21 octombrie 2013

Posted by Zdwuby | File under : , , , , , , , , , , , , , , ,
Flocosenia mea mica este cat se poate de simpatica. Afara este tot mai frig, ea nu vrea sa mai intre sa doarma in cusca ei si eu inca nu am apucat sa’i cumpar o perna din aia de plus sa doarma pe ea. Dar ce face ea?
Hai sa va spun intai cum dormea luna trecuta, cand nu era asa frig. Cand am fost la tara, la cules porumb m’am incaltat cum e firesc cu niste adidasi de tavaleala, pe care stiam sigur ca nu’i mai pot folosi dupa decat la tara, la camp. A fost o decizie buna dat fiind ca au ajuns de nerecunoscut. Dar nu asta e esential. Ideea este ca imediat dupa ce m’am descalatat de ei catelusul meu micut s’a asezat pe ei si nu se mai dadea la o parte, noaptea a dormit pe ei. Si credeti’ma…adidasii aia…miroseau interesant. Mai dormea ea si pe adidasii mei buni, sa le zic asa, aia cu care veneam de acasa, de drum, de oras, cum vreti voi sa le ziceti, dar seara ii baga tataia in casa, nu o lasa sa’i tavaleasca. Pe astia nu i’a luat nici acum. Si acum mai sta langa ei.
Revin la intrebarea de la inceput. Acum 1-2 saptamani mama a fost cu tata pe la tara, eu nu am fost ca au plecat cand inca eram la scoala. Si au fost pana la camp si cand s’au intors au dat jos o poala. Pfff nu stiu daca e termen universal valabil, dar nu stiu cum ii spune altfe. Sa va explic cam ce vreau sa spun prin poala. La mine la tara, cand se culege porumbul se culege in poala, o carpa maaaare, care se leaga de gat sa poti cara porumbul dupa tine pana la gramada. Nu stiu sa va explic altfel ce este o poala, stiu ca nu se foloseste peste tot, dar alta denumire nu cunosc. Revenind…au dat jos poala respectiva din masina si au dus’o pe o canapea, undeava afara. Catelusul meu micut a crezut ca e de la noi si de atunci, cum se lasa frig afara, pe seara, cara poala aia maaare dupa ea si se aseaza unde are ea nevoie si plange daca nu i’o dai. S’a cam smecherit ea asa, a vazut ca daca plange primeste cam tot ce vrea. Si cand spun plange ma refer la sensul cat se poate de propriu, adica plange cu lacrimi cand plange. Si normal ca iti inmoaie imediat toate organele din tine si o lasi sa faca ce vrea ea si ii dai ce iti cere.
Dar acum sa fim seriosi… cat de adorabila poate sa fie? Doarme pe adidasii mei, ingrozitor de mirositori si de descompusi, se joaca cu ei…Si cand ma duc la ea sare imediat pe mine si nici ca ma mai lasa…si daca nu o bag in seama sau nu’i place ei ce fac ma trage de pantaloni sa ma joc cu ea, sa o bag in seama.
Si cand era doar cu 2-3 cm mai mare decat palma mea dormea asa sweet pe mine
Si meru cand ma prinde se urca pe picioarele mele…stie deja ca daca ma asez jos undeva ea trebuie sa fie la mine in brate…doar ca acum nu prea mai sta sa’i fac poze…e prea energica, nu sta 2 sec intr’un loc sa’i fac o poza



6 comentarii:

  1. asa asa! si eu cand ziceam ca nu sta bebe cuminte....:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) ne luam aparate din alea care fac poze instant in 0,001 milisecunde :))

      Ștergere
  2. Vai, ce simpatic, eu mor dupa catelusi. Ii prefer mici si jucausi. :P Cei de talie mare ma cam sperie, chiar si cei blanzi... :(
    Cat e de adorabil sa ai un asa sufletel mic care sa te iubeasca si sa astepte toata ziua sa te joci cu el. :) :D
    Cred ca ti-a gasit punctul sensibil si acum profita. :P :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi plac si cei de talie mai mare, daca sunt ai mei sau ii cunosc...de restu' am fobie :)) Ma asteapta cu saptamnile sa ma duc pe la ea sa ma joc, dar si cand ma prinde:x

      Ștergere
  3. La fel patesc eu cu motanul :)) Nu sta locului exact atunci cand vreau eu sa-i fac poze.
    Ce mica e catelusa si ce iubitoare... E normal sa vrei s-o rasfeti, prea e micuta si scumpa. Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Catelusu meu mic:x...acum trebuie sa ma ocup sa'i cumpar un patut din ala de plus sa doarma pe el...am vazut ceva dragut zilele trecute, ceva gen canapea extensibila...trebuie sa ma duc din nou pe acolo ca nu am gasit altceva mai dragut si sa i'o duc :)

      Ștergere