1 iulie 2013

Acum ceva timp mi’am instalat si eu o aplicatie de sms pentru ca aia standard pe care o avea telefonul meu nu prea imi placea cum arata. Mai imi bagasem o aplicatie inainte, era ok, dar toata lumea imi zicea de aplicatia asta “go sms”. Bine ma, hai sa’mi bag si eu aplicatia asta, ce e drept e ok, e buna aplicatia, are o gramada de teme si functii simpatice. O instalez, ma loghez cu contul de google+ si totul e ok mai departe. Pana intr’o zi cand ma trezesc cu niste unii ca’mi dau mesaje. Da, nu ar fi nimic ciudat daca as primi mesaje de la niste numere, adica ok, a gresit omu’ numarul si imi da mie mesaj sau are numarul meu de la nu stiu cine si imi da mesaj. Dar nu, ei nu’mi dau mesaj cu numar, imi dau mesaj cu nume…ceva gen ca si cand i’as avea in agenda, dar eu n’am auzit in  viata mea de ei. Si mai imi da mesaj si in engleza…pai ba omule, ce crezi tu ca facem aici? Adica ori vorbim romaneste sa inteleg si eu ori pa! Glumesc…bine nu chiar, adica nu sunt cine stie ce cu engleza, dar am vorbit cu ei in engleza.
A 2’a zi intreb pe cineva care are aplicatia asta ce e cu astia si imi spune ca sunt de pe facebook…cum sa fie ma de pe facebook daca eu m’am logat cu g+? Dupa imi zice ca sunt de pe g+…nici asta n’are cum pentru ca eu pe google+ am maxim 3 persoane…si nu, nu sunt ele. Dupa imi zice ca nu stie atunci cum m’au gasit aia pe chat.
Mai tarziu, dupa cateva zile, am aflat ce si cum, e un chat separat in care se pare ca sunt trecuti toti utilazatorii aplicatiei indiferent de tara, oras, numar, cu ce esti logat. Dar in prima faza ramasesem complet…wtf?!?!? Cine esti si ce vrei?!?! Mi se parea chiar ciudat ca primesc mesaje de la nume, nu de la numere.

Normal ca nu, n’am mai vorbit cu aia …am vorbit intr’o seara cu una care era de prin indonezia si era mai bata la engleza ca mine, am mai facut caterinca cu cineva de unu care era din Romania, dar care ma luase initial tot cu engleza si atat!
Sa’mi traduca si mie cineva fraza aia”im sorry my hand phone was i charge and now done”…eu am dedus ca ar fi fost ceva gen “mi se descarca’se telefonul, dar acum l’am bagat la incarcat si e ok”
Da, stiu, trebuia sa spun "i'm still lazing in my bed" sau ceva de genul, am recunoscut si mai sus ca nu sunt as la engleza.
Am dezactivat permanent chatul ala sa pot sa folosesc aplicatia doar ca aplicatie de sms si il activez doar cand vreau sa vorbesc cu cineva cunoscut, dar asta s’a intamplat o singura data pentru ca sunt atatea alte aplicatii mai dragute pentru vorbit prin mesaje pe net.
Oricum…ciudata faza. Chiar e ciudata, nu? Adica nu mi se pare doar mine, nu e asa?


8 comentarii:

  1. Asa e ca e mai bine sa tac? :))
    Chiar nu vreau sa te cert de lunea! :))
    pupici, dar de maine o iei! :)))))))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiu ce vrei sa spui :)) Si chiar fac progrese in sensul asta:)

      Ștergere
  2. eu stau cuminte cu telefonul, il folosesc doar pentru sunat, deci zero aplicatii, jocuri, etcc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu ma plictisesc repede cand sunt undeva in asteptare :)) Si atunci ma joc pe telefon :)

      Ștergere
  3. Nu ma pricep la chestii de felul asta deloc. Eu nici pe FB nu folosesc decat postarea si mesajele. Altceva nimic, habar n-am de nicio aplicatie. Deci nu stiu ce sa-ti spun. Dar probabl ca e ciudat :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu fac eu bine ca nu imi bat capul cu telefoane destepte? Ti-a fost rapit timp pretios, in care ai fi putut face alceva, mai interesant. Habr nu am ce sunt aceste aplicatii, dar inteleg ca de fapt au fost facute doar sa iti dea iluzia ca faci ceva in plus, cand de fapt iti irosesti timpul. :-P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, majoritatea asta fac:)) iti dau impresia ca fac ceva genial cand defapt fac ceva banal :))

      Ștergere