15 iulie 2013

Acum cateva zile ma plictiseam si nu stiam ce sa fac asa ca am intrat pe conquiztador. Da, jocul ala foarte vechi de cultura generala. Ce ma mai jucam acum cativa ani...am invatat istorie de acolo, chiar si geografie si putina chimie.
Cum am ajuns tocmai la conquiztador? Am vazut pe facebook niste postari de la ei, pentru ca le’am dat like la vremea respectiva si nu i’am scos. Am vazut postarea si m’am gandit, bay n’am mai jucat un conquiztador de ani de zile, hai sa vad daca mai stiu ceva. Stau putin si ma gandesc in timp ce se incarca site’ul “sa vezi ca trebuie sa’mi fac iar cont”, dar spre surprinderea mea de ani de cand n’am mai intrat mi’a ramas contul salvat adica imediat cum s’a incarcat site’ul aveam deja nickname’ul si parola scrise…m’am jucat in seara aia, dar nici acum nu’mi amitnesc ce parola am exact la contul respectiv…am un set de cateva parole posibile, dar nu stiu sigur care este si nici nu stau sa le incerc pe toate.
Da, mi’am cam luat bataie in seara aia, dar nu a fost o problema pentru ca mi’am amintit cum acum vreo cativa  ani buni eram si eu as si raspundeam imediat si corect. Mi’am amintit cum mi’am facut prieteni cu care mai vorbesc si acum. Adica, in fond si la urma urmei acolo mi’am cunoscut unul dintre cei mai buni prieteni. E vorba despre C. cel cu faimosul sau remix “ham un plod” si cu “exemplu’era expriat”. Ma jucam si pe atunci ma bagam mereu in seama pe chatul ala mic, adica raspundeam si am avut placuta surpriza sa aflu ca stam in acelasi oras. Am facut schimb de id’uri, ne’am vazut si uite asa vorbim si acum si suntem prieteni foarte buni.  Nu, nu m’am reapucat de joc pentru ca acum nu mai are acelasi farmec pe care il avea atunci. Nu’l mai are pentru mine, sunt foarte multi care joaca. Care joaca probabil cum jucam si eu atunci, adica totusi…am la active 1169 de jocuri …m’am jucat ceva conquiztador, nu?

Nu aveam inspiratie pentru articol si mi’am amintit de faza asta …so…articol scris fara inspiratie, dar totusi…e bine ca unele site’urile inca imi pastreaza datele contului…poate o sa vreau sa ma reapuc pe viitor…cine poate sa stie ce’mi mai debiteaza mie mintea la plictiseala. 

6 comentarii:

  1. La fel si eu, acum un an eram zi de zi "pe" conquiztador...chiar am avut ce invata din acel joc. Intr-adevar, acum nu mai are acelasi farmec, insa jocul este de recomandat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Conquiztadorul iti da dependenta :)) mie cel putin mi'a dadat:)) la fel, eram zilnic acolo :)) Chiar este de recomandat! Un joc plcut si din care ai multe de invatat:)

      Ștergere
  2. Eu habar nu am de astfel de jocuri... :)
    Niciodata n-am jucat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti recomand cu drag sa intri si sa joci fie si un singur joc. Este un joc de cultura generala foarte interesant :)

      Ștergere
  3. nici nu stiu cand am jucat ultima data ceva! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ehehehe, la voi perioada de jocuri e din nou la inceput:) Mai asteptati putin:x

      Ștergere