15 decembrie 2013

Posted by Zdwuby | File under : , , , , , , , , , , ,
Mai cunoaste cineva sentimenul ala aiurea cand cartela iti face farse? Sau mai exact extraoptiunea pe care o ai sau abonamentul pe care il ai. Nu? Doar de mine rade?
E a 2-a oara cand mi se intampla cea mai penibila chestie. Sunt pe Vodafone, nu cred ca e vreo noutate aici. Si pentru cei care folosesc alti utilizatori si nu stiu cum merge cu vodafone’ul e cam asa: ca sa vezi cat mai ai din extraoptiune suni la *123# si ei iti trimit un mesaj cu minutele, mesaje si netul pe care il mai ai. Asaaa…eu momentan(pana maine cand schimb pe nelimitat) am o extraoptiune cu 4500 minute+mesaje in retea, 150 minute+mesaje nationale si 150 mb de net. Nu, nu fac reclama, o spun ca fapt divers. Si nu ma plang ca as avea putine minute sau mesaje, nu asta e motivul pentru care schimb extraoptiunea pe una cu minute si mesaje nelimitate, ci netul…da, netul se cam duce. Bine, sunt luni in care imi ramane destul, dar si luni in care stau 1-2 saptamani pe 0. Si daca mai face si cartela misto de mine e deja grav, nu? Adica de 2 ori am patit sa-mi arate intr-o zi ca am mai putin net si ziua urmatoare sa-mi arate ca am mai mult…gen asta:


Da…prima data era diferenta si mai mare…adica de la 130 ajunsesem sa am 70 si ziua urmatoare urcase la 90. Nu pot sa spun ca ma plang neaparat ca imi creste practic netul, dar cand vezi ca mai ai cam o saptamana pana se reactiveaza extraoptiunea si mai ai putin net zici si tu resemnat “ok, mai slabut cu netul, nu’l mai pornim, stam si fara…” Si apoi sa’ti dea peste nas si sa’ti zica “aa stai ca mai ai net fraiere…”

E urat, serios ca e urat…

10 comentarii:

  1. mai da un mesaj! vezi ce apare! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dupa aparea ok, adica scadea din cat aveam in mesajul final si doar scadea nu mai si crestea :))

      Ștergere
  2. Suparat sunt Doamne... suparat!
    Ca Vodafonul este de tot..... :)))
    Lasa ca numai maine, nu-i poimaine.....
    pupici ca st te împac!

    RăspundețiȘtergere
  3. Am abonament si tot ma ametesc uneori.La noi toti sunt neseriosi.

    RăspundețiȘtergere
  4. Hm, eu sunt tot pe Vodafone, dar pe abonament si nu mi s-a intamplat niciodata asa ceva. Din 2015 vreau sa trec pe cartela, 150 de MB de net sunt putini rau...sper sa existe o oferta mai buna.
    Cat reincarci tu lunar la cartela asta?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe abonament mi se pare ca e dezavantajos...adica la cartela mi se pare ca au extraoptiuni mai atractive, dar acum depinde:-?? Pe extraoptiunea asta cu 4500 dadeam 5 euro luna...pe asta cu care mi'am luat teapa dau 6 euro

      Ștergere
  5. Nu stiu cum o fi... N-am net pe mobil si nici nu imi trebuie. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie imi trebuie...adica nu neaparat trebuie, dar imi este destul de util:d

      Ștergere