29 mai 2013

Iesi in oras, la un suc, si il vezi pe el. Observa ca te uiti la el pentru ca si el face acelasi lucru si intr’un final vine la tine si vorbiti putin. Te gaseste pe facebook, iti da cere, tu ii dai accept, vorbiti ce vorbiti si la un moment dat spune ceva asemanator “vrei sa ne vedem?” Tu spui “da” si apoi incepi sa te agiti, sa te stresezi pentru ca nu sti cu ce sa te imbraci, cum sa te machezi, cu ce sa te incalti etc etc. arunci tot sifonierul in pat si tot nu gasesti o tinuta care sa’ti placa. Pentru fiecare tinuta trebuie sa’ti alegi si machiajul potrivit si din nou te stresezi si iti dai seama ca nu’ti place tinuta aleasa si trebuie sa o schimbi, implicit trebuie sa schimbi si machiajul.
Dupa ce gasesti tinuta finala te intorci la machiaj si te gandesti cum sa te machezi astfel incat sa se potriveasca cu tinuta, dar sa’ti scoata si ochii in evidenta pentru ca da, in functie de culoarea ochilor nuantele pe care trebuie sa le folosesti cand te machezi difera. Si incepi si te gandesti…pentru machiaj ochi caprui ar merge ceva combinat cu un roz luminos, un alb stralucitor sau o culoare putin mai luminoasa decat pielea ta.


Pentru machiaj ochi verzi trebuie sa te gandesti ca daca vrei sa’ti pui in evidenta ochii o sa pui culori mai apropiate de verde si o sa aplici pe buze un ruj mai deschis, aproape de tonul pielii tale.



Iar pentru machiaj ochi albastri trebui sa pui accentul pe culorile metalice, argintiu, auriu, turcoaz sau roz rece.

Si dupa ce scapi si de acest ultim impas o sa ai parte de o iesire perfecta pentru ca o sa te simti bine in orice ai purta, iar machiajul osa’ti scoata in evidenta frumusetea ochilor.
Posted by Zdwuby | File under : , , , , , , , , , , ,
Mai multe gasiti la Carmen

28 mai 2013

Mai multe gasiti la Sorin

27 mai 2013

Acum ceva timp am vazut prin kaufland ceva care mi s’a parut chiar amuzant, nu stiu cat de amuzant este in realitate, dar pe mine, pe loc, chiar m’a facut sa rad.
Cu siguranta va mai amintiti de „domnul” cu
„si intrebarea dumneavoastra pentru boboci esti?”
„6 cai frumosi”
Nu vi’l mai amintiti? Pacat, foarte pacat, dar nu’i chiar asa bai ca’i youtube’ul plin de el. Uitati aici clipul sa va amintiti

Ei bine si acum sa va spun ce am vazut in kaufland si la ce se refera titlul. Cautam o sticla de rom pentru o prajitura, da, stiu, nu se mai gaseste rom, dar daca asa scrie in reteta ca e cu rom? Am inlocuit cu wiskey, dar pana atunci am incercat sa gasim rom. Nici urma  de rom, dar ce credeti ca am gasit? Exact, am gasit 2 cai frumosi in magazin. Nu, serios, chiar am gasit 2 cai frumosi...





2 cai frumosi, bautura spirt si tuica. Chiar tare numele asta...ma gandesc cum ar fi sa se duca unul la o carciuma si sa’ strige pe barman „hey, barman, 100g de 2 cai frumosi” . Hmmm, acum daca ma gandesc mai bine, cred ca s’ar crea confuzii...adica daca omul ii aduce o friptura de 100g de cal? Ca tot se purta calul in loc de vita pana recent, sau poate inca se mai poarta, dar cum eu nu prea ma uit la tv, nu sunt la curent. Sau ar fi si mai tare „barman,  2 cai frumosi si nu te zgarci la gramaj” . Asa ca va invit si eu la 2 cai frumosi, de care doriti? Albi sau maro?

