29 decembrie 2013

De vreo 2 zile tot dau peste cazul Roxanei Babenco pe net fara sa vreau si de fiecare data cand ii citesc numele ma intreb daca merita sau nu sa’mi dau si eu cu parerea. O parere care mai mult ca sigur este diferita de a celorlalti. Am dat de multe ori peste numele ei insa nu am citit articolele pana ieri. Tot ieri am vazut si un vlog despre asta si am cautat si eu sa vad care e faza defapt. Cred ca stiti deja si voi, dar daca mai sunt si altii mai putin interesati, asa ca mine, este vorba despre aceasta fata, Roxana, de 15 ani care aparent s’a babardit cu 5-6 puradei tot de 15 ani. Nu zic ca ar fi ceva normal, firesc sau ok…absolut deloc! Dar nu pot spune nici ca e anormal in zilele noastre. Baietii sunt mari crai inca de la 10 ani si dau fetelor ultimaturi gen “am stat 2 saptamani impreuna…daca nu vrei sa trecem mai departe ne desprtim” …am auzit de cazuri din astea. Si fetele iubesc de la 8 ani si dupa prima despartire la 8 ani juma’ se sfarseste lumea si fata respectiva este distrusa si nu mai are nevoie de iubirea nimanui pentru ca asa ceva nu mai exista in viziunea ei. Da, cam asa stau lucrurile in prezent…de ce sa ne ascundem dupa deget? Nu generalizez pana la limite pentru ca normal ca sunt si exceptii si ba chiar destule, dar …

Si revenind la cazul asta mult discutat. Am inteles ca fata era crita si probabil si dorgata si  vai de capul ei si cei 5 crai de la rasarit au vrut sa para ei mari si tari si sa faca un gang bang. Din cate am vazut majoritatea sar si o acuza doar pe fata ca vai Doamne ce mare curva e, ca e o parapanta, o de toate. Eu nu tin apararea nimanui, dar hai sa nu o dam in penibil. Aaa adica, defapt sa inteleg si eu…e ok ca 5 puradei sa profite de o fata in stare de ebrietate sau drogata? Sa presupunem(ca la matematica…presupunem prin reducere la absurd) ca tipa chiar era o parapanta, dar totusi in momentul ala era o parapanta de 15 ani, drogata, beata si vai de capul ei, aproape inconstienta…in situatii ca asta e ok ca 5 pripasi sa sara pe ea si sa o babardeasca pe toate partile in toate modurile? E asta normal si firesc? Pentru ca am vazut pareri din astea…gen “si asa tipa era o curva”. Sa inteleg ca daca unu’ zice despre o fata ca e curva gata se poate stranga satra de cate 5-10-15 si sa duca sa reaolve treaba ca oricum nu conteaza. Nu e asa neamule!!! Nu e normal sa zici ca o fata de 15 ani e parapanta pentru ca 5 puradei(imi vin niste termeni mai potriviti pentru ei, dar sa ma mai si abtin) au profitat de ea cand era aproape inconstienta. Si cu siguranta nu e deloc normal sa’i feliciti pe cei 5 pentru ca “au invatat minte curva aia”. Viol-neviol tot e abuz sa filmezi scene din astea fara acord si mai ales sa le si pui pe net. Eu daca aveam puterea necesara cei 5 faceau parnaie pe viata fara drept de apel sau erau decapitati, iar fata o bagam la poligraf si daca chiar a fost viol ea scapa, daca nu…o bag si pe ea 3-4 ani la racoare, la scoala de corectie sa invete ca alcoolul si drogurile nu sunt pentru ea la o astfel de varsta si clar nu in cantitati industriale la nici o varsta.

E vina tuturor, asta e clar! Dar omul de rand arunca cu pietre doar in fata asta care oricum acum e vai de capul ei. Si sincer, parerea mea este ca in curand o sa o vedem la stirile de la ora 19, la Esca, sau o sa o revedem, dar de data asta ca s’a sinucis cel mai probabil. Pentru ca societatea stie doar sa condamne, dar nimeni nu constientizeaza ca tocmai si societatea are partea ei de vina prin tot ceea ce promoveaza fara cenzura.

Uite ca am spus’o si pe asta! Mi’am dat si eu pana la urma cu parerea despre cazul asta deja mult prea mediatizat. 

8 comentarii:

  1. Am citit,dar imi e greu sa ma pronunt.Exista vina de sus pana jos si invers.Te pup si un La multi ani cu un an 2014,plin de realizari!

    RăspundețiȘtergere
  2. Crezi ca stiu ce si cum sa comentez? Doar atat: femeia din mine tine tot cu femeia asa ca pe "puradei" i-as castra.......mama lor!
    De fapt am trecut sa iti urez ....... lasa, poate mai postezi ca nu se potriveste subiectul! :))))
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) Cam asa zic si eu:)
      Mai postez maine rezumatul de an :)

      Ștergere
  3. Eu acum aflu despre povestea asta... Dar nici nu am ce comenta...

    Ca si Minnie, eu am venit sa-ti urez multa sanatate si ca 2014 sa fie pentru tine un an cu multe bucurii! Te pup! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Un an nou fericit si plin de impliniri, Elly, te pup si te imbratisez cu mare drag :*>:d<

      Ștergere
  4. Oh, nu stiu nimic despre acest caz, nu am mai intrat pe net de o saptamana, la tv nici atat nu m-am uitat, am petrecut prin oras, cu cumparaturi, filme, mall, fotografii, din astea de sezon, stii tu. :P
    Daca ar fi sa ma pronunt doar pe baza celor citite mai sus, e clar ca tu ai dreptate si vina nu e a fetei. Normal ca ii acuz pe violatori. Intotdeauna cei care comenteaza astfel de cazuri sunt barbati sau femei. Frustrati rau de tot! O sa ma pun in tema cat de curand, proababil dupa revelion.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu nu citisem ceva oficial pana cand nu m'am decis sa fac articolul asta pana la urma :))

      Ștergere