7 mai 2013


Stiu ca n’am avut activitate in ultime zile pe aici, dar am fost la tara si acolo abia am semnal sa sun sau sa dau mesaje, sa intru pe bloguri nu se pune problema…am incercat, dar n’am prea reusit…pe facebook am vrut sa pun cateva poze, dar nu reuseam sa le postez pe pagina blogului si se postau pe peretele de pe pagina personala…au distribuit cateva, dar nu a iesit chiar ok…si oricum in 4 zile am consumat 40mb de net pe nimic. Eu acum nu pot decat sa sper ca o sa ma iertati si sa promit ca o sa incerc sa recuperez cat mai mult din ce am pierdut pe blogurile voastre, sper sa reusesc tot la toti, dar nu pot sa promit asta pentru ca saptamana asta trebuie sa ma pun la propriu cu burta din nou pe carte pentru ca vineri am sala  si da, am emotii.
Acum sper si presupun ca m’ati iertat daca ati ajuns pana aici, nu?  Oricuuuum eu voiam sa va spun ca astazi blogul meu micut a implinit 2 anisori de existenta in blogosfera si eu spun ca este destul de bine asa cum este…se vede un progres clar de la inceput si se vede un progres clar si de anul trecut pana acum. Am pagerank 3, o medie de aproximativ 60-70 unici pe zi…5565 comentarii, 510(511 cu asta) postari, 227.282 vizualizari, iar pagina de facebook a strans 124 like'uri. Bineinteles ca se putea si mai bine, dar pe mine ma super multumeste stadiul lui actual si ma bucur foarte tare ca sunt persoane care ma citesc zilnic sau aproape zilnic, persoane pe care le citesc zilnic sau aproape zilnic si eu pe toate aceste persoane le consider prieteni chiar daca am vorbit si in privat pe mess/facebook/mesaje/telefon sau doar prin comentarii pentru ca prin postarile voastre si prin comentariile voastre m’ati facut sa va cunosc putin cate putin si sper ca am reusit sa va fac si eu sa ma cunoasteti cate putin prin postarile si prin comentariile mele. Da, nu pot sa neg ca v’am aratat o fata foarte negativista a mea pentru ca in general am postari cu lucruri care ma enerveaza sau deranjeaza, dar pe alocuri mai sunt si cateva postari in care povestesc cate ceva, iar in comentarii glumesc mai mult. Bineinteles ca nu pot sa neg nici faptul ca pe blogurile noi pentru mine primele comentarii sunt mai timide pentru ca asa sunt si in realitate…cand doar cunosc o persoana am o atitudine retrasa, obsrevatoare si dupa ce vad orietentativ daca persoana tine la glume si asa imi dau drumu la a fi eu in toata regula. Acum nu stiu ce sa mai spun …pot doar sa va multumesc din toata inima ca ati intrat in viata mea fie si doar virtual, ca ma cititi, ca reveniti, ca imi oferiti in permanenta noi informatii despre voi, ca ma invatati lucruri noi, ca am ce invata de la voi si sper sa pot spune acelasi lucru si peste un an si peste 2 si peste multi ani pentru ca eu nu am de gand sa renunt la blogging si sper din toata inima ca nici voi, iar daca totusi o sa o faceti, desi repet spre sa nu, sper sa pastram legatura in continuare pe facebook/mess/telefon, in orice mod. Inchei si va multumesc inca o data pentru tot! 

18 comentarii:

  1. Happy birthday!!!! La cat mai multe postari pentru ca ce faci faci foarte bine! te pup:*

    RăspundețiȘtergere
  2. La multi ani blogului tau!
    La cat mai multe postari haioase! :))
    Iti tin pumnii tare, tare ptr examenul la sala dar desigur va ajuta si daca înveti! :))
    >:d<

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. M'a ajutat si ca mi'ai tinut pumnii stransi si ca am invatat:) Multumesc frumos >:d<:*

      Ștergere
  3. la multi ani!!! :)atat timp cat scrii ok, vom mai trece prin casa ta virtuala:D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu sper sa mai reveneti daca va place ceea ce gasiti :)

      Ștergere
  4. Multi internauti evoluati,nu ca mine,spun ca blourile sunt o prostie.Eu spun ,la anii mei multi, ca blogul ,e una din satisfactiile marete pe net..Nu trebuie sa fac enumerarea ,fiecare o simte in felul sau.Acesta apropiere virtuala a oamenilor e minunata.Deci ,tu te bucuri de cei doi ani petrecuti aici.Eu iti doresc sa continui multi ani,asa cum iti dicteaza sufleteul.Cu drag, Floarea-Bunica

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos:) Aveti dreptate, nu este deloc o pierdere de timp, mie cel putin blogul imi ofera o placere de nedescris :)

      Ștergere
  5. NU voi minti, te citesc de putin timp. Dar pana acum am zis ca nu voi comenta, sa nu par vreun spammer :)) Insa, iti doresc ani multi in lumea asta. Si articole la fel de interesante ca pana acum.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu imi doresc sa aflu cat mai multe pareri legate de ceea ce scriu, asa ca daca ai ceva de comentat te rog nu te sfii, iar daca vrei sa ramai in continuare doar sa citesti pentru mine este prefect si asa. Iti multumesc ca treci pe aici si ma bucur ca ti'a placut ce ai gasit:)

      Ștergere
  6. La mulți ani ! :) al meu are 1 an, 2 luni și 4 zile :D Să ne trăiască blogurile!

    RăspundețiȘtergere
  7. La multi ani, draga mea! Esti una dintre primele mele descoperiri din blogosfera. De fapt a fost ceva reciproc. Ai un blog frumos, ma bucur ca a implinit 2 ani. Multi inainte! Si l mai multe si mai frumoase realizari!
    Am fost putin cam absenta de alalataieri...stii tu de ce...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos:) Si eu am cam absentat din pacate :(

      Ștergere
  8. La multi ani si felicitari. E impresionant sa te ti de o pasiune 2 ani, am totusi un regret, ca nu te-am descoperit mai din timp :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Niciodata nu e tarziu, nu? :) Eu ma bucur ca m'ai descoperit si astfel te'am descoperit si eu pe tine si acum ne citim cu drag, zic eu:)

      Ștergere
  9. Multi ani inainte blogului tau, Ralu! Eu (intr-un fel) regret perioada in care nu te cunosteam decat pe tine, pe Aniela, pe Aura, Alyz si Elly. Cat timp aveam! Nu trecea ziua fara sa intru la voi, ba uneori intram chiar de mai multe ori pe zi. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Inevitabil blogurile urmarite s'au inmultit si in cazul tau si in cazul meu, dar este bine ca la blogurile deja existente ai adaugat altele si nu le'ai inlocuit :)

      Ștergere