3 ianuarie 2014

Posted by Zdwuby | File under : , , , , , , , , , , ,
Momentul ala cand la inceput de an iti spui din nou ca vei avea un nou inceput, ca anul asta o sa faci tot ce ti’ai propus, ca o sa te schimbi, ca nu o sa mai faci aceleasi greseli, dar asta o spui acum…la inceput de an…dupa 1-2-3 luni uiti ca ti’ai propus sa faci multe si de toate si repeti aceleasi greseli idioate sau faci altele nou sau cel mai intalnit ambele variante. Si tu stii sigur ca asa se va intampla, dar totusi o faci, totusi iti propui sa te schimbi anul asta.

Poate ca anu’ asta am si motiv sa fac asta, dar asta am spus si anul trecut…si totusi am repetat o  gramada de greseli si am facut o multime de noi greseli…greseli pe care daca as da timpul inapoi probabil le’as face din nou si din nou si din nou si din nou pentru ca asta e firea mea…

Am tot zis de 1-2-3 ani tot zic ca las in urma pe cineva si totusi acel cineva se intoarce pentru 1-2 zile si imi da totul peste cap fix atunci cand cred ca nu mai conteaza. Anu’ asta n’am mai facut asta…adica am avut intentia sa o fac, dar am zis nu, anu’ asta nu. De ce? Pentru ca am realizat ca nu pot sa fac asta oricat mi’as dori pentru ca o parte din mine nu vrea sa lase totul in urma, ii place sa pastreze o amintire acolo. Si am zis ca daca o sa fie sa fie…atunci sa fie…daca nu o sa reusesc asta e…nici nu mai incerc.

Insa anul asta inseamna cu siguranta un nou inceput pentru mine. Pentru ca in toamna plec de acasa, ma mut la Bucuresti, facultate si toate cele. Asta e cu siguranta un nou inceput care trebuie pus in fruntea tuturor “listelor” pe 2014 …asta e prioritar, nu ceva/cineva vechi de cativa ani…

Asa ca…2014 sa te vad!!

12 comentarii:

  1. Vin calare și-n galop
    Sa te iau pe șa... de tot!
    Nu e "Craiul" din poveste,
    Ci doar anul ce vesteste,
    Ce e "Cal" și ca-i din lemn,
    Ca-i an bun și ca-i... solemn! :))
    LOL! pupici!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt sigura ca ei reusi,daca asta e dorinta ta.Multa bafta si noroc!

    RăspundețiȘtergere
  3. Inchide cartea si treci la capitolul urmator! nu ramane prinsa in trecut? cui ii mai apartine atunci prezentul? sau viitorul?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu mai inchid nimic...de cativa ani tot inchid la inceput de an si pe parcurs o mai tot deschid...anu' asta nu mai ma intereseaza deloc...nici macar cat sa vreau sa inchid cartea, imi este indiferent...si cred ca e mai bine asa:)

      Ștergere
  4. Si pentru mine anul acesta e un nou inceput :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Hm, m-am cam regasit in postarea asta, cu fapte si ganduri. Si pana la urma am concluzionat ca nu o sa mai lupt, fie ce-o fi, las totul sa se intample!
    Dar da, pentru tine 2014 este anul inceputurilor. Pentru ca orice sfarsit e un nou inceput. Ti-l doresc lin!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa am zis si eu...mai bine nu ma mai complic si las lucrurile sa vina de la sine, nu-mi mai pasa nici macar cat sa vreau sa renunt.
      Multumesc mult de tot :)

      Ștergere