24 mai 2013

Toata lumea este constienta de faptul ca frumusetea trebuie intretinuta si nu oricum. De la omul de rand, muncitor, casnic, la vedete, oameni importanti etc toti trebuie sa’si intretina frumusetea intr’un fel sau altul, nu? Si vine momentul ala in care vrei o schimbare de look, dar nu stii la ce salon de infrumusetare sa te duci pentru ca trebuie sa fim sinceri, nu toate saloanele lucreaza profesionist, sunt atatea cazuri care au ajuns in tribunal din diverse si diverse motive. Tocmai din aceasta cauza eu va recomand un salon de infrumusetare din Bucuresti care are personal calificat, profesionist si care stie ce sa faca cu tine. Ofera atat servicii de frizerie, coafor, manechiura-pedichiura, cat si cosmetica si masaje.

Un alt avantaj al lor este faptul ca nu se afla la inceput de drum, profeseaza din 2005 cand au deschis primul salon, apoi s’au existins in 2009 cu un al 2’lea salon, urmand ca in 2012 sa’l deschida si pe cel de al 3’lea . Sunt situate in zone diferite pentru a acoperi o zona cat mai mare, iar clientilor sa le fie cat mai accesibil .

De asemenea au parteneriate solide cu firme cunoscute precum Wella(cu care pana pe 30.06.2013 au si o promotie), Londa, O.P.I si altii . Toate aceste detalii le gasiti pe site’ul lor, unde aveti si adresele insotite de harti pentru o orientare cat mai usoara si lejara, in plus aveti in galeria foto imagini din toate cele 3 saloane in cazul in care aveti preferinte. Si inchei cu un citat preluat de pe site’ul lor, poate o sa reuseasca sa va convinga sa mergeti sa vedeti despre ce este vorba acolo “Vă aşteptăm mereu cu drag, într-o atmosferă plăcută, cu o cafea bună, un fundal sonor relaxant si un zâmbet. Tinerii noştri specialişti vă vor demonstra că stăpânesc perfect metodele de a va face să străluciţi, să fiţi speciali, să uitaţi de stres şi să redeveniţi plini de viaţă. Apelaţi la noi pentru a vă remodela frumuseţea şi pentru a vă regăsi magia unei imagini perfecte.

23 mai 2013

Un gest frumos=?
Indiciu urmatoarea secventa: Este marti, 21 mai, Sf Imparati Constantin si Elena, toata lumea stie ca te cheama si Elena, in concluzie ca este ziua ta. Desi dupa atitudine clar nu meriti, niste elevi vor sa’ti cumpere un aranjament florar frumos si sa’ti ureze la multi ani. Un gest frumos, zic eu, nu? Acum vine raspunsul la intrebare. Ce faci tu? Le spui ca au intarziat 5 minute, dar defapt tu nu le’ai spus ca trebuie sa vina in laborator, ei stiau ca au ora in clasa, deci nu au intarziat, dar fie, cand intra pe usa laboratorului iti canta la multi ani, tu le arunci o privire scarbita si sictirita, apoi nu te mai uiti la ei. Persoana de langa tine zambeste, pentru ca il considera un gest frumos, dar tu alegi sa nu te uiti la ei. Dupa ce le spui ca au intarziat 5 minute, le mai spui ca aranjamentul lor florar inseamna mita.
WTF???? Pai cum sa nu te enerveze o astfel de atitudine? Ma enerveaza si pe mine care nu am dat bani pentru florile alea pentru ca stiam sigur ca o sa comenteze ceva, dar nu ma asteptam chiar la asa ceva. Cum sa zici ca un aranjament de flori oferit de ziua ta inseamna mita? Mi se pare pur si simplu penibil si un gest de tot rahatul sa spui asa ceva si sa lasi dupa aranjamentul acolo, in laborator. Dupa ce ca un an de zile nu a reusit sa faci nici macar un elev sa inteleaga ce preda pentru ca nu stie sa predea,  adica frate, sa fim seriosi…incepe o fraza, spune 2 cuvinte dupa schimba discutia si dupa 5 minute incepe sa urle si sa zbiere ca de ce nu am scris definitia ca ea a dictat. …deci clar nu stie sa predea, dar totusi o parte dintre elevii din clasa mea au ales sa’i cumpere aranjamentul ala. Putea macar sa spuna multumesc. Zic eu gresit sau …?
Am avut parte de profesori si profesori, mai buni, mai rai, mai severi, mai indulgenti, mai bine pregatiti sau nu, dar ca ea nu…si sper sa nu o mai am un an pentru ca o sa inebunesc. Si spun sincer si din toata inima…abia astept ziua in care nu o sa’i mai vad fata nici din intamplare.

