23 decembrie 2013

Gata cu bucuria, gata cu petrecerea, nu m-am lasat de blog si nici nu ma las, am avut doar o saptamana mai grea si mai incarcata, zilele astea o sa incerc sa recuperez tot ce am pierdut pe blogurile voastre si o sa incerc sa-mi revin si eu cu activitatea pe blogul meu…adica sa mai postez si eu. Si nu, articolul nu are nici o legatura cu treaba asta, asta a fost doar asa ca o introducere.
Subiectul despre care vreau sa va povestesc eu se regaseste si in titlu…”vise ciudate”…si acum urmeaza reactiile gen “ce biiiip vrea sa spuna cu asta?” . Vreau sa spun ca in unele seri am niste vise extrem de ciudate…si nu ma refer neaparat la ideea visului…alea sunt mereu cam ciudate. Ma refer la faptul ca visez foarte realist uneori. Adica visez si parca simt atingerea sau lovitura sau vantul sau orice. Si si mai ciudate sunt unele dimineti dupa astfel de vise. De ce? Pentru ca si deoarece…sa dau un exemplu mai bine. Sa zicem ca am visat ca era un jaf, eu in vise sunt si mai si ca in realitate si sar in sus, incerc sa evadez si d-astea…si sarim peste niste episoade si ajungem la partea in care primesc un glont in coaste. Nu ma trezesc din vis, nu mor in vis, visul ori isi schimba brusc firul ori gasesc eu o cale miraculoasa cum numai in vise se poate intampla, logic, si rezolv totul si raman si in viata. Partea ciudata este dimineata cand ma trezesc cu vantai exact in locul din vis…in exemplul asta dimineata ma trezesc cu o vataie in zona coastelor fix in zona in care in vis am incasat un glont, pe aceiasi parte, in exact acelasi loc. Si nu am idee cum. Da, mi s-a mai zis cand am deschis subiectul asta cu diverse persoane ca ma uit la prea multe filme de actiune…total fals…ma uit aproape numai la romance, comedie si ocazional horror. Altii imi spun ca ma lovesc in somn…si uneori e credibil adica ma trezesc cu vanatai pe picioare sau maini sau parti din astea mai usor de lovit in somn, dar coastele? Sau pe lateral, undeva tot in zona coastelor, dar mai sus. Si nu inteleg in ce m-as putea lovi, daca m-as lovi. Ca am doar o noptiera langa pat, care e in dreptul capului…si e destul de mica.
Visul asta pe care l-am dat ca exemplu l-am avut acum cateva zile…si a fost culmea si din ala in care parca simteam. Adica inaite sa ajung in zona care urma sa fie jefuita am mers pe afara unde era foarte frig si imi inghetasera urechile si nasul si simteam cum vantul ma da pe spate.

Stiu, am niste vise tare ciudate intr-o maniera clar ciudata, dar n-am ce le face…unele sunt chiar placute ca snt realiste. Adica am si unele vise in care apare…cine nu trebuie…si e plcut cand pot simti atingerea, parca, e placut asa realist…dar tot e ciudat, si plus ca asta a fost doar o data…in fine, raman la ideea ca e ciudat si tot nu inteleg cum de ma trezesc asa dupa anumite vise…

6 comentarii:

  1. Bine ai revenit, Raluca! :) :D Mi-ai dat niste emotii... cand am citit ca bucuria e gata, petrecerea e si ea gata m-am gandit ca a trecut deja Craciunul si eu nu am aflat. :))
    Ai atins un subiect foarte delicat, dezbatut si de mine pe blog, pentru ca si eu am vise din astea ciudate, extrem de ciudate as aprecia. Cosmaruri mai precis, noapte de noapte. Cand am intrebat lumea ce si cum mi s-a raspuns sec:nu stim, noi nu visam noaptea. :)) :P
    Trebuie sa-ti marturisesc ca ce ti se intampla tie pare destul de scary. Si aici ma refer la acea vanataie... Nu am nicio explicatie. Brrrr. :D
    Dar pe de alta parte pe tine te vad oarecum incantata de existenta lor!?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu nu gasesc nicio explicatie...si chiar e putin scary :)) Nu ma incanta absolut deloc pentru ca nu pot gasi o explicatie...am recunoscut ce e drept ca acel un singur vis mai vechi in care o imbratisare a parut mai mult decat reala da, ala mi'a facut placere:d

      Ștergere
  2. Visele sunt necontrolabile.Cosmarurile cred ca se datoreaza oboselii,stresului.Bea cate un ceai de tei cu miere ,seara.Poate ca te lovesti ziua si noaptea cand te invinetesti si te doare,visezi tematic.De ce cand suntem fericiti,odihniti nu avem cosmaruri? Craciun fericit!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Visele au muulte explicatii, dar pe mine ma intriga prezenta acelor semne de dupa si realismul altora. Ar putea fi si asta o explicatie, dar seara cand ma bag la culcare nu le vad:-??

      Ștergere
  3. Cred ca visam cu totii asa, adica anumite parti din vise parand foarte reale :)
    Mi se intampla si mie.

    RăspundețiȘtergere