17 mai 2013


Desi intru zilnic pe facebook din diverse motive…bine, din plictiseala…niciodata nu intru pe profilul meu. Acum cateva zile din cauza plictiselii care atinsese niste cote foarte inalte mi’a venit in minte “cand imi da cineva add(si eu accept sau invers ii dau eu cererea) se uita pe profil, la poze, etc…oare ce vede la mine pe profil?” si ma uit si mai uit…ce vad? O poza pusa saptamana trecuta pe perete, postari de pe blog, niste poze, nimic interesant…ajung sa vad ca am apreciat 500 de pagini? Ies si intru iar…am dar like la 500 de pagini…ma repet o data faza…acelasi lucru…am dat like la 500 de pagini…deci nu e eroare…CE DRACU AM FACUT MAAAA? Cand am dat eu like la 500 de pagini? Intru sa vad paginile astea…filme, filme, filme, pagini de divertisment, pagini de bloguri, filme, filme,muzica, muzica, filme, filme, pagini ale prietenilor, filme, filme, comerciale, filme, filme…stop…comerciale? Cand draci baltati am intrat eu pe paginile astea? Am zis comerciale ca sa nu scriu acum zecile, depasesc suta de pagini pe care n’am intrat niciodata, dar pe care le’am apreciat. Stiu ca odata circula un virus, dar in perioada aia eu n’am avut treaba…si dupa s’a dus agitatia, am presupus ca s’a rezolvat, dar uite ca totusi ma trezesc ca apreciez atat de multe pagini fara sa intru nici macar o data pe ele. Adica normal , eu am al n’spele simt si stiu cand o pagina e buna fara sa intru pe ea, doar din titlu…sau defapt nu…nici macar din titlu ca nici pe ala nu l’am mai citit vreodata la multe dintre paginile alea care sustin ca imi plac.
Se pare ca din cand in cand e bine sa’mi mai parcurg si prorpia pagina de facebook pentru ca si aici aflu lucruri care nici macar eu nu stiam ca’mi plac, nu? Eh, am facut o triere frumooooaaaasa si am ramas la filme, muzica si pagini de divertisment . Da, imi place sa vad poze funny si sa citesc bancuri…eu asta fac pe facebook. Intru pe pagini cu poze funny si grupuri de bancuri nu stau sa vad ala cu cine mai e, ala ce poze isi mai pune si d’astea…da, ma mai uit si la asta, dar dupa ce ma uit la pozele funny, dar NU, nu intru pe profilul cuiva sa ma uit la poze…ma uit la ce’mi apare la noutati…daca iti apare poza acolo si imi place dau chiar si like. Si acolo chiar dau eu like’ul…inca n’am vazut sa dea facebook’ul like singur la poze…sau ba da, cand dau telefonul cu contul meu de facebook logat…atunci se intampla sa apreciez pozele persoanei careia i’am dat telefonul fara sa stiu, dar acolo e ok nu ma deranjeaza pentru ca evident cunosc persoana ca doar nu dau telefonu’ la tot poporu, nu? 

10 comentarii:

  1. Sa stii ca si eu am patit asa. Ma trezeam cu like-uri data la nu stiu ce pagini, friends pe care nici nu ii cunosteam in lista. Ciudat...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Friends pe plus inca n'am gasit..sau nu am bagat de seama:-?

      Ștergere
  2. f.b free........... I love it! :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) Uneori e bine, dar cred ca m'as plictisi pentru ca ar trebui sa caut alte site'uri de poze funny :))

      Ștergere
  3. Deci acum iti dai seama cate Like-uri sunt pe bune la unele filme, la unii artisti...si altele, si altele... Cred ca FB-ul isi da singur like-uri :))
    O porcarie...
    Uite ca nici n-am verificat la cine am dat eu like in somn. O sa ma uit si eu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Facebook e cam pitzi :)) cum ai spus si tu isi da singur like'uri :))

      Ștergere
  4. M-am trezit si eu acum cateva luni ca am dat like la vreo 680 de pagini. Am facut curatenie generala, ca de unele chiar nu auzisem si nici nu aveam de ce sa dau like unor pagini care comercializau margarina sau vodka. :)

    RăspundețiȘtergere