Marti aveam mult mai multe idei pe care voiam sa le scriu, dar intre timp s’au mai redus, le’am mai uitat, s’au mai diminuat. Corect, trebuia sa scriu de marti ca sa nu se intample asta, dar nu am avut timpul necesar din pacate si am reusit sa scriu abia acum.

22 mai 2013

Ceva foarte bun va asteapta la Carmen

20 mai 2013


Nu stiu daca sa va spun cate emotii am avut eu tot weekendul sau cate emotii am avut toata dimineata sau sa va spun direct ce am facut la traseu. Dupa atatea emotii si pentru ca nici acum nu mi’am revenit nu va mai tin in niciun suspans si va zic direct: SUNT SOFEEEEEEEEEEEEEEEER!!!!
Nu stiu ce melodie sa pun,  o sa pun o poza cu permisul probabil cand o sa’mi vina acasa, pana atunci inchei pentru ca sunt intr’o stare ciudata de fericire si eliberare ca am scapat cu bine incat nu stiu ce sa va povestesc. Vreti sa stiti traseul? Nu cred, greseli prea multe si mari n’am facut, chiar nu stiu ce sa va spun…doar ca sunt foarte happy si normal, ca altfel nu se putea, hai sa bem un pahar de vodka cu suc de mere, acum cat mai pot ca dupa trebuie sa mai taiem din alcool, nu? Bineinteles ca da, doar suntem soferi 


18 mai 2013

Posted by Zdwuby | File under : , , , , , , , , , , , , , ,

Din diverse si diverse motive am sarit peste cateva editii de Happy Weekend, dar pe asta nu o mai sar si pun cateva bancuri cu soferi, poate asa ma mai relaxez si eu putin si scap din emotiile astea pentru luni

Un tip cu maşina, o scapă de sub control, dărâmă 13 garduri, omoară 5 persoane, proiectează un camion într-un zid şi se opreşte într-un copac…
După 3 zile, se trezeşte la spital.
- Ei, doctore, cum e?
- Am rezultatele analizelor: în alcoolul dumneavoastră am găsit 3 picături de sânge…


Vine limuzina sa-l ia pe Papă de la aeroport. Şoferul ia bagajele, le bagă in portbagaj (şi nu erau chiar puţine)…
Papa aştepta si nu se urcă….
– Sfinţia Ta, vă rog sa poftiţi.
– Ştii fiule, pe mine nu mă lasă niciodată nimeni să conduc maşina… Lasă-mă de data asta tu, te rog.
– Sfinţia ta, e imposibil. Mi-aş pierde slujba.
– Te rog, şi să ştii ca sunt extrem de generos….
Şoferul până la urmă cedează. Papa la volan. Calca acceleratia… şi 120 Km /h.
Şoferul:
– Sfinţia Ta, vă rog, puţin mai uşor, ne prinde poliţia.
Papa, nimic. Bagă tare si… 160 Km/h.
In spate, masina poliţiei, ding dong, ding dong. Papa opreste şi lasă geamul in jos. Vine poliţaiul, salută, şi rămâne cu gura căscată….
Se intoarce la maşina de poliţie. Ia staţia şi comunică:
– Sunt 1435. Dă-mi-l pe şefu…
– Care-i treaba, bă?
– Şefu, nu ştiu ce să fac. Am prins pe cineva cu 160 km/h.
– Arde-l.
– Nu cred că pot, e tare.

