12 decembrie 2013

Am si eu un fix…”vine mosu’ “ si toata lumea vrea sa’mi dea peste nas “cati ani ai?”
Uite marea problema domle, varsta…in restul anului nu’mi da nimeni 19 ani…cand vin sarbatorile si zic ca vreau sa vina mosu sau ca vine mosu sar toti cu “da’ cati ani ai?”. Am 2 ani jumatate, nu stiu ca Mos Nicolae si Mos Craciun sunt parintii, nu, eu stiu ca sunt la polul nord si ca jucariile si cadourile le fac niste elfi cu palari aproape cat ei de mari in niste laboratoare subterane extrem de performante care nu au nevoie de o sursa de alimentare concreta si dupa cadourile ajung la fiecare pentru ca Mosu’ zboara cu cei 9 reni ai lui magici si cu o pudra opreste timpul in loc si poate sa intre in orice casa vrea el pentru ca are un set gigantic de chei cu care poate descuia toate usile si stie la cine sa intre si la cine nu pentru ca are o lista cu copiii cuminti si alta cu copiii rai…si normal inca o lista cu toate adresele noi sau vechi.


Stiu ca nu e real, nu sunt atat de …, dar asa imi place mie…sa consider ca vine Mosu’…si eu sunt mos pentru altii si altii pentru mine, dar asa vrea piticul meu de pe creieras…sa se bucure ca sunt sarbatorile si ca vine mosu…

10 comentarii:

  1. Cum sa nu vina?Ai fost un copil cuminte.A venit el la mine...,pai la tine nu se pune problema.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu am de doua ori si jumate varsta ta si..... tot astept sa vina Mosul! :))
    xoxo fii cuminte ca vine! :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Ai rabdare ca vine! il asteptam si noi! :)
    ti-am facut un cadou, pe blog, in avans :) sa-ti fie asteptarea mai usoara :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Cred ca toata lumea spera in adancul sufletului sa vina Mosu'. Si de cele mai multe ori vine, cu un cadou sau o vorba buna. :) E frumos ca te gandesti si la ceilalti si vrei sa le faci mici bucurii. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai nu asa e frumos de sarbatori?:) E frumos cand primesti, dar e frumos si cand daruiesti :)

      Ștergere
  5. Unde e ala care te supara in legatura cu Mosul? Ia da-l tu pe mana mea! :))

    RăspundețiȘtergere