25 iunie 2013

Posted by Zdwuby | File under : , , , , , , , , , , , , ,
Uite ca am reusit sa postez si asta, de 2 saptamani ma tot chinui sa invat 3 programe de editat video si audio, dar intr'un final a iesit. Nu am dublat chiar tot, desi trebuia pe alocuri sa repet pentru ca m'am incurcat si asa mai departe, dar asa pare mai autentic, nu? Nu este la nivel pro, nu asta a fost scopul meu, din punctul meu de vedere a iesit destul de ok.



Si avem asa LINK
Si pomelnic Elly, Vienela, Minnie, Alina,  CLM, Mona, Denisa, Andreia, Alyz, AndreeaTincu, Anastasia, Lucian, Ciprian, Diana, Ioana, Luiza, Emil, Teodora Elena

18 comentarii:

  1. Incantata de cunostinta Raluca! >:d<
    Desi am jurat ca nu intru pe bloguri saptamana asta, nu ma pot abtine! Multumesc si eu ca mi-ai pus linkul aici! Esti un copil frumos! Munca ta a meritat pentru ca asa am reusit sa te vad mai bine, sa vad cat de repezita esti în vorba :))) si în gesturi si sa-ti admir tunsoarea care ti-am spus ca îmi place! :))
    La capitolul "întalnire", te invit la mine în Olanda! Cand ai sa poti si ai sa ai placere, cazarea este gratis! :))
    Te îmbratisez draga mea si vacanta frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu repezeala in vorba si gesticulat mult...asa sunt in general :)) am vrut sa fie cat mai realist de aceea nici nu am dublat chiar tot, dar unele chiar au trebuit dublate...pentru ca incepeam sa rad, lucru pe care il fac des:))
      Cat despre invitatia la Olanda, nu'mi mai spune o data ca tin minte si peste 1-2 ani te trezesti cu mine la usa:))

      Ștergere
  2. Esti exact asa cum mi-am imaginat din postarile tale! :) a scris Minnie inainte, asa ca nu mai repet si eu! :)
    esti un bulgare de energie! :) intalnirea la suc,cafea,bere ar fi tare faina! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In cazul asta ma bucur ca nu te'am dezamagit si sunt asa cum ti'ai imaginat:) Chiar ar fi ceva frumos si sincer am vorbit foarte serios, chiar imi doresc sa se intample la un moment dat:)

      Ștergere
  3. Esti o dulce. Dar deja te stiam, chiar daca nu te auzisem si vazusem in realitate. Vocea ti ca se potriveste perfect. :)
    Te pup, dtaga mea!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ioi te-am vazut mai bine la fata, Raluca filmuletul nu se vede imaginea la inceput, am dat chiar pe youtube sa-l vad dar si acolo la fel se vede pana la un anumit punct. M-a amuzat faza cu pomelnicul si cat de dragut faptul ca le-ai spus fiecaruia cateva cuvinte de apreciere. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa si trebuie:p sa nu se vada de la inceput bine pentru ca am vrut sa va mai tin putin in suspans pana s ama vedeti, dar pusesem deja poze aici si nu a iesit surpriza chiar atat de ok. Pentru dungile alea colorate m'am chinuit ceva, deci a iesit ok, era in plan sa fie asa :))
      Multumesc frumos:)

      Ștergere
  5. Iuui ce tare esti! Imi cer scuze ca abia acum am vazut ca m-ai nominalizat, saptamana trecuta a fost in Germania. Hai sa ne vedem odata :D
    si eu am scris mult mai mult in 2013 decat in 2012. Sincer ma simt onorata xD

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar as vrea sa ne vedem :)
      Am spus eu ca am scris dublu sau mai mult de dublu in 2012 (fara de 2011) dar cand am intrat sa vad exact, dupa filmare, am observat ca e am scris mai mult de triplu :))

      Ștergere
  6. Stai, ca am intrat doar pentru o clipa si am vazut ca am o ddicatie, dar ma trimite Mihai la bucatarie sa ii fac mancare. Ma intorc dupa-amiaza sa vad ce ai pregatit. ;)

    RăspundețiȘtergere
  7. Off, Ralu, stii cat de tare ma-i emotionat? Aveam de gand sa scriu despre o posibila intalnire intre bloggerii nominalizati de tine. Chiar mi-ar placea sa ne intalnim odata la o cafea sau la ce vreti voi. Dar cand am ajuns la partea dedicata mie nu am mai fost in stare sa ma gandesc la nimic. Mi-au revenit in minte multe din zilele anului trecut, cand cunosteam atat de putini bloggeri si reuseam sa intru pe blogul tau chiar si de mai multe ori pe zi, de zilele in care te citeam, apoi il chemam pe Ionut si ii reciteam si lui postarile tale.
    Iti multumesc din suflet pentru tot! Pentru prietenia ta, pentru rabdarea de care ai dat mereu dovada cu mine si pentru ajutorul pe care mi l-ai acordat atunci cand am avut nevoie!
    Stii, dupa ce am urmarit cu atentie filmuletul tau, in cap mi s-a strecurat o idee: daca ai mai lucra putin la dictie, cred ca actoria ti s-ar potrivi de minune! Ai vrea sa te gandesti la asta?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate anul trecut scriam si eu mai interesant si abordam subiecte mai interesante :-??
      Cu actoria e mai greu la mine, trebuie lucrat mult la dictie, la gesturi si trebuie mult control...eu izbucnesc in ras imediat :)) Am dublat foarte multe secvente pentru ca ma uitam la A. si incepeam sa rad...sau aparea din nou dipa aia in sutien..sau iar primea A. mesaje si ii pornea motoru' de la telefon :))

      Ștergere
    2. Nu, pur si simplu sunt foarte multi bloggeri pe care vreau sa ii urmaresc si timpul nu imi permite, asa ca merg la ei pe rand. S-au adunat peste 140 de bloguri pe care vreau sa le citesc. Sunt zile in care ma simt atat de obosita, incat nici nu pot deschide un articol, apoi iar trec pe la mai multi intr-o zi, incercand sa recuperez...
      E normal sa iti vina sa razi, daca nu te-ai mai filmat in conditii serioase pana acum. ;)

      Ștergere
    3. Nu, a fost primul filmulet pe care l'am facut cu mine si ce e culmea este ca a inceput sa'mi placa treaba asta:)) adica sa lucrez cu programe audio-video.
      Te inteleg si cum am spus si in filmulet: iti multumesc ca printre acele foarte multe bloguri, cu mult mai bune decat al meu, iti faci timp sa citesti si artiolele mele :)

      Ștergere
  8. SAigur, acolo era m-ai... din graba... :))))))

    RăspundețiȘtergere