17 mai 2013


Desi intru zilnic pe facebook din diverse motive…bine, din plictiseala…niciodata nu intru pe profilul meu. Acum cateva zile din cauza plictiselii care atinsese niste cote foarte inalte mi’a venit in minte “cand imi da cineva add(si eu accept sau invers ii dau eu cererea) se uita pe profil, la poze, etc…oare ce vede la mine pe profil?” si ma uit si mai uit…ce vad? O poza pusa saptamana trecuta pe perete, postari de pe blog, niste poze, nimic interesant…ajung sa vad ca am apreciat 500 de pagini? Ies si intru iar…am dar like la 500 de pagini…ma repet o data faza…acelasi lucru…am dat like la 500 de pagini…deci nu e eroare…CE DRACU AM FACUT MAAAA? Cand am dat eu like la 500 de pagini? Intru sa vad paginile astea…filme, filme, filme, pagini de divertisment, pagini de bloguri, filme, filme,muzica, muzica, filme, filme, pagini ale prietenilor, filme, filme, comerciale, filme, filme…stop…comerciale? Cand draci baltati am intrat eu pe paginile astea? Am zis comerciale ca sa nu scriu acum zecile, depasesc suta de pagini pe care n’am intrat niciodata, dar pe care le’am apreciat. Stiu ca odata circula un virus, dar in perioada aia eu n’am avut treaba…si dupa s’a dus agitatia, am presupus ca s’a rezolvat, dar uite ca totusi ma trezesc ca apreciez atat de multe pagini fara sa intru nici macar o data pe ele. Adica normal , eu am al n’spele simt si stiu cand o pagina e buna fara sa intru pe ea, doar din titlu…sau defapt nu…nici macar din titlu ca nici pe ala nu l’am mai citit vreodata la multe dintre paginile alea care sustin ca imi plac.
Se pare ca din cand in cand e bine sa’mi mai parcurg si prorpia pagina de facebook pentru ca si aici aflu lucruri care nici macar eu nu stiam ca’mi plac, nu? Eh, am facut o triere frumooooaaaasa si am ramas la filme, muzica si pagini de divertisment . Da, imi place sa vad poze funny si sa citesc bancuri…eu asta fac pe facebook. Intru pe pagini cu poze funny si grupuri de bancuri nu stau sa vad ala cu cine mai e, ala ce poze isi mai pune si d’astea…da, ma mai uit si la asta, dar dupa ce ma uit la pozele funny, dar NU, nu intru pe profilul cuiva sa ma uit la poze…ma uit la ce’mi apare la noutati…daca iti apare poza acolo si imi place dau chiar si like. Si acolo chiar dau eu like’ul…inca n’am vazut sa dea facebook’ul like singur la poze…sau ba da, cand dau telefonul cu contul meu de facebook logat…atunci se intampla sa apreciez pozele persoanei careia i’am dat telefonul fara sa stiu, dar acolo e ok nu ma deranjeaza pentru ca evident cunosc persoana ca doar nu dau telefonu’ la tot poporu, nu? 

15 mai 2013

M'am plictisit in gradina(si poza asta ma face prea mare, nu sunt asa mare)

