31 decembrie 2013

Am ajuns si in ultima zi a anului 2013. A trecut foarte repede anul asta, sincer, parca mai ieri scriam rezumatul de anul trecut. Da, anul trecut am facut un articol de sfarsit de an, un fel de bilant si am zis sa fac unul si anul asta. Sa incep sa imi amintesc ce am facut eu anul asta…nu a fost un an foarte activ pentru mine, dar sa incerc totusi. Am inceput anul luand decizia de a avea un nou inceput in prinvinta unei persoane si am continuat dezvaluindu’mi adevarata fiinta interioara, mini Grinch. De asemenea am spus clar si raspicat care este stilul meu de a scrie pe blog si apoi v’am invitat pe toti sa sarbatorim majoratul meu virtual cu vodka si suc de mere, asta dupa ce am recunoascut ca si la 70 de ani o sa fac acelasi lucru.
M’am tot plans de cainii din fata blocului si mi’am descoperit latura de mini killer in devenire. Am cotinuat sa profit de aceasta latura nou descoperita cand s’a manelizat si singura melodie care mi’a placut muuult din ultima vreme si inca imi place.
V’am prezentat flocosenia mea mica sisimpatica in ziua in care a adus’o tata acasa si inca nu avea nume.
Am luat permisul din prima. Am scos din cutia cu amintiri o gramada de obiecte, am lucrat cateva saptamani la un filmulet care sper ca a meritat pentru ca de atunci a inceput sa’mi placa sa ma joc cu videourile si dupa ce scap de bac am in plan niste chestii pe care le las in anonimat momentan.
V’am povestit despre vizita mea in Maramu’, despre tabara la mare v’am povestit chiar de 3 ori (1,2,3)
Am avut parte de un ultim nou inceputde an scolar. M’am gandit sa ma las de inginerie (pana cand am aflat cum spun inginerii 1+1=2) si sa ma fac expert si am “deschis” un mic shop online.
Si cam atat sa zic, momentan. Anul trecut am facut si o lista cu lucurile pe care mi le doresc in 2013 si in mare zic ca le’am cam realizat. Nu am invatat sa dansez, dar am dansat, am avut un majorat destul de ok, carnetul l’am luat, de angajat nu m’am angajat, dar asta e, am combinat tabara cu mersul la mare cu prietenii…in mare a fost ok anul asta, dar a trecut parca prea repede.
Sa fac o lista si pentru 2014? Hai una mica
-             - Sa iau bacu’
-            - Sa intru la facultate, la stat de preferat
-            - Sa prind loc in camin
-             - Sa imi implinesc “fantezia” pe care o am de un an si ceva poate chiar 2
-            - Sa ma simt bine in Bucuresti
-            - Sa imi fac prieteni noi si sa nu dau peste fite prea multe
-             - Sa trec cu bine prin sesiune
-             - Sa realizez chestia cu viodeourile pe care o am in minte

Si momentan nu imi mai vine nimic in minte si oricum articolul e deja prea luuung. Inchei si va urez un 2014 cat mai placut, plin de realizari si impliniri pe toate planuri, sa duceti pana la capat tot ce va propuneti si sa nu renuntati indiferent de situatie. 2014 sa va aduca tot ce 2013 nu a reusit sa realizeze si sa va petreceti frumos noaptea dintre ani alaturi de persoana potrivita/persoanele potrivite. LA MULTI ANI!!! si  LA MULTI ANI 2014! 
Ohh si daca va gandeati ca o sa fiti numai voi alaturi de persoana potrivita la miezul noptii, o sa fiu si eu si o sa va arat poza pe facebook

10 comentarii:

  1. Draga mea Raluca!
    Fie ca 2014 sa-ti îndeplineasca toate aspiratiile, toate dorintele si sa-ti aduca numai lucruri bune si frumoase!
    Sa ai un an nou cu spor si realizari, tu si familia ta!
    La Multi Ani!
    pupici draga mea!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ohoho, dar ce an plin ai avut! Frumos de tot, m-ai facut sa astept poza de la miezul noptii cu nerabdare. Deci doar pe fb... Hm. :))
    Iti doresc sa ai parte de un 2014 perfect, excelent, extraordinar, spectaculos, fantastic. Cu alte cuvinte sa-ti indeplinesti toate dorintele de mai sus. Sunt tare frumoase si necesare. :D
    La multi ani cu fericire, noroc si sanatate in 2014, draga Raluca. :) Petrecere faina diseara. :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doar pe facebook a fost, da :)))))
      Multumesc frumos:)
      Un 2014 exact asa cum iti doresti :(

      Ștergere
  3. Ce-a fost, a fost! Acum eu iti urez ca anul ce vine, sa bifezi intreaga lista pusa aici de tine.La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  4. Draga Ralu,
    Anul ce vine mai frumos, mai bun, mai frumos decat iti doresti! sa ai impliniri si sa dai pe-afara cu ele! :) sa te bucuri de toate, sa traiesti frumos si sa te bucuri de fiecare zi ca la o petrecere!
    La Multi Ani! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumsc mult de tot:)
      Un 2014 mai bun decat iti doresti :*

      Ștergere
  5. Draga mea Ralu, toate să ţi se-mplinească! Şi-n plus: bucurie şi sănătate! :)
    La mulţi ani!

    RăspundețiȘtergere