3 mai 2013

Posted by Zdwuby |

Vinerea mare fiind incerc sa nu ma leg de nimeni si de nimic, sa nu spun nimic rau chiar daca ma enerveaza la culme…toata saptamana am incercat defapt…probabil ajuta putin faptul ca nu sunt acasa, dar defapt nu...nu ajuta, dar ma straduiesc si sper sa’mi si iasa. De ce sper? Pentru ca nu prea stiu despre ce sa scriu…sa va povestesc despre semnificatia zilei de astazi din punct de vedere religios nu stiu pe cati va intereseaza asa ca mai bine nu intru in detalii. Sa va povesc ceva, dar ce? Nu stiu ce…Aaa sa va spun cum acum cateva saptamani am fost cu mama sa luam niste pui de carne(nu stiu daca au si alta denumire…pui din aia care cresc foarte repede si foarte mult si sunt doar pentru taiat nu se oua si nu rezista pana anul urmator) pentru la tara. Asaaa…mergem noi frumos intr’o zi de miercuri si dam comanda de pui si apoi mergem vineri sa’i luam si ce vad? Ceva tare simpatic…pui de curca bronzati. Ma mai uit o data poate e prea dimineata si nu vad eu bine, dar nu…pui de curca bronzati scrie…cica asa le zice la curcile alea pestrite…bronzate. Normal ca n’am putut sa ma abtin si am ras, mai ales ca am vazut ca puii de curca albi sunt mai ieftini decat aia bronzati, dar mi se pare si firesc…adica aia bronzati consuma lumina neonului sa se bronzeze uniform sau poate ii duce la salon, nu? Aaaa si mai era o faza tare…bibilicile si pui de ouatoare nu mai costa 4,50 lei costa SOC 4,50 lei…uitati aici poza si cam atat ca nu stiu ce sa va mai zic acum, dar revin in forta dupa paste cand o sa va stresez cu faptul ca vinerea viitoare dau sala

8 comentarii:

  1. Nu-mi dau seama cum e chestia cu puii bronzati :)) Dar m-ai amuzat.
    Iti doresc din toata inima un Paste Fericit, cu liniste si bucurie, draga Ralu! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu am cumpărat piept de pui dezosat şi acasă am observat eticheta pe care scria "piept de pui minor" :))
    Paşte fericit!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am citit si eu asta undeva, odata:)) foarte tare..ma intreb daca puii majori sunt mai scumpi :))

      Ștergere
  3. Hristos a inviat!
    Pasti fericite!

    RăspundețiȘtergere
  4. Interesant, am analizat si eu putin lista de preturi. Prin zona mea produsele specificate pe acea lista sunt si de 5 ori mai mari.
    Hristos a inviat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adevarat a inviat! Am mai auzit persoane care spuneau ca aici sunt ieftini puii si altele care spuneau ca sunt scumpi :)) se pare ca difera de la zona la zona puiul :))

      Ștergere