5 iulie 2013

Toata lumea spune ca e vara, ca e deja iulie, dar unii inca incearca sa readuca faza aia care a fost funny in martie cu “ce iarna frumoasa avem primavara asta”. Da, a fost funny atunci, adica era ok, chiar se potrivea, nu era vreme de zapada in martie, dar acum nu e asa funny sa spui “ce toamna frumoasa avem vara asta” de fiecare data cand ploua…adica se stie ca vara mai si ploua…de aici si celebra vorba “ploaie de vara”…nu e asa anormal sa ploua vara, nu? Deci nu prea are haz faza, dar unii inca exagereaza cu ea si la fiecare ploaie baga placa asta “ce toamna frumoasa avem vara asta”.
NU E FUNNY, nu merge, nu se potriveste, nu are acelasi haz pe care l’a avut in martie.
Dar nu despre asta voiam sa va povestesc defapt, am vrut sa va arat cum la mine, vecinii, inca il asteapta pe Mos Craciun sau spera sa redevina funny faza cu “ce iarna frumoasa avem vara asta”. De ce spun asta? Pentru ca la mine pe scara toata iarna nu am avut niciun ornament, nimic domle, nimic nimic. Dar pe la sfarsitu’ lu februarie apare o prostioara din aia gen coroana, imi scapa acum cum le zice. Am zis ok, e inca iarna, treaba lor. Au trecut 2-3 luni…nimic, aia e la locul ei…e deja iulie…aia e tot acolo.
Asa ca sa conculuzionez, la mine pe scara inca se astepata Craciunul/Anul Nou. Cum adica nu ma crezi? De ce nu m’ai crede? Doar stii ca nu vorbesc din amintiri si de fiecare data vin cu dovezi, uite domle poze care sa’ti dovedeasca:












La mine pe scara inca e atmosfera de iarna, ma intreb daca prin august pun in sfarsit si luminite, iar prin septembrie sa scoata si un bradut. Ar fi dragut, nu? 

10 comentarii:

  1. Acolo chiar mai locuieste cineva? Mi se pare chiar fara rost prezenta acelei coronite ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, este pusa chiar langa usa mea :)) Ma rog, intre usa mea si a vecinului, nu stiu sigur cine a pus'o, dar am tot asteptat sa o ia cineva, insa nimeni nu face acest gest:)) suntem intr'o continua sarbatoare:))

      Ștergere
  2. Nu fi surprinsa,sunt altii care nu au dat jos beculete de la ferestre.La restaurantul de la Mures,din Felix era o ferie seara,ca la Mos Craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) Am mai vazut prin unele orase/sate ca inca sunt prezente pe stalpi decoratiunile de sarbatori :)) cum spune tata"bani sa le dea jos acum, bani sa le puna la iarna din nou, mai bine stau acolo si banii intra in buzunar" :))

      Ștergere
  3. poate oamenii tot asteapta cadouri! i-o fi sarit Mosu' in iarna! :))))

    RăspundețiȘtergere
  4. Am avut si eu una anul trecut montata si lasata acolo cam 2 ani :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Inseamna ca la voi tot timpul este atmosfera de craciun, aici ma refer la vecini tai si la Razvan.

    RăspundețiȘtergere