5 septembrie 2013

Posted by Zdwuby | File under : , , , , , , , , , , , , , , , ,
Continuarea am zis ca o reprezinta timpul liber din saptamana petrecuta la mare, da?
Hai sa vedem cum sa incep. Incep si eu cu ziua de marti, nu? Sau hai sa nu le iau chiar pe zile ca nu’mi mai amintesc exact ordinea, dar incerc. Ideea e asa, in prima seara am plecat la o teresa sa manacam pentru ca nu aveam mancare de la cantina in seara respectiva, am mancat, ne’am dat in TIRIBOMBE, cum se spune in teleorman, la mine li se spune comedii, ne’am uitat putin la meci, si apoi in jurul orei 11 cred, a inceput sa ploua, ca ne’a picurat putin pana in tabara. Ploaia s’a oprit undeva in jurul orei 2. Cum de unde stiu? Pentru ca nu, nu dormeam la ora aia…toata tabara am dormit in jur de 4-5h/noapte, iar in ultima seara mi se pare ca am dormit undeva in jur de 3h juma si alea in 2 schimburi, dar mai e pana la ultima seara. Asaaa…revenim la prima, dupa ce s’a oprit ploaia am mai stat, ne’am facut prieteni noi din mai multe zone si undeva in jur de 3 juma ne’am dus la somn. Pana atunci, am fost pana pe plaja cu D. pe la 2 si ceva, batea vantu’ al naibii de tare acolo, ne’am jucat la aparatele de fitness de acolo, noi la 2 si ceva dimineata dadeam jos caloriile si dupa ne’am intors la restu’ si am stat pana in jur de 3 juma cum am mai spus. A 2’a zi a fost cum a fost cu trezirea, ideea e ca ne’am trezit. Dupa amiaza am plecat impreuna cu A. sa ne plimbam prin Eforie Sud, in timp ce le’am lasat pe D. si I. impreuna cu profa la plaja. In plimbarea noastra ne’am oprit la vreo 2 terase pentru cate o bere, ne’am uitat de suveniruri, am mancat gogosi, am gasit o teresa cu o priveliste de milioane, am facut si cateva poze, am plecat pe la 2 si ne’am intors undeva pe la 5 juma. Mai departe, noaptea asta a fost una interesanta. De ce? Pentru ca normal nu ne’am bagat la somn devreme, iesisem pe afara, ne’am dus la noii nostri prieteni si am pierdut vremea pe acolo. Pe la 2 si ceva ne luase un frig teribil si ne’am dus si am ciordit cateva cearsafuri din camera baietilor si ne’am invelit cu ele afara, pe bancute.
Partea interesanta vine acum, cand pe la 3 si ceva iese afara din camera profa si incepe sa ne caute, se duce in camera, dar se intalneste pe hol cu o fata din camera de la noi si ii spune ca nu suntem in camera, cred ca a vazut negru in fata ochilor, a iesit dupa noi afara, ne’a gasit pe banci, in cearsafuri si cu o sticla de vin aproape goala langa noi…a tipat de cred ca trezit toata tabara si ne’am dus in camera la somn. A 3’a zi nu mai stiu sigur ce am facut pe zi, stiu ca ne’am certat cu profa, ca l’a sunat si pe Domn’ director sa’i spuna, in fine, trecem la seara. Vineri, a 4’a zi, era ziua unuia dintre noii nostri prieteni asa ca la 12 noaptea am iesit si noi tip til din camera si ne’am dus sa’i facem o surprinza ascunzadu’ne in camera lui cu brichite sa’i cantam la multi ani. Dupa ne’am intors in camera noastra, doar ca 2 dintre noi, A. si D. nu au vrut sa creada ca profa era cu paharu’ in perete si ca mai bine ramanem in camera seara aia, si au iesit…fix atunci a venit profa la noi in camera…eu si I. i’am zis ca sunt la baie, a iesit din camera, I. le’a sunat repede pe fete sa vina…pana atunci profa se intorsese “ce baie? Nu sunt la nici o baie!” …am mai dat’o noi chitita dintr’una in alta si pana la urma s’au intors si fetele. Asta a fost undeva in jurul orei 1 juma si a inceput sa tipe iar “cum? Eu va las la ora 11 sa va bagati la somn ca ati spus ca sunteti obosite si acum va gasesc umbland si bla bla bla” . A fost cum a fost si seara aia. Dupa, vineri seara, am avut prezentarea proiectului…vineri pe zi nu am facut nimic interesant, defapt am facut si invatat o poezie…vreti toata poezia sau doar partea mea? Hai sa va las doar partea mea pentru ca e destul de mare toata
R: De droguri si bloggerii au aflat
Si pe net au publicat
Mesajul ni l’au ascultat
Pe facebook dislike au dat
Sunt aici sa’ti arat ca’mi pasa
Fara dependenta sa ai o viata frumoasa
