5 octombrie 2013

Chiar daca astazi este Happy Weekend eu va las cu o problema. Mai exact: George, un amic, a primit de un alt amic de’al lui o scrisoare…la care nu a stiut ce sa’i raspunda, m’a intrebat pe mine, iar eu va intreb pe voi…poate voi stiti:
“Draga George,
Nu ti-am scris niciodata pana acum, dar chiar am nevoie de sfatul tau pentru o decizie foarte importanta. Sa iti explic.
Am suspectat de ceva timp ca sotia ma inseala. Semnele obisnuite... suna telefonul si daca raspund eu, cel care ma suna inchide. Sotia a iesit cu prietenele recent foarte mult si cand o intreb cine sunt ele intotdeauna imi raspunde “Doar niste prietene de la serviciu, nu le cunosti.” Stau intotdeauna treaz sa ma uit pe geam ca sa vad taxiul ei cand vine acasa, dar intotdeauna vine jos, pe alee. Desi aud o masina care pleaca de parca ar fi coborat din ea in coltul strazii. De ce? Poate nu era intr-un taxi? Odata am luat telefonul ei doar pentru a vedea cat e ceasul si a inceput sa se enerveze si sa tipe ca niciodata sa nu ii mai ating telefonul si de ce o verificam in acest mod. In fine, niciodata nu am deschis acest subiect cu sotia mea. Cred ca in adancul sufletului meu pur si simplu nu vreau sa aflu adevarul, dar aseara a iesit iar si m-am hotarat s-o verific mai bine. Am hotarat sa parchez motocicleta mea Harley Davidson aproape de garaj si sa ma ascund dupa ea pentru a avea o vedere larga asupra intregii strazi cand ea ar fi venit acasa. Chiar in acel moment, cand eram culcat dupa Harley-ul meu, am observat ca prin invelisul de la supapa motorului meu parea ca se scurge putin ulei.
E ceva ce pot repara si singur sau trebuie sa o aduc inapoi la dealer?
Multumesc,
David”

Si intre timp am gasit un clip pe facebook, sharuit de Mihaela foarte tare, nu e neaparat funny, deci nu s’ar incadra prea bine la rubrica asta, dar mie mi s epare genial si vreau sa vi’l arat si voua

16 comentarii:

  1. Categoric! Harley pierde ulei! S-o duca la service! Cui ii mai pasa de nevasta cand are probleme la motor?! :)
    Happy weekend!

    RăspundețiȘtergere
  2. Asat cu Harley-ul e tare de tot. Ce coarne, ce amant? Nimic nu-i mai importabnt ca o Harley sau ca un autoturism ;) :))
    Chia ma miram de ce specifica in scrisoare ca are un Harley. Finalul m-a lamurit de ce ;)
    Foarte buna gluma.
    Cat despre fetele alea...ar face bine sa se apuce de orice altceva. Sunt niste catastrofe, au stricat bunatate de piese muzicale. Ce-au cantat la inceput era parte dintr-un potpuriu foarte frumos, cu cantece de-ale lui Ion Vasilescu, potpuriu pe care nu l-am mai auzit dar asta poate si pentru ca n-am mai ascultat de ani de zile radio ;) :))
    Happy weekend, draga Ralu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Clar! Harley'ul e cel mai important...alta sotie mai gaseste, dar un alt motor ca asta nu mai gaseste :))

      Ștergere
  3. E foarte interesant vidoclipul :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Unde dai si unde crapa...distractiva misiva! Clipul chiar e genial.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ar trebui sa'i multumeasca sotiei ca'l inseala pentru ca altfel cine stie cand ar fi observat ca are probleme la motor :))

      Ștergere
  5. Haios finalul scrisorii, era ultimul lucru la care ma asteptam.
    Interesant clipul, frumoasa evolutie, desi unii ar spune involutie. :P
    Duminica frumoasa. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In general se poate vorbi de o involutie, dar cred ca melodiile pe care le'au ales fetele astea sustin mai mult evolutia, continuitatea decat involutia

      Ștergere
  6. Ce ti-e si cu pasiunile astea a barbatilor!
    O duminica reusita !

    RăspundețiȘtergere
  7. videoclipul e super! intradever! :)
    cat despre scrisorica.....barbatii mai zic ca nu pot intelege femeile! se mai mira? :)

    RăspundețiȘtergere