14 mai 2013

Posted by Zdwuby | File under : , , , , , , , , , , ,
Este ideea lui Sorin

13 mai 2013


Stiu ca am spus si pe facebook, dar nu pot sa ma abtin…sincer nu pot! Cel mai talentat roman este un dresor de caini??? Cum sa fie asa ceva posibil? Cum??? Este pur si simplu de’a dreptul aberant si complet absurd. Erau oameni chiar talentati acolo care meritau, care chiar meritau sa castige. Poate nu numai pentru reprezentatia din seara aia, dar pentru tot progresul de pe parcursul sezonului. Ce e asa special si talentat la a dresa niste caini? Sunte atatea si atatea centre in care se dreseaza caini si oamenii aia fac ce face si cel mai talentat roman. Si mai sunt si aia care isi castiga existent de pe urma talentului lor, adica pur si simplu nu au alta meserie, ei din dans/acrobatie/cantat isi castiga banii…asta deja nu se mai numeste talent prieteni, intra in categoria job.
Va era dor de flocosenia mea? Hai sa va arat cum eu, fara sa scot nici macar un sunet fac aceasta mica flocosenie sa dea din picioare in momentul in care o gadil in talpa.


Ce spuneti? Merit si eu marele premiu de la Romanii au talent? Romania trezirea!!!!

10 mai 2013


Voi stiti ce zi este astazi? Da, este vineri, altceva? Da, e si 10 mai…da, e si inceput de weekend…altceva? Cum atat? Nu e doar atat, e ziua de dupa ziua fratelui meu siii este ziua in care am dat sala. Si daca va amintiti cand am plecat la tara v’am spus ca am emotii…si nu vreti sa stiti cat am batait din picior pana mi’a venit randul, cred ca au inceput aia sa intre la banuieli daca piciorul meu e real sau e pe vibratii. Si emotiile cresteau si mai si cand vedeam ca din 20 cati erau in fata mea abia daca au trecut 6 sau maxim 7…si ca mai mult de jumatate sunt a 2’a oara. Imi venea sa plec, sicer, imi venea sa plec si sa ma duc sa dau saptamana viitoare, dar a ajuns si la mine…ma cheama sa’i dau buletinu’ si dosaru’ si sa astept sa iasa cineva si sa intru eu. Fierbeam, da’ fierbeam la propriu si piciorul inca era pe vibratii, ba chiar incepuse si celalalt sa ia sintomele, aveam furnicaturi in varful degetelor atat de tare ca atunci cand am intrat in sala si a trebuit sa apas star am apasat langa sau nu stiu cum ca nu voia sa porneasca…si atunci mi’am zis “am inceput bine”…am vazut prima intrebare si am zis din nou “clar am inceput bine” si am amanat prima intrebare. Clar un start promitator daca aman pana si prima intrebare, nu? Asa ziceam si eu…si dupa am inceput sa’mi iau o pozitie draguta pentru ca stiam ca’mi fac poze si sa nu incep ca acasa sa imi fac semne cu mainile sa inteleg…pentru ca da, acasa cand primeam o intrebare “daca politistul este cu fata spre tine cu mana dreapta/stanga intinsa ce faci?” si eu incepeam si imi intideam mana sa vad…si imi dadeam seama, dar nu, acolo am avut aceiasi pozitie de la inceput pana la final…bine, defapt cand am vazut ca am facut 22 deja(adica am trecut) am inceput sa am un zambet tembel pe fata. Da, normal ca am trecut…cum adica “deci ai luat 22, ai trecut”…normal ca am trecut, si nu, nu am trecut cu 22, am trecut cu 25.
Da, stiu ma cam laud putin, dar la cate emotii am avut nu’mi vine sa cred ca am facut 25 si ca puteam sa fac 26. De ce zic ca puteam? Pentru ca am raspuns pe jumatate, adica exact cum ma enerveaza pe mine mai tare…sa raspund pe jumamtate, daca tot gresesc sa gresesc si aia e, nu sa raspund pe jumatate. Si sincer m’am gandit ca ar fi si a 2’a varianta corecta, dar am zis “si daca nu e? mai bine o pun doar pe asta, ca asta e sigur”. Mare mea mirare a fost ca asta s’a intamplat in prima jumatate a chestionarului, abia trecusem de intrebarea 10 sau chiar intrebarea 10…si in general daca am una gresita incep sa ma deconcentrez si sa ma gandesc “pic”…cand am 2 gresite sunt deja “gata, clar pic”…ce e drept nu prea le’am picat nici cand aveam 3 sau 4 gresite, dar asa imi urla subconstientul in cap…mare mirarea cum am inceput sa zic a fost ca de data asta nu m’am panicat, am tras aer in piept si mi’am zis ca e ok, e doar 1 gresita si a fost ok.
Asa ca…sunt pe jumatate sofer…ramane sa vedem ce fac luni, pe 20 mai, la traseu…sper sa fie bine si acolo pentru ca si acolo am emotii si acolo nu mai e bine sa am picioarele pe vibratii.

