24 ianuarie 2013


Cum e cand te duci sa joci un biliard sau iesi pur si simplu in oras seara cu prietenii ? E frumos, nu? Dar uneori ai ghinionul sa dai peste niste chelneri de iti vine sa o iei la fuga, adica din aia care nu au habar de ceea ce fac, te fac sa astepti ore pana vin sa’ti ia comanda si alte ore pana ti’o aduc…Dar mai sunt si cei care se baga in vorba cu tine…unii intr’un sens ok, adica ajungeti sa vorbiti despre diverse, conversatia e ok, poti sa spui ca ti’ai facut o cunostinta noua…ca e absurd sa’i spui prieten, dar cunostinta merge, nu? Asaaa si mai sunt si aia care nu doar ca se baga in seama, dar trec si direct la lucuri serioase…adica nu te intreaba ce mai faci, cum mai stai cu sanatatile si asa mai departe…nici macar cum te cheama nu’i intereseaza…ei sunt directi “Cati ani ai?/Ai 18 ani?”  si tu ii raspunzi ca tot omul serios “da, am” ...spui adevarul sau minti, dar nu o sa negi niciodata asta e clar.
Ce idee brilianta imi vine mie? Miercurea viitoare pe seara…in jurul orei 00:00 o sa ies in oras si o sa ma duc sa’mi comand o vodka. O vodka cu suc de mere. Cum pe mine fata nu prea ma ajuta sa’mi arat varsta(desi cateva persoane mi’au spus ca suvitele ajuta) cel/cea care o sa’mi ia comanda cu siguranta o sa se uite ciudat la mine si o sa vrea sa afle detalii private despre mine, cum ar fi varsta mea…iar eu in momentul ala , cand o sa aud intrebarea, o sa ma uit la ceas si aici apar 2 cazuri: 1. daca este aproape 00:00 o sa’i spun “ok, revino peste cateva minute cand o sa am”…sau 2. daca este trecut de 00:00 o sa’i spun “DA, vrei sa’mi vezi buletinul?” Chiar daca buletinul meu o sa fie expirat in momentul ala…sau nu chiar expirat, dar in ultima lui zi de valabilitate o sa i’l etalez ca sa poata fi convins ca nu mint in legatura cu varsta mea.
O idee geniala nu e asa? Da, am chef de caterinca la ora asta…defapt mereu am, dar acum putin mai mult decat pe parcursul zilei…si am nascocit chestia asta…acum ramane de vazut daca o sa o si aplic desi ma cam bate gandul sa da …stiu…am o minte diabolica si complet imatura…DAR ma mandresc cu ea

10 comentarii:

  1. Sincer? Cred ca abia astepti...... :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. "Revino peste câteva minute când o să am " - asta e tare, trebuie s-o faci :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie mi se pare o replica geniala :)) si ma bate gandul tot mai tare sa o fac :))

      Ștergere
  3. E frumos cand mergi si se lasa SI cu pedepse pe langa cele mentionate! :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Deci nu mai e mult si devii majora ;)
    E buna faza. Adica mi se pare dragut sa faci chestia aia. Daca n-o sa te umfle rasul mai inainte; ) Sper sa-ti iasa..Dar ne povestesti tu. Nu? :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Incep sa rad numai cand imi amintesc sau recitesc aici ce a debitat mintea mea :)) Daca ajung sa o fac cu siguranta o sa va povestesc :))

      Ștergere