27 iunie 2013

Posted by Zdwuby | File under : , , , , , , , ,
M’am trezit cu chef de treaba, dupa ce am injurat tantarii aia nesuferiti toata noaptea, abia la 4 si ceva m’au lasat sa adorm, am facut un dus, am baut cafeaua si am mai citit niste tampenii de stiri pe site’ul unui program tv, m’am imbracat frumos, mi’am aranjat freaza ciufulita cu breton stramb sa arate cat mai ok, mi’am scos la imprimanta CV’ul in multe exemplare, le’am bagat intr’un dosar si dosarul intr’o mapa, telefonul in buzunar, portofelul cu acte in celalalt buzunar, cheile si ele intr’un buzunar, m’am incaltat, mi’am bagat castile in urechi si am plecat.


Am plecat in cautarea unui loc de munca pe vara…macar 2 luni sa lucrez si eu, nu? Nu mi’e frica de program, nu’mi e frica de trezit devreme si culcat tarziu, fac asta tot anul in timpul liceului, nu? Nu mi’e frica de persoane peste care o sa dau, nu mi’e frica de munca. Vreau sa vad cum e sa muncesti cu program fix, zi de zi. Si da, am nevoie de bani… Am 18 ani, e vara, vreau si eu sa ies in oras, vreau si eu petreceri, vreau si eu mare, munte, plecari neprogramate, vreau si eu aia si aia si aia, chiar si cealalta. Chestii obisnuite stiu, dar pentru chestiile astea obisnuite am nevoie de bani, bani pe care nu’i am…asa ca…singura solutie: sa facem niste bani, nu?


Urati’mi succes, presimt ca o sa am nevoie. Am plecat in vanatoarea unui job astazi! 

20 de comentarii:

  1. Succes si spor! Te pup si mi-e dor de tine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mersi frumos:) Sa stii ca si mie>:p asa ca probabil o sa incep iar sa te stresez >:)

      Ștergere
  2. Succes! Dar cred ca o sa fie alta problema. O sa ai ceva bani dar mai putin timp :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu o sa fie o problema chiar atat de mare asta...ma descurc eu cu timpul :))

      Ștergere
  3. Joburile pe timpul verii, ca sezonier, se rezuma aproape toate ca barman/ospatar...eu iti urez succes da' nu in acest domeniu, mi se pare o meserie frumoasa da' eu nu as practica.o, nu vreau sa devin "servitoare". Multa bafta in gasirea unui job pe masura ta, a ceea ce vrei si ce.ti place.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ca sezonier in ceea ce am eu de gand sa fac pe viitor nu se gaseste :)) nu poti sa fi programator pe vara :)) Sincer asta am si cautat..barman sau ospatar :)) e ok, sunt toata ziua la terasa, club, local..o sa'mi gasesc si prietenii pe acolo...si nu, nu'mi e in niciun fel sa'i servesc pe ei, e chiar ok :)) O sa'mi fac prieteni noi. Per ansamblu e ok sa fiu barman sau ospatar pe vara:d numai sa ma angajeze...:(

      Ștergere
  4. Baftă multă şi să mai rămână timp şi pentru vacanţă! :-)

    RăspundețiȘtergere
  5. haida! multa bafta! :) am lucrat si eu 2 luni intr-o vacanta! dar am castigat asa putin ca nu am facut mare lucru in vacanta ramasa :))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cat o sa castig atat o sa castig, macar sa ma angajeze :( :))

      Ștergere
  6. Mult noroc! :))
    Dar nu mai bine vii în Olanda? :)))))))
    >:d<

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Evit sa plec din oras din cauza cazarii in mare parte. Adica ok, plec la mare, la mare sunt locuri ca sezonier destule, dar nu am unde sa stau, imi trebuie chirie...si asa o mare parte din bani ii dau pe chirie si raman cu nimic, poate chiar pe minus :)) M'as gandi sa plec sa plec la bucuresti, acolo as mai avea unde sa stau, dar ar fi mai complicat. In Olanda as veni, daca imi gasesti chirie ieftina si loc de munca bine platit sa'mi ramana si mie ceva bani dupa ce platesc chiria si biletul de avion :))

      Ștergere
  7. Succes! :)
    Îmi place că eşti gata să-ţi faci singură banii de buzunar.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am mai facut diverse ca sa'mi castig bani de buzunar, nu le mai cer alor mei bani sa ies in oras de vreo 2 ani, dar a venit vara, am mai crescut si ...e mai greu :)) Ies mai des, majorate, petreceri, gratare, plus ca as vrea si mare cu prietenii si munte... se duc banii mai altfel, toate se scumpesc...am nevoie de un job :))

      Ștergere
  8. Daca nu ai gasit inca, iti urez si eu bafta! Daca ai gasit, iar bafta! Am avut o perioada in care munceam foarte mult, castigam foarte bine, dar nu mai aveam timp sa cheltui banii. :)))
    Sa stii ca te admir pentru ambitia de care dai dovada!

    RăspundețiȘtergere