putina curatenie:-"

      Ștergere
  2. bravo piticului! nu prea are dreptate....dar macar e ambitios! :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Cand eram ca tine la fel faceam, bine nu stateam la calculator...de fapt nu stat
    in casa eram ba la scoala, ba la antrenament( am facut ciclism) si, cand imi ramanea timp mai ieseam la un suc...dar acum viata m-a invatat sa fac de toate si pentru binele meu fac chestiile astea administrative singur,
    Concluzia , o sa ai timp si pentru astea , toate la vremea lor....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu timpul totul se invata, bine, nici acum nu stau in dezordine prea mare, doar ca uneori nu vreau si nu vreau :))

      Ștergere
  4. cum a fost la simularea de bac? :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A fost acceptabil...adica daca ar fi fost asta bacul l-as fi luat, nu cu o nota geniala, dar l-as fi luat... Cel mai probabil o sa fac un articol despre asta saptamana viitoare, pana vineri cand primesc rezultatele (oficial, ca asa orientativ mi le-am calculat eu) sau vineri...nu stiu, dar o sa fac un articol despre treaba asta:)

      Ștergere
    2. Acum l-am postat, in sfarsit :)))

      Ștergere
  5. Pai daca ai asemenea lenjerii te inteleg perfect ca nu mai vrei covertura. Ce nevoie mai ai de ea cu asemenea frumusete?
    Mama ta seamana la replici cu a mea. Eu insa am ramas acasa...au plecat pana la urma ei. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu ai fost invingatoare:)) la mine se pare ca o sa castige ea...plec eu peste 3-4 luni :))

      Ștergere