Auuu si era sa uit...normal ca am pentru voi vodka cu suc de mere, pentur mine doar suc de mere pentru ca sunt pe antibiotice si in plus trebuie sa ma obisnuiesc cu reducerea alcoolului la 0, nu?




8 mai 2013

Posted by Zdwuby |

Mai multe gasiti la Carmen

7 mai 2013


Stiu ca n’am avut activitate in ultime zile pe aici, dar am fost la tara si acolo abia am semnal sa sun sau sa dau mesaje, sa intru pe bloguri nu se pune problema…am incercat, dar n’am prea reusit…pe facebook am vrut sa pun cateva poze, dar nu reuseam sa le postez pe pagina blogului si se postau pe peretele de pe pagina personala…au distribuit cateva, dar nu a iesit chiar ok…si oricum in 4 zile am consumat 40mb de net pe nimic. Eu acum nu pot decat sa sper ca o sa ma iertati si sa promit ca o sa incerc sa recuperez cat mai mult din ce am pierdut pe blogurile voastre, sper sa reusesc tot la toti, dar nu pot sa promit asta pentru ca saptamana asta trebuie sa ma pun la propriu cu burta din nou pe carte pentru ca vineri am sala  si da, am emotii.
Acum sper si presupun ca m’ati iertat daca ati ajuns pana aici, nu?  Oricuuuum eu voiam sa va spun ca astazi blogul meu micut a implinit 2 anisori de existenta in blogosfera si eu spun ca este destul de bine asa cum este…se vede un progres clar de la inceput si se vede un progres clar si de anul trecut pana acum. Am pagerank 3, o medie de aproximativ 60-70 unici pe zi…5565 comentarii, 510(511 cu asta) postari, 227.282 vizualizari, iar pagina de facebook a strans 124 like'uri. Bineinteles ca se putea si mai bine, dar pe mine ma super multumeste stadiul lui actual si ma bucur foarte tare ca sunt persoane care ma citesc zilnic sau aproape zilnic, persoane pe care le citesc zilnic sau aproape zilnic si eu pe toate aceste persoane le consider prieteni chiar daca am vorbit si in privat pe mess/facebook/mesaje/telefon sau doar prin comentarii pentru ca prin postarile voastre si prin comentariile voastre m’ati facut sa va cunosc putin cate putin si sper ca am reusit sa va fac si eu sa ma cunoasteti cate putin prin postarile si prin comentariile mele. Da, nu pot sa neg ca v’am aratat o fata foarte negativista a mea pentru ca in general am postari cu lucruri care ma enerveaza sau deranjeaza, dar pe alocuri mai sunt si cateva postari in care povestesc cate ceva, iar in comentarii glumesc mai mult. Bineinteles ca nu pot sa neg nici faptul ca pe blogurile noi pentru mine primele comentarii sunt mai timide pentru ca asa sunt si in realitate…cand doar cunosc o persoana am o atitudine retrasa, obsrevatoare si dupa ce vad orietentativ daca persoana tine la glume si asa imi dau drumu la a fi eu in toata regula. Acum nu stiu ce sa mai spun …pot doar sa va multumesc din toata inima ca ati intrat in viata mea fie si doar virtual, ca ma cititi, ca reveniti, ca imi oferiti in permanenta noi informatii despre voi, ca ma invatati lucruri noi, ca am ce invata de la voi si sper sa pot spune acelasi lucru si peste un an si peste 2 si peste multi ani pentru ca eu nu am de gand sa renunt la blogging si sper din toata inima ca nici voi, iar daca totusi o sa o faceti, desi repet spre sa nu, sper sa pastram legatura in continuare pe facebook/mess/telefon, in orice mod. Inchei si va multumesc inca o data pentru tot! 