Inconjoara’te de fapte pozitive
Si renunta la obiceiurile nocive
Ai grija, nu uita nici de miscare
Un rol important in viata ta are
Sa va povestesc as mai vrea
Dar o las pe D., colega mea
Dupa treaba asta am ramas prin tabara, dar nu am facut cine stie ce pentru ca mare parte erau plecati si noi nu am avut vot unanim sa mergem cu ei asa ca pe la 2 si ceva ne’am bagat la somn.
Sambata am avut traseul, am fost a 2’a echipa deci am scapat repede si am fost toata ziua la plaja. La 11 eram pe plaja, ne’am intors la masa la 1 juma si apoi din nou la plaja pana sera la 6. Pe plaja am filmat ceva, un filmulet fara subiect, ca de ultima zi de vara, petrecuta la mare, in filmulet apare putin din D., care m’a filmat, apar si A. si I. cand se bronzau, dar nu stiu daca mai are farmec sa’l public, adica e totusi de ultima zi de vara, acum e deja 5 septembrie, nu? Ma mai gandesc sa vad, poate il pun maine, dar nu garantez. Sa continuam, la 6 ne’am intors si ne’am apucat sa facem o parte din bagaj, adica sa mai aruncam din hainele din pat in geamantane. La 7 juma ne’am dus la masa, apoi am iesit sa facem poze de grup si am stat la premiere. S’a terminat si am zis ok, hai sa mergem si noi undeva in club, e ultima seara, profa chipurile a zis da, dar nu avea de gand sa ne lase…am mers in sud si daca tot am ajuns acolo ne uitam si noi sa luam niste suveniruri…si a inceput cu “da’ ce facem noi aici? Ne grabim sau ce facem? Eu nu stau sa intrati din magazin in magazin” …dupa care la un moment dat ne zice ca merge ea inainte sa vada ce e acolo si ne lasa pe noi sa ne uitam in magazine si ne intalnim acolo. Oooke, eram 100% convinse cum o sa se intoarca, dar am zis ok. Nu dupa mult timp se intoarce si ne spune cat de nasol este acolo…zicem ok…dupa care vrea sa ne intoarcem sa mergem spre nord (eforie nord si eforie sud, la asta m’am refeirt cu sud si nord) ca sa mergem la teresa la care am facut plaja sa manance. Eram mai mult ca sigure ca e inchis, dar am zis ok, hai sa mergem…Surprize surprize! Chiar era inchis! Dupa ne intoarcem in tabara si ramanem pe acolo. Normal ca nu ne’am bagat la somn si undeva in jurul orei 1 juma ne’am intors in sud, eu cu D. si inca un baiat sa ne luam de rontait si cate una alta. Voiam sa nu dormim noaptea aia, era ultima noapte, ce rost avea? Si am stat pana pe la 3 si ceva, ca de obicei si incepusem sa ne cam plictisim, am fugit la somn, iar la 5 juma ne’am trezit ca sa vedem rasaritul…pe langa faptul ca ne dardaiau dintii in gura la propriu, rasaritul s’a lasat asteptat muult, abia la 6 juma a iesit soarele. A. era in pijamale scurte si cu cearsaful pe ea, iar eu eram cu un tricou, bluza de trening, pantalonii scurti in care am dormit si peste ei imi luasem blugii. Eram…dar tot ne era frig. In fine, la 7 fara 20 ne intorsesem in camera si ne’am mai bagat la somn pana la 8 fara 10-8 cam asa…inca 1h si putin, am ajuns tot undeva la aproape 4h de somn, dar in rate, cum am spus mai pe la inceput. Ne’am facut bagajele si de la 8 juma pana la 9 juma am stat in sosea sa asteptam autobuzul si la 12 juma am ajuns acasa.
Va mai spun si ca am ramas cu sechele si inchei.
Nu voiam sa dorm, nu imi era somn, dar m’am asezat la calculator si mi se inchideau ochii instant asa ca pe la 5 m’am bagat in pat, dar nu voiam sa dorm pana a 2’a zi, voiam sa mai mananc si eu, sa mai stau, asa ca ma duc si ii zic lu’ mama ca daca nu trezesc pana la 8- 8juma sa vina sa ma trezeasca ea, sa mananc si eu ceva. Toate bune si frumoase, adorm instantaneu. La 8 juma vine mama la mine sa ma trezeasca, imi zice ca e 8 juma si ma intreaba daca ma mai trezesc sa mananc, eu sar din pat si spun “deja?” apoi o vad pe mama si ii zic ca nu, ca dorm in continuare. Deci va spun sincer ca am crezut ca e profa…d’aia am si sarit asa din pat. A 2’a zi m’a si intrebat mama ce visam de am sarit asa tare din pat si cand i’am zis ca am crezut ca e profa a inceput si ea sa rada.

Ei si gata, ca deja v’ati plictisit…e prea lung articolul asta 

8 comentarii: