29 decembrie 2013

Posted by Zdwuby | File under : , , , , , , , , , , , , , ,
Mai e putin si se duce si 2013 si eu sincer nu prea stiu cand a trecut, dar despre asta o sa vorbesc maine sau poimaine cand o sa fac un fel de rezumat al anului. Dar pana atunci mai e si trebuie sa gasesc un subiect si pentru azi.
Pana de inspiratie este deja ceva obisnuit asa ca ma gandesc sa va vorbesc despre “aparitia” surprinzatoare de acum 2 zile din judetul meu. Poate ati vazut deja la stiri, poate nu…imi dau si eu cu parerea. Este vorba despre pomul de la Grivita…sau mai exact dintre Amara si Grivita ca nu era chiar in Grivita.



Da, cam asa arata. Faza este ca nu am fost sa vad personal toata treaba asta, desi culmea culmilor este ca am trecut pe langa pomul respectiv de 2 ori in ziua aia. Eu am bunicii din partea tatalui in Grivita, acolo a copilarit tata, si nasii tot de acolo sunt...si cum a fost Craciunul si Sf Stefan am mers pe la ei. La dus nu era nimeni langa pomul respectiv, nu era nimic acolo. La intoarcere am condus eu si am vazut vreo 4-5 masini oprite pe marginea drumului, multe persoane care se rugau acolo si aprindeau lumanari, dar am incetinit si am trecut usor pe langa ei fara sa bag de seama nimic special, tata a presupus ca a fost un accident acolo si erau rudele venite sa aprinda lumari. Cand am ajuns acasa am primit un telefon care a lamurit situatia si am aflat si noi ce se intampla defapt acolo. Am vrut sa ma intorc, dar era deja cam noapte si am zis ca ramane pe a 2’a zi, ieri adica, dar am aflat ca nu mai era chipul pe pom, dar se puteau observa usoare trasaturi si in loc de seva curgea mir. Nu am mai ajuns, am zis ca am ratat ocazia desi a fost chiar langa mine, sa spun asa. 

5 comentarii:

  1. Si tu vrei sa-mi spui ca e adevarat si crezi în chestii din astea ?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu spun nici ca e adevarat, dar nici ca nu e. Sincer nu prea stiu ce sa cred :-?

      Ștergere
  2. :))) Astazi a spus ala care a mazgalit chestia asta pe copac de ce a facut-o. Cica, sa vina lumea acolo, sa vanda si ei mai bine pepeni :))) Am ras in hohote.
    N-ai ratat nimic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu care e faza pana la urma...nu am vazut stirile, nu prea urmaresc si in online nu mi'a mai iesit in cale subiectul :))

      Ștergere
  3. :))) aceasta 'minune' a fost data la stiri ca a desenat-o un nene cand se plictisea ...

    RăspundețiȘtergere