3 mai 2013

Posted by Zdwuby |

Vinerea mare fiind incerc sa nu ma leg de nimeni si de nimic, sa nu spun nimic rau chiar daca ma enerveaza la culme…toata saptamana am incercat defapt…probabil ajuta putin faptul ca nu sunt acasa, dar defapt nu...nu ajuta, dar ma straduiesc si sper sa’mi si iasa. De ce sper? Pentru ca nu prea stiu despre ce sa scriu…sa va povestesc despre semnificatia zilei de astazi din punct de vedere religios nu stiu pe cati va intereseaza asa ca mai bine nu intru in detalii. Sa va povesc ceva, dar ce? Nu stiu ce…Aaa sa va spun cum acum cateva saptamani am fost cu mama sa luam niste pui de carne(nu stiu daca au si alta denumire…pui din aia care cresc foarte repede si foarte mult si sunt doar pentru taiat nu se oua si nu rezista pana anul urmator) pentru la tara. Asaaa…mergem noi frumos intr’o zi de miercuri si dam comanda de pui si apoi mergem vineri sa’i luam si ce vad? Ceva tare simpatic…pui de curca bronzati. Ma mai uit o data poate e prea dimineata si nu vad eu bine, dar nu…pui de curca bronzati scrie…cica asa le zice la curcile alea pestrite…bronzate. Normal ca n’am putut sa ma abtin si am ras, mai ales ca am vazut ca puii de curca albi sunt mai ieftini decat aia bronzati, dar mi se pare si firesc…adica aia bronzati consuma lumina neonului sa se bronzeze uniform sau poate ii duce la salon, nu? Aaaa si mai era o faza tare…bibilicile si pui de ouatoare nu mai costa 4,50 lei costa SOC 4,50 lei…uitati aici poza si cam atat ca nu stiu ce sa va mai zic acum, dar revin in forta dupa paste cand o sa va stresez cu faptul ca vinerea viitoare dau sala

2 mai 2013

Posted by Zdwuby | File under : , , , , , , , , , , , ,

Ei bine chiar daca inca nu m’am decis daca de paste o sa raman acasa sau la tara stiu un lucru…azi m’am tirat la tara pentru cel putin 2 zile…ma duc sa ma joc cu flocosenia mea ca tare dor imi e de ea, mai merg si la denii…ma spovedesc si impartasesc…normal mai fac si febra musculara ajuntand’o pe mamaia…DA, fie exagerez putin, dar intelegeti voi ideea…si poate ma si hotarasc ce fac de paste…adica ma intorc sambata seara acasa sau ma intorc luni …inca un mister caruia nu’i gasesc raspunsul.
A intrebat cineva la ce flocosenie ma refer? La piticania aia care a stat 2 zile la mine si care a trecut de la fara nume la nume fara numar. Aici sunt poze cu ea.
O sa programez un articol pentru maine, sper sa reusesc sa fur niste wifi de la vecinii mai bazati si sa reusesc sa va vizitez pe cat mai multi poate sa si comtez, dar asta nu promit pentru ca depinde daca gasesc sau nu vecini cu wifi care sa’mi spuna parola sau eventual sa fie parola, dar de citit o sa trec sa va citesc pe toti si o sa mai pun poze pe facebook ca sa va arat diverse.
Ei bine…o saptamana frumoasa in continuare, sper sa mai treceti pe aici chiar daca eu o sa absentez putin.

1 mai 2013

Ceee?? vrei sa'mi faci poze?

Hai fa'mi acum una artistica, nu ma uit la camera, iese bine?

Hai si inca una asa ca am obosit. Iese bine?
Crezi ca o sa ma placa cei care ma gasesc la Carmen?