18 februarie 2013

Titlu ciudat pentru un advertorial? Perfect pentru ca nu este un advertorial …este un articol folositor, zic eu, prin care imi ajut putin un preten.
Dea drașii in ele de huse de telefon ca greu le mai gasesti pe placul tau, nu e asa? Ba te duci in magazine si iti da peste nas cu “nu (mai) avem”…ba te duci online si cauti un model care sa’ti placa muuult timp si cand in sfarsit il gasesti iti tranteste hodoronc tronc : nu mai e pe stoc…sau iti baga un transport mai scump decat produsul in sine…asta am patit si eu…dupa ce ca pentru telefonul meu se gasesc ceva mai greu…unde gasesc e muuult prea mult, ori nu mai au pe stoc…
Dar ce aflu? Ca o prietena si’a deschis shop online domle…cu ce? Fix cu asa ceva…cu accesorii pentru telefoane…are ceva modele expuse pe site, mai are unele si pe facebook si imi zice ca aduce si la comanda …adica daca nu gasesti nici pe site si nici pe facebook pentru telefonul tau iei legatura cu ea si rezolva problema…ii zici “Varu’ It  vreau si eu o husa de silicon/piele/cu magnet/etc/etc pentru telefonul asta(si ii zici tu modelu’)” si ea iti aduce. PLuuus ca acum are o oferta smechera si ai transportu’ pe moca…eu zic ca e bine…mai ales ca a zis ca’mi face si mie rost de o husa de silicon si o foloie…pentru ca da, nu are doar huse…are si folii si casti, diverse modele evident…dar revenind la huse sunt foarte dragute modelele pe care le are…de la vintage la funny si din toate modelele…
Daca aveti nevoie, pentru voi sau vreti sa faceti un cadou, puteti sa incercati…cum am zis are oferta acum…transport pe moca…preturile sunt chiar ok…deci…la cumparaturi cu voi de ce sunteti inca aici in loc sa fiti pe SITEUL ASTA ??? Ooooh nu uitati de facebook …are si acolo diverse modele de huse, casti si folii

10 comentarii:

  1. Sunt oripilata cand vine vorba de asa ceva...ma ia groaza:))) nu's eu aia cu telefon performant, dar nu mi-as "imbraca" niciodata telefonul cu asa ceva:))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pana cand mi'am luat telefonul asta nici eu nu foloseam huse sau folii de protectie, dar am constatat ca sunt necesare...mai ales folia de protectie :)

      Ștergere
  2. Nu prea inteleg din ce sunt dar cea in tonuri de verde-albastru imi place. Adica imi plac culorile si arata interesant.
    Eu am o husa din piele...neagra.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O sa gasesti pe site sau/si pe facebook huse din toate materialele:)
      Si a mea din prezent la fel, dar as prefera una de silicon, parca imi face telefonul prea mare in buzunar:-?

      Ștergere
  3. Aiaaaaaiaiaiiii! la cat sunt de ametita in ultima vreme..nici nu mai stiu pe unde e telefonul! si stiu sigur ca aveam si o husa alba, din piele! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Telefonul meu are o husa alba...cu stelute!:))

    RăspundețiȘtergere
  5. Cea cu albastru imi tot atrage si mie privirile, desi nu as avea ce face cu ea. Cred ca ar fi potrivita sa o fac cadou uneia dintre fetitele cu care este Ionut prieten. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cumperi acum husa si zilele urmatoare telefonul :)) sau cumperi direct pentru telefonul din dotare:)

      Ștergere