4 septembrie 2013

Si chiar daca m’am intors de duminica dupa’amiaza nu am avut timp sa intru pe aici din pacate. Pe langa faptul ca am avut si inca mai am mult somn de recuperate am mai avut si alte treburi de facut pea casa. Sa va povestesc despre tabara asta, nu? Incep prin a spune ca a fost mai frumos ca anul trecut, aproape din toate punctele de vedere. Nu stiu sa spun exact din care puncte de vedere nu a fost ok, dar cu siguranta nu a fost din toate, defapt stiu unul, dar o sa’l sesizati pe parcursul postarii sau poate o sa fac un articol separat numai cu treaba asta.
Incep asa: am ajuns marti si am plecat duminica, miercuri, joi si vineri am avut ateliere dimineata, ca si anul trecut, foile mele cu prezenta arata cam asa:
























Si sa va arat si cam ce am facut la atelierele astea, nu?
Nu le iau in ordinea de pe foi, ci in ordinea in care le am langa mine:
Cand am auzit de atelierul asta mi’a venit instant in minte Andreia, ce am facut eu nu se compara absolut deloc, face mai frumos si in somn, dar m’am gandit la ea pentru ca stiu ca ea se ocupa cu lucruri de genul:

La origami am facut o broscuta care se da peste cap si un iepuras, cam chior, i’am facut ochii cam asimetrici si zici ca e handicapat, dar nu conteaza, e un iepure per ansamblu



La comunicare mi’am facut o chestie din aia Mexicana din hartie, un poncho, pe care am scris asa: pe fata: calitati, hobby’uri, bla bla bla’uri din astea si pe spate unde ma vad peste 5 ani si cum:



Am fost si la impletituri, dar nu mi’a iesit nimic asa ca…
La tir am reusit performanta de a trage chiar in cercul imediat sub centru, pe linia centrului. De la basket ati vazut deja ca am reusit sa trag chiulul si sa mai raman o ora la Team Building chiar daca nu stiu engleza, din fericire s’a vorbit mai mult in romana decat in engleza, muhahahaha
Cam asta in mare cu atelierele, mai departe sa trec la  traseul de sambata. Trecand peste faptul ca profa cam ramanea la povesti dupa fiecare proba sa zicem ca a fost ok. Ce a trebuit sa facem? Traseul a fost cam asa: trebuia sa folosim busola, sa impletim putin dintr’o bratara, sa citim o poveste si sa spunem ceva din ea, noi a trebuit sa spunem forme geometrice, am fost incatusati si incurcati si a trebuit sa ne eliberam, sa jucam telefonul fara fir, sa tragem la tinta cu arc sau pusca, la prim ajutor eu m’am udat pe fata mimand faptul ca m’am inecat pentru ca cineva sa ma aseze in pozitia laterala corecta, mai departe in echipa sa reusim sa ne urcam toti pe o cladire, nu era chiar cladire, o constructie mai vehce, si acolo sa stam toti intr’un picior intr’un cerc micut, sa mergem sa facem o forma de lacrima cam ca cele de pe felicitarea mea si intr’un final sa ne invartim in jurul unei bate de 8 ori…dupa proba asta A. a luat o cazatura frumoasa, iar eu m’am trandit direct pe jos dupa proba pentru a nu cadea din mers.
Gata si cu traseul, sa va povestesc despre afis? Hai sa vi’l arat intai

Asa, si acum daca nu ati sesizat m’ai uitati’va o data si obervati cat de bine m’a desenat, cat de bine seamana cu mine, in drepta jos, in exemplu negativ, cu acel joint in mana.
Altceva? Hai sa va spun despre partile funny acum, cam asta a fost cu concursul, acum timpul liber, sau e deja prea lung articolul? Hai sa lasam pe maine mai bine partea asta pentru ca e destul de povestit si acolo.

6 comentarii:

  1. Ia te uite - am concurenţă :)
    Pare interesantă tabăra asta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Numai concurenta nu sunt eu :)) Sau poate concurenta din aia menita sa iti ridice moralul, gen vezi cand de slabi sunt ceilalti si te simti bine :))

      Ștergere
  2. Ce fel de tabara a fost? Parca va pregateste pentru viata :)
    Dar un pic prea artistica viata...nu ca ar fi rau, desigur :)
    Imi place afisul. Cine l-a facut?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este o tabara antidrog, un fel de concurs, asta a fost faza nationala, practic eram intr'o competitie acolo, dar ne'am imprietenit intre noi si ne'am simtit bine :)

      Ștergere
    2. pai si ce se face intr-o tabara anti-drog? se bea bere? :)))) in loc de......:))))

      Ștergere
    3. Oficial nu se bea nimic alcoolic :))
      Ideea taberei este cam asta: 3 zile de la 9 la 13 se fac ateliere...ideea e sa fie cel putin 10 din cele 12 diferite, a 4'a zi se tine traseul si in una din seri, in functie de numarul extras, prezinti proiectul. Si se primesc puncte pentru astea:)

